Zakken

Vind een grote keuze aan papieren zak en de plastic zak op Packdiscount. 

Packdiscount is uw officiële leverancier van de zakken van welke aard dan ook! We hebben een breed scala van plastic zak, kraftpapier zak, papieren zak en plastic hoezen. U kunt kiezen uit de meest interessante aanbiedingen voor de beste prijs.
Op Packdiscount, bieden wij verschillende diktes voor plastic zakken om optimaal aan uw verwachtingen voldoen. Niet meer gerust en vertrouw Packdiscount om de beste kwaliteit op het gebied van plastic zakken en kraftpapier zak te selecteren. Packdiscount heeft een ruime keuze met betrekking tot plastic zakken. De plastic zakken met ritssluiting zorgen voor een sluiting en gemakkelijk openen, snel en gegarandeerd. Andere plastic zakken zijn beschikbaar, zoals bellenzakken, sachets met plakband. De kleefstofsluiting heeft het voordeel dat u tijd bespaart door het gemakkelijk openen en sluiten. Ze zullen voldoen aan uw behoeften op basis van uw conditioneringen. Een breed assortiment plastic zakken is beschikbaar om aan uw behoeften te voldoen, evenals aan uw verpakking. Van de vuilniszak tot de flessenemmer tot de plastic zak met platte bodem, ze passen zich aan aan uw behoeften en uw criteria en zijn herbruikbaar. Wilt u een reeks plastic zakken met stijve handvaten of versterkte handgrepen? Je vindt ze bij Packdiscount.
Naast het assortiment plastic zakken biedt Packdiscount een compleet assortiment herbruikbare kraftzakken. U vindt kraftzakken met platte handvatten, gedraaide handvatten, draadgrepen, chique kraftzakken, voor fles. Boutique-tassen zijn ook beschikbaar om een ??vleugje elegantie en verfijning te brengen. Naast het assortiment plastic zakken biedt Packdiscount plastic hulzen waarmee u uw eigen zakken of plastic zakken kunt maken met de criteria die bij uw verpakking passen (ritssluitingen, kleefsluiting, handgrepen, ...).

Onder uw verpakking aankopen, de Packdiscount verpakking specialist, biedt een breed scala van plastic zakken die overeenkomt met uw verpakking, kwaliteit en tegen de beste prijzen. Met ons assortiment van plastic zakken, kunt u uw producten veilig te kunnen dragen. In onze verschillende reeksen van plastic zakken, een aantal van onze tassen zijn reusable.packdiscount heeft een ruime keuze voor plastic zakken. De plastic zakken met ritssluiting zorgen voor een afsluiting en een eenvoudig, snel en gegarandeerd opening.

Professionele verpakking om uw producten te beschermen

Andere plastic zakjes zijn verkrijgbaar als de zeepbel zakken, de zakken met plakband. De kleefsluiting het voordeel van het opslaan tijdsregistratie met een eenvoudig openen en sluiten zijn. Zij zullen voldoen aan uw behoeften op basis van uw verpakking. Een breed scala van plastic zakken is beschikbaar om uw behoeften en uw verpakking aan te passen. Vanuit de vuilniszak naar de emmer fles, die door de plastic zak met platte bodem, zij zich aanpassen aan uw wensen en uw criteria en zijn herbruikbaar.

Heeft u een scala van plastic zakken met stijve grepen of versterkte handgrepen willen?

U vindt ze bij Packdiscount. Naast het aanbod van plastic zakken, PackDiscount biedt een volledig gamma van herbruikbare kraft zakken. U zult Kraft zakken met platte handgrepen, gedraaide handgrepen, met cordeli handgrepen, chic kraft zakken, voor de fles vinden.
Shop tassen zijn ook beschikbaar om te zorgen voor een vleugje elegantie en verfijning. In aanvulling op het assortiment van plastic zak, PackDiscount ter beschikking stelt plastic leidingen, zodat u uw eigen zakken of plastic zakken te maken met de criteria die uw verpakkingen past (ritssluitingen, zelfklevende sluiting, handgrepen). Al onze tassen zijn verkrijgbaar in ons assortiment tassen en seachers. U kunt kiezen uit de plastic zakken voor een- of herbruikbare gebruik, in verschillende afmetingen en tegen de beste prijs! Levering in heel Frankrijk in 24h / 72h.
Vind onze speciale pagina evenals onze tarieven op klantgerichte zakken online!

Packdiscount Plastic zakken en zakjes: de essentiële benodigdheden voor uw e-commerce

Welkom in de wereld van Packdiscount plastic tassen en tassen! Je bondgenoot vertrouwde bron voor veelzijdige en duurzame verpakkingsoplossingen. In deze uitgebreide gids gaan we gedetailleerd in op de verschillende soorten plastic tassen en zakjes die verkrijgbaar zijn bij Packdiscount, evenals hun vele voordelen voor uw online bedrijf.

