Tape, omsnoering

U zult Packdiscount, een hele reeks van PVC,PP, voor uw zendingen.

Verpakking banden zijn bedoeld voor verpakkingsdozen sluiten, kartonnen dozen, buizen.  Plakband voor verpakkingen en de scheepvaart dozen. Onze verpakking tapes vergemakkelijken van de verpakking van uw producten en helpen beveiligen van de inhoud van het pakket bij uw zendingen. Wij bieden verschillende verpakking tape bereiken: polypropyleen plakband, PVC tape, versterkte tape lijm, lijm stil. Packdiscount is de verpakkingsspecialist.
We bieden u alles wat u nodig hebt om uw producten naar behoren in te pakken, totdat ze worden gesloten. Voor dit doel bieden we een breed scala aan rollen plakband. Uw keuze hangt af van het gebruik van ducttape dat u gaat maken. In ieder geval hebben onze rollen kleefbanden een uitstekende grip die de verpakking van uw producten tijdens uw expedities veilig stelt.  Als u lichte pakketten wilt verzenden, kiest u in plaats daarvan voor stille polypropyleen kleefbanden om ze te sluiten. De loop van deze tape is stil en is ook erg resistent. Hij heeft een uitstekende outfit. Voor lichte pakketten heeft u ook de keuze met hot melt-tape van polypropyleen. Het is de meest economische lijm. Packdiscount biedt ook rollen versterkte en technische kleefbanden aan voor een specifiek gebruik. Deze kleefbanden hebben specifieke kenmerken en hebben een goede hechting.
Onder ons brede assortiment kleefbanden, bieden wij gepersonaliseerde kleefstoffen waarmee u kunt adverteren, maar ook uw zendingen kunt beveiligen. Zijn ook aanwezig in onze online catalogus, kleefverpakkingskleur, omsnoering, nieten, elastische armbanden en veiligheidszegels. Ons volledige assortiment rollen kleefbanden is sterk en heeft een uitstekende duurzaamheid. U vindt de juiste lijm om uw pakketten te sluiten om veilig in de beste omstandigheden te worden verzonden.

Selectie van zelfklevende scotch-rollen

De Packdiscount Packaging-specialist biedt alles wat u nodig heeft om uw producten in te pakken, totdat ze sluiten. Hiervoor bieden we een breed scala aan rollen van lijmlinten, waaronder dat u bruine, witte, transparante of decoratieve scotch vindt. Uw keuze is afhankelijk van het gebruik van plakband die u zult doen. In elk geval hebben onze lintenrollen een uitstekende collage die de verpakking van uw producten tijdens uw expedities zal beveiligen.

PP-tape of technische kleefstof (Gumed Ribbon ...)

Als u lichtpakketten wilt verzenden, kiest u voor de stille vinyl- of polypropyleenbanden voor de sluiting hiervan. De ontvouwing van deze tape is stil en zeer resistent. Het heeft een uitstekende outfit op alle oppervlakken. Voor lichte pakketten heeft u ook de keuze met de hete smelt polypropyleen tape, het is de meest economische lijm.
Voor het verzenden van zware pakketten biedt Packdiscount ook rollen plaklinten versterkte en technische verpakkingen voor een nauwkeurig gebruik. Deze zelfklevende tapes hebben nauwkeurige kenmerken en hebben kwaliteitshadion. We bieden de gewapende witte tape en frame om uw verpakking te beveiligen. De dubbelzijdige Scotch zal twee oppervlakken op elkaar besturen. De stretch transparante scotch strekt zich uit tot 500% en vormt geen spoor op het oppervlak. De markering Scotch maakt het mogelijk om formulieren en spaties te scheiden tijdens het werk.

Kleur aangepaste verpakking lijm

Onder ons brede scala aan zelfklevende linten bieden wij aangepaste kleefstoffen waarmee u kunt adverteren, maar ook om uw zendingen te beveiligen. Ook aanwezig in onze online catalogus: Kleurverpakking Lijm, omsnoering, nieten, elastische armbanden en afdichtingsafdichtingen. Al ons assortiment rollen van lijmtapes is bestand en een uitstekende outfit. U vindt de lijm die dicht bij de sluiting van uw pakketten staat, zodat ze veilig in de beste omstandigheden worden verzonden.

