Kraft Papieren draagtassen Pack Discount, ideaal voor het verpakken en transporteren van aankopen

Discount pack, de kartonnen verpakking specialist professionele biedt vele verpakkingen producten, maar ook plastic wrap, lint, tas, etc ... producten die u zal toestaan ​​om het schip te beschermen, verpakken en op te slaan tegen lagere kosten.

dagelijks werken met een groot aantal leveranciers om alle behoeften van onze klanten te voldoen, onze teams bieden u de perfecte tas te ontdekken in te pakken en uit te voeren aankopen.

Als toonaangevende Internet distributeur, hebben we een breed scala aan tassen die uw klanten veiligheid en gemak bieden om te winkelen en aankopen ontwikkeld. Ontdek dus nu alle voordelen van kraft zak en modellen die wij aanbieden.

De voordelen van kraftpapier zakken


Kraft papieren zakken hebben twee grote kwaliteit: lichtheid en robuustheid. Inderdaad, kraftpapier, oorspronkelijk van Manila hemp, wordt gekenmerkt door zijn hoge sterkte terwijl ze lichtgewicht materiaal.

Algemeen kraft papier wordt gebruikt in de originele kleur en daarom de zakken kraftpapier zijn meestal verkrijgbaar in een lichtbruine kleur, maar het is ook mogelijk om ze in verschillende kleuren, kunnen ze worden gebleekt of zwart. Het is echter belangrijk om rekening te houden met de ongebleekt kraftpapier voorkeur gezien milieukwesties dat deze kleurstof veroorzaakt. Inderdaad, natuurlijke kraftpapier maakt deel uit van een productie-manager met het gebrek aan gebruik van schadelijke oplosmiddelen.

Tenslotte, naast een verantwoordelijke en duurzame oplossing, kraftpapier wordt in Frankrijk door de grote productie van kraftpapier uit de Landes.


De verschillende modellen Kraft Bag Packdiscount

Discount Pack u alle kraft zak reeksen voor particulieren als voor professionals, die in hoge mate worden geprezen voor de verpakking en het transport voor de aankoop te ontdekken, zal deze kwestie de gebruiker verleiden door deze vele kwaliteiten.

U vindt op onze online winkel 3 verschillende modellen kraft zak. Eerst moet je de basis Kraft tas met gedraaide grepen die wordt geleverd met een uitstekende prijs / kwaliteit verhouding te vinden.

Wij bieden ook kraft tas flat handvat in verschillende dimensies, die elegantie en zuinigheid combineert, en een tas die de verpakking zullen verbeteren, we ook omgaan met de tas filmomhulde snoeren. Dit wordt meestal gebruikt als cadeau tassen die vóór de uitvoering van het pakket.

Dus aarzel niet om onze winkel te bezoeken voor uw volgende pakket aankopen. Al onze teams staan ​​tot uw beschikking om al uw vragen te beantwoorden en u te adviseren.