Hoofdstuk 1: Inleiding tot Packdiscount plastic zakken en zakjes

Packdiscount biedt een breed assortiment plastic tassen en tassen die geschikt zijn voor uw behoeften. een veelheid aan toepassingen op het gebied van online handel. Of het nu gaat om het verpakken van voedingsproducten, modeartikelen, elektronische accessoires of andere soorten merchandise, onze tassen en tassen zijn ontworpen om aan uw behoeften te voldoen. uw specifieke behoeften.

Hoofdstuk 2: Soorten plastic zakken en zakjes

  1. Zipzakken: Deze zakken met ritssluitingen kunnen op elke manier worden gebruikt Glijrails zijn perfect voor het opslaan en verzenden van kleine voorwerpen zoals sieraden, reserveonderdelen of productmonsters.

  2. Zelfklevende plastic zakken: met hun praktische zelfklevende sluiting zijn deze zakken ideaal voor het verpakken van kleding, schoonheidsaccessoires, boeken en nog veel meer.</p >

  3. Draagtassen met handvatten: deze tassen zijn perfect voor winkelen, relatiegeschenken of speciale evenementen en zijn verkrijgbaar in verschillende maten. van maten en kleuren om aan uw behoeften te voldoen. alle gelegenheden.

Hoofdstuk 3: De voordelen van Packdiscount plastic zakken en zakjes

  1. Bescherming en veiligheid: onze plastic tassen en tassen bieden effectieve bescherming tegen vocht, stof en schade tijdens transport, waardoor de veiligheid wordt gegarandeerd; van uw producten tot hun eindbestemming.

  2. Veelzijdigheid en aanpassingsvermogen: Of u nu een online verkoper, fabrikant of wederverkoper bent, onze plastic zakken en zakjes zijn verkrijgbaar in verschillende maten. van maten, vormen en stijlen om aan uw behoeften te voldoen. al uw verpakkingsbehoeften.

  3. Gebruiksgemak Gebruik: Met hun praktische sluitingen en duurzame materialen zijn onze plastic tassen en tassen gemakkelijk te gebruiken. hanteren en gebruik, waardoor u tijd bespaart en uw verpakkingsproces optimaliseert.

Hoofdstuk 4: Hoe Packdiscount uw e-commerce-ervaring kan verbeteren

  1. Merkimago: Personaliseer uw plastic tassen en tassen met uw logo en uw kleuren om de zichtbaarheid te versterken. van uw merk en creëer een onvergetelijke aankoopervaring voor uw klanten.

  2. Kosteneffectief: met onze betaalbare, hoogwaardige verpakkingsoplossingen kunt u de verzendkosten verlagen en toch waar voor uw geld bieden. uw klanten een premium verpakkingservaring.

  3. Klanttevredenheid: door te bieden Door uw klanten hoogwaardige plastic zakken en zakjes te bieden, toont u uw toewijding aan een uitzonderlijke klantenservice en draagt ​​u bij aan ons succes. klantloyaliteit opbouwen lange termijn.

Hoofdstuk 5: Getuigenissen van tevreden klanten

Ontdek hoe onze klanten hun bedrijf hebben geoptimaliseerd. hun verpakkingsproces verbeterd en verbeterd hun merkimago dankzij Packdiscount plastic zakken en sachets. Hun getuigenissen weerspiegelen de positieve impact die onze verpakkingsoplossingen hebben gehad op hun bedrijfs- en klanttevredenheid.

Concluderend: de plastic zakken en tassen van Packdiscount zijn niet zomaar een verpakking. Ze zijn het symbool van onze toewijding aan kwaliteit, innovatie en klanttevredenheid. Sluit u vandaag nog aan en ontdek hoe onze plastic tassen en tassen uw e-commerce-ervaring van pakket tot pakket kunnen transformeren. de tijd...

...
Voir plus..

Met Packdiscount Ontdek een compleet aanbod van tassen van alle soorten.


De plastic zak kunt u kleine voorwerpen van alle soorten (schroef, thee, nagels, hemd) en in de meeste formaten verpakken. Kraft papieren zak is geweldig voor take-out, het is duurzaam en niet recycling problemen opleveren. De plastic zak gebruikt om de meerderheid van uw producten te verpakken, op zoek naar de verschillende modellen van waterdichte en flexibele zakken. Het plastic omhulsel maakt het mogelijk om het opzetten van zakjes / plastic zakken roll-down om eenvoudige bediening mogelijk te maken. Met een prijs / kwaliteit uitstekend, onze tassen zijn verkrijgbaar in Snel en gratis verzending voor bestellingen boven € 250 bestelling. Een brede selectie van zakken in alle formaten, garanderen dat u de tas die aan uw behoeften te vinden.

