Bestellingen vanaf €250 worden GRATIS geleverd.

Heeft u een vraag ?+33171631500

Levering binnen 48/72H

Volumekortingen -10%, -15%, -20%

Producten op voorraad

Verpakkingstape en Omsnoering

Verpakkingstape en Omsnoering

U zult Packdiscount, de verpakking specialist, een hele reeks van PVC-verpakkingen tapes, tape polypro, voor uw zendingen. Verpakking banden zijn bedoeld voor verpakkingsdozen sluiten, kartonnen dozen, buizen.  Plakband voor verpakkingen en de scheepvaart dozen. Onze verpakking tapes vergemakkelijken van de verpakking van uw producten en helpen beveiligen van de inhoud van het pakket bij uw zendingen. Wij bieden verschillende verpakking tape bereiken: polypropyleen plakband, PVC tape, versterkte tape lijm, lijm stil. Packdiscount is de verpakkingsspecialist.
We bieden u alles wat u nodig hebt om uw producten naar behoren in te pakken, totdat ze worden gesloten. Voor dit doel bieden we een breed scala aan rollen plakband. Uw keuze hangt af van het gebruik van ducttape dat u gaat maken. In ieder geval hebben onze rollen kleefbanden een uitstekende grip die de verpakking van uw producten tijdens uw expedities veilig stelt.  Als u lichte pakketten wilt verzenden, kiest u in plaats daarvan voor stille polypropyleen kleefbanden om ze te sluiten. De loop van deze tape is stil en is ook erg resistent. Hij heeft een uitstekende outfit. Voor lichte pakketten heeft u ook de keuze met hot melt-tape van polypropyleen. Het is de meest economische lijm. Packdiscount biedt ook rollen versterkte en technische kleefbanden aan voor een specifiek gebruik. Deze kleefbanden hebben specifieke kenmerken en hebben een goede hechting.
Onder ons brede assortiment kleefbanden, bieden wij gepersonaliseerde kleefstoffen waarmee u kunt adverteren, maar ook uw zendingen kunt beveiligen. Zijn ook aanwezig in onze online catalogus, kleefverpakkingskleur, omsnoering, nieten, elastische armbanden en veiligheidszegels. Ons volledige assortiment rollen kleefbanden is sterk en heeft een uitstekende duurzaamheid. U vindt de juiste lijm om uw pakketten te sluiten om veilig in de beste omstandigheden te worden verzonden.

Verpakkingstape

Verpakkingstape

Vind een grote selectie van de verpakking tape: Rustig lijm, lijm polypro, gepersonaliseerde sticker ...

Bekijken

Versterkte en Technische Verpakkingstape

Versterkte en Technische Verpakkingstape

Hier ons assortiment van gewapend verpakking tape ... Een volledig gamma van versterkte tape.

Bekijken

Verpakkingstape Kleur

Verpakkingstape Kleur

Hier onze reeks gekleurde verpakking tape ... Volledige waaier van kleuren tape.

Bekijken

Bedrukte tape

Bedrukte tape

Hier kunt u een breed scala van gedrukte tape, Custom tape voor een succesvolle leveringen.

Bekijken

Omsnoering

Omsnoering

Een reeks van polypropyleen riem, borstband, staal vorken, spannen en afdichten manueel of elektrisch ...

Bekijken

Nieten

Nieten

Hier wordt een scala aan handmatige nietmachine, pneumatische nietmachine, nietmachine en nietjes karton ...

Bekijken

Elastiekjes

Elastiekjes

Hier kunt u een breed scala van rubber band, elastische band ...

Bekijken

Zegel

Zegel

Hier onze zegel assortiment van zegel ... Een volledig gamma van zegel, kabelbinders ...

Bekijken

Bekijk onze gepersonaliseerde verpakkingen!

Print uw logo's en adresgegevens op alle soorten verpakking.

carton à imprimés personnalisés
Een prijsopgaaf vragen

Verpakkingstape en Omsnoering : Aanvullende informatie

De juiste plakband kiezen?
Het is belangrijk om de plakband te kiezen om uw verpakking te maken en uw expedities te organiseren. Of het nu een decoratieve kleefstof is of versterkt, al onze kleefrollen gaan lang mee. Maar welke kleefverpakkingen kiezen afhankelijk van het gebruik?
PVC-plakband: deze vinyltape zorgt voor een soepele, stille werking, hoge breeksterkte, onmiddellijke hechting en kan met de hand worden verscheurd. Het heeft uitstekende kleefkracht, angst voor koude en temperatuurschommelingen. Het is ideaal voor constructies die veel verpakkingen hanteren, omdat het een snelle en schone sluiting van dozen mogelijk maakt.
Verpakkingslijm van polypropyleen of polypropyleen: dit is de meest veelzijdige, universele, stijve en resistente mastieklijm. Het heeft een goede weerstand tegen koud en warm. Deze lijm is ideaal voor het verpakken van lichte pakketten. Ideaal voor opslag van onbepaalde duur, ook voor hermetische opslag en transport. Deze lijm kan zwaardere lasten dragen.
Hot Melt PP Packaging Adhesive: deze lijm maakt gemakkelijk afwikkelen, onmiddellijke hechting, goede koude staat. Het is de meest economische oplossing, voor een beperkt gebruik in de tijd. Het is lawaaierig om te ontspannen vanwege de oplosmiddelvrije lijm. Kraft Adhesive: volledig recyclebaar en zeer kleverig. De hechting van deze lijm is onmiddellijk sterk. Perfect voor een lichte pakketsluiting.