Verpakkingstape en Omsnoering

U zult Packdiscount, de verpakking specialist, een hele reeks van PVC-verpakkingen tapes, tape polypro, voor uw zendingen. Verpakking banden zijn bedoeld voor verpakkingsdozen sluiten, kartonnen dozen, buizen.  Plakband voor verpakkingen en de scheepvaart dozen. Onze verpakking tapes vergemakkelijken van de verpakking van uw producten en helpen beveiligen van de inhoud van het pakket bij uw zendingen. Wij bieden verschillende verpakking tape bereiken: polypropyleen plakband, PVC tape, versterkte tape lijm, lijm stil. Packdiscount is de verpakkingsspecialist.
We bieden u alles wat u nodig hebt om uw producten naar behoren in te pakken, totdat ze worden gesloten. Voor dit doel bieden we een breed scala aan rollen plakband. Uw keuze hangt af van het gebruik van ducttape dat u gaat maken. In ieder geval hebben onze rollen kleefbanden een uitstekende grip die de verpakking van uw producten tijdens uw expedities veilig stelt.  Als u lichte pakketten wilt verzenden, kiest u in plaats daarvan voor stille polypropyleen kleefbanden om ze te sluiten. De loop van deze tape is stil en is ook erg resistent. Hij heeft een uitstekende outfit. Voor lichte pakketten heeft u ook de keuze met hot melt-tape van polypropyleen. Het is de meest economische lijm. Packdiscount biedt ook rollen versterkte en technische kleefbanden aan voor een specifiek gebruik. Deze kleefbanden hebben specifieke kenmerken en hebben een goede hechting.
Onder ons brede assortiment kleefbanden, bieden wij gepersonaliseerde kleefstoffen waarmee u kunt adverteren, maar ook uw zendingen kunt beveiligen. Zijn ook aanwezig in onze online catalogus, kleefverpakkingskleur, omsnoering, nieten, elastische armbanden en veiligheidszegels. Ons volledige assortiment rollen kleefbanden is sterk en heeft een uitstekende duurzaamheid. U vindt de juiste lijm om uw pakketten te sluiten om veilig in de beste omstandigheden te worden verzonden.

Bekijk de meest populaire artikelen

Verpakkingstape en Omsnoering : Informations complémentaires

De juiste plakband kiezen?
Het is belangrijk om de plakband te kiezen om uw verpakking te maken en uw expedities te organiseren. Of het nu een decoratieve kleefstof is of versterkt, al onze kleefrollen gaan lang mee. Maar welke kleefverpakkingen kiezen afhankelijk van het gebruik?
PVC-plakband: deze vinyltape zorgt voor een soepele, stille werking, hoge breeksterkte, onmiddellijke hechting en kan met de hand worden verscheurd. Het heeft uitstekende kleefkracht, angst voor koude en temperatuurschommelingen. Het is ideaal voor constructies die veel verpakkingen hanteren, omdat het een snelle en schone sluiting van dozen mogelijk maakt.
Verpakkingslijm van polypropyleen of polypropyleen: dit is de meest veelzijdige, universele, stijve en resistente mastieklijm. Het heeft een goede weerstand tegen koud en warm. Deze lijm is ideaal voor het verpakken van lichte pakketten. Ideaal voor opslag van onbepaalde duur, ook voor hermetische opslag en transport. Deze lijm kan zwaardere lasten dragen.
Hot Melt PP Packaging Adhesive: deze lijm maakt gemakkelijk afwikkelen, onmiddellijke hechting, goede koude staat. Het is de meest economische oplossing, voor een beperkt gebruik in de tijd. Het is lawaaierig om te ontspannen vanwege de oplosmiddelvrije lijm. Kraft Adhesive: volledig recyclebaar en zeer kleverig. De hechting van deze lijm is onmiddellijk sterk. Perfect voor een lichte pakketsluiting.
 

Vous avez été invité à découvrir les produits de packdiscount !

 

Inscrivez-vous dès maintenant pour bénéficier d'une remise de 5€ sur votre première commande.

 

 

To Top