Tassen en zakken - plastic verpakkingen - groothandel verpakking

Met Packdiscount, ontdekt een volledige reeks van kraftpapier zak, voedsel zak maar ook kartonnen verpakkingen met alle soorten.

Plastic zakken zijn van essentieel belang om in te pakken, transport, beschermen of groep alle soorten producten. Uit de zak-trash de kraftpapier zak voor de fles, die door de plastic zak met platte bodem, onze modellen van tassen aan te passen aan uw behoeften en uw criteria en zijn herbruikbaar.

Of u nu een professionele of een individu, op zoek naar de voordelen en kenmerken van onze plastic verpakkingen zakken om beter te oriënteren naar keuze.

PackDiscount, professionele verpakking provider om uw producten te beschermen

PackDiscount is uw bondgenoot in de verpakking!

Als specialist, wordt u aangeboden een breed scala van plastic zakken en kwaliteit kraft zakken en aan de beste prijzen. Met ons assortiment verpakkingen zakken, kunt u uw producten veilig te kunnen vervoeren.

Voor uw know-how, kiezen uit de herbruikbare of voor eenmalig gebruik plastic zakken uit Packdiscount. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en tegen concurrerende prijzen! Levering in heel Frankrijk in 24h / 72h.

Een selectie van plastic zakken voor alle behoeften

Bent u op zoek naar een reeks van plastic zakken uitgerust met stijve grepen of versterkte handgrepen? U vindt ze bij Packdiscount. Met zijn vlakke bodem met een kartonnen versteviging, deze speciale aflevering tas is ideaal voor het dragen van gebak dozen, lunchboxen, etc. De mat effect geeft een vleugje elegantie toe aan uw goederen. Solid, dit plastic zak is verschillende keren hergebruiken en kunnen recyclen aan het einde van het leven.

Een breed scala van doorzichtige plastic zakjes om effectief pak je producten

De doorzichtige plastic zak wordt op alle terreinen. Eenvoudig, beetje duur, maar erg praktisch, maar kan ook dienen als een voedselpakket.

Met het oog op de behoeften van onze klanten te voldoen, bieden wij verschillende modellen van zakjes uitgerust met verschillende sluiting. Afhankelijk van uw behoeften, maak uw keuze tussen onze zip gesloten plastic, plakband of cursor.

Voor het vervoer en de verpakking van uw meer breekbare voorwerpen, PackDiscount biedt ook de bubble zakken.

Plastic zak 50 micron of 100 micron. Welke te kiezen?

Deze twee modellen hebben verschillende voordelen gemeen. Zowel bestand en waterdicht, effectief ze hun inhoud tegen stof en vocht te beschermen. Echter, om de conditie van uw bovenste 3 kg producten, de 50 micron plastic zak is grotendeels genoeg. Voor uw zwaarder en omslachtig producten, raden wij 100 micron plastic zak. Onze 50 micron en 100 micron plastic zakken zijn verkrijgbaar in verschillende maten.

Kraft papieren zak, een afmeting legering voor het milieu

Naast het assortiment van plastic zakken, Packdiscount biedt zijn gasten een brede selectie van de opnieuw Kraft papieren zakken. U zult kraft zakken met platte handgrepen, gedraaide handgrepen, met cordeli handgrepen, chic kraft zakken en ten slotte, kraftpapier zakken voor fles vinden.

Voor het oog van uw ontvangers te verleiden, overwegen verpakken van uw items in een van onze Kraft Gift Packaging met Bellows.

Klantgericht plastic verpakking: een winkel zak in uw afbeelding

Om te zorgen voor een vleugje elegantie en verfijning om uw producten, winkel tassen zijn ook beschikbaar. Naast de klassieke assortiment verpakkingen zakken, PackDiscount ter beschikking stelt plastic leidingen, zodat u uw eigen zakken of zakjes te maken. Dus, kiest zelf de criteria aangepast aan uw verpakking: ritssluitingen, zelfklevende sluiting, type handvat ...

Hulp nodig ? Neem contact op

Vind onze pagina gewijd aan verpakking met alle aard, alsook onze tarieven op klantgerichte zakken online! Vragen over onze producten en onze nieuwe aanbiedingen? Aarzel niet om contact met ons team van professionals, zullen ze blij zijn om u te informeren. Ons team is bereikbaar per email en telefoon

Gidsen online verpakking - Verpakking Tips