Packdiscount Packaging Adhesives: uw betrouwbare partner voor veilige leveringen

Welkom in de wereld van Packdiscount verpakkingslijmen! Wij zijn uw vertrouwde leverancier voor hoogwaardige lijmoplossingen, ontworpen om de veiligheid te garanderen. en betrouwbaarheid van uw zendingen. In deze uitgebreide gids onderzoeken we in detail het belang van verpakkingslijmen, de verschillende opties die beschikbaar zijn bij Packdiscount en hoe deze uw verzendproces kunnen optimaliseren.

Hoofdstuk 1: Het belang van verpakkingskleefstoffen

Verpakkingskleefstoffen spelen een cruciale rol in de productveiligheid. en integriteit van uw pakketten tijdens het transport. Ze zorgen ervoor dat uw verpakking tijdens het verzendproces gesloten en veilig blijft, waardoor het risico op schade, diefstal en verlies wordt verminderd. Een kwaliteitslijm. zorgt voor de bescherming van uw producten en bouwt het vertrouwen van klanten in uw merk op.

Hoofdstuk 2: Packdiscount-verpakkingslijmopties

  1. PVC-kleefbanden: Onze PVC-kleefbanden zijn robuust en resistent en bieden een krachtige en duurzame hechting, geschikt voor alle soorten toepassingen. een variëteit van oppervlakken en temperatuuromstandigheden.

  2. PP-kleefbanden: vervaardigd Onze PP-kleefbanden zijn gemaakt van hoogwaardig polypropyleen en bieden betrouwbare en consistente prestaties, zelfs in zware omstandigheden.

  3. Zelfklevende verpakkingstapes: Onze zelfklevende verpakkingstapes zijn verkrijgbaar in verschillende breedtes en lengtes en bieden een praktische oplossing voor het effectief afsluiten van uw pakketten.

Hoofdstuk 3: De voordelen van Packdiscount-verpakkingslijmen

  1. Betrouwbaarheid en veiligheid: Onze verpakkingskleefstoffen zijn ontworpen om superieure hechting te bieden, waardoor de veiligheid van uw verpakking wordt gegarandeerd. van uw pakketten tijdens transport en handling.

  2. Gebruiksgemak Gebruik: Dankzij hun onmiddellijke hechtingseigenschappen zijn onze verpakkingslijmen eenvoudig aan te brengen. toepassen en zorgen voor een snelle en efficiënte sluiting van uw pakketten.

  3. Veelzijdigheid: Of u nu dozen, enveloppen of pakketten verzendt, onze verpakkingskleefstoffen passen zich aan uw behoeften aan. een variëteit van oppervlakken en materialen, zodat al uw zendingen optimaal beschermd zijn.

Hoofdstuk 4: Hoe Packdiscount uw verzendproces kan optimaliseren

  1. Deskundig advies: ons team van experts staat klaar om u te helpen. om u te begeleiden bij het kiezen van de verpakkingskleefstoffen die het beste bij uw behoeften passen. uw specifieke behoeften en afgestemd op uw behoeften. uw budget.

  2. Training en klantenondersteuning: we bieden uitgebreide training over het gebruik en de toepassing van verpakkingskleefstoffen, evenals responsieve klantenondersteuning om u te helpen de klus te klaren. al uw vragen en zorgen.

  3. Continu innoveren: Bij Packdiscount zijn we voortdurend op zoek naar nieuwe technologieën en nieuwe materialen om de prestaties en duurzaamheid van onze producten te verbeteren. van onze verpakkingslijmen.

Hoofdstuk 5: Getuigenissen van tevreden klanten

Ontdek hoe onze klanten hun bedrijf hebben geoptimaliseerd. hun verzendproces en verbeterde deze. beveiliging van hun pakketten dankzij Packdiscount-verpakkingslijmen. Hun getuigenissen weerspiegelen de positieve impact die onze lijmoplossingen hebben gehad op hun bedrijfs- en klanttevredenheid.

Concluderend: Packdiscount-verpakkingskleefstoffen zijn veel meer dan alleen plakband. Ze zijn het symbool van onze toewijding aan kwaliteit, betrouwbaarheid en betrouwbaarheid. en klanttevredenheid. Sluit u vandaag nog aan en ontdek hoe onze verpakkingskleefstoffen de productveiligheid kunnen optimaliseren. en efficiëntie van uw zendingen, een pakketje naar in één keer.

...
Voir plus..

De juiste plakband kiezen?

Het is belangrijk om de plakband te kiezen om uw verpakking te maken en uw expedities te organiseren. Of het nu een decoratieve kleefstof is of versterkt, al onze kleefrollen gaan lang mee. Maar welke kleefverpakkingen kiezen afhankelijk van het gebruik?
PVC-plakband: deze vinyltape zorgt voor een soepele, stille werking, hoge breeksterkte, onmiddellijke hechting en kan met de hand worden verscheurd. Het heeft uitstekende kleefkracht, angst voor koude en temperatuurschommelingen. Het is ideaal voor constructies die veel verpakkingen hanteren, omdat het een snelle en schone sluiting van dozen mogelijk maakt.
Verpakkingslijm van polypropyleen of polypropyleen: dit is de meest veelzijdige, universele, stijve en resistente mastieklijm. Het heeft een goede weerstand tegen koud en warm. Deze lijm is ideaal voor het verpakken van lichte pakketten. Ideaal voor opslag van onbepaalde duur, ook voor hermetische opslag en transport. Deze lijm kan zwaardere lasten dragen.
Hot Melt PP Packaging Adhesive: deze lijm maakt gemakkelijk afwikkelen, onmiddellijke hechting, goede koude staat. Het is de meest economische oplossing, voor een beperkt gebruik in de tijd. Het is lawaaierig om te ontspannen vanwege de oplosmiddelvrije lijm. Kraft Adhesive: volledig recyclebaar en zeer kleverig. De hechting van deze lijm is onmiddellijk sterk. Perfect voor een lichte pakketsluiting.

Uw verpakkingstape kiezen

Het is essentieel om uw plakband te kiezen om zijn verpakking te maken en zijn zendingen te organiseren. Of het nu een decoratieve of gewapende kleefstof is, al onze kleefrollen zijn lang. Maar welke zelfklevende verpakking kiezen op basis van gebruik?
PVC-tape: deze vinyltape maakt een regelmatige en stille ontvouwing, hoge weerstand toe om te breken, onmiddellijke hechting en is met de hand aangenaam. Het heeft een uitstekende zelfklevende outfit, angstigt koude en temperatuurvariaties. Het is ideaal voor structuren die veel verpakkingen beheren, omdat het een snelle en schone sluiting van de dozen mogelijk maakt.
Zelfklevende PP-verpakking PP of polypropyleen: dit is de meest veelzijdige, universele, stijve en resistente stille lijm. Het heeft een goede koude en warme greep. Deze lijm is ideaal voor het verpakken van lichtpakketten. Ideaal voor de opslag van een onbepaalde duur, ook gebruikt voor hermetische opslag en transport. Deze lijm is bestand tegen zwaardere ladingen.
Zelfklevende PP-verpakking Hete smelt: deze lijm zorgt voor gemakkelijke afwikkeling, onmiddellijke hechting, goede weerstand tegen kou. Dit is de meest economische oplossing voor beperkt gebruik in de tijd. Hij is luidruchtig in de loop van zijn lijm zonder oplosmiddel. Kraftlijm: volledig recyclebaar en met een sterke kleverige kracht. De hechting van deze lijm is onmiddellijk sterk. Perfect voor een lichtpakket sluiting.
Decoratieve lijm: de aangepaste decoratieve Scotch kunt u uw merknaam op uw pakketten bevestigen. De decoratieve kleurlijm maakt het gemakkelijk om uw percelen te vinden.

Hoe de plakband op te slaan?

Kleefstoffen zijn zeer gevoelig voor temperatuurvariaties. We zullen u adviseren u een lijmverpakking die bij zich past bij het aanvragen en opslagbeperkingen. De ideale opslag is tussen 18 en 25 ° C. De plakband behoudt zijn kenmerken gedurende één jaar, die varieert als de opslagomstandigheden optimaal zijn. De polypropyleenstrip is de ideale verpakkingsoplossing voor een breed scala aan omsnoeringsaanvragen.

Gidsen online verpakking - Verpakking Tips