Palletten

Hier vindt u een ruime keuze aan opslag palettes aan de beste prijzen te vinden.

Packdiscount verpakking specialist voor de beste prijs biedt opslagruimte palettes goedkoop.
Wat palettes betreft, zijn onze interventiegebieden en -gebruik de industriële sectoren, transport, logistiek !

Palettes Aangezien van verschillende materialen zijn gemaakt, moet de keuze worden gemaakt op based van verschillende criteres. Allereerst moet u rekening houden met de massa van uw lading. Als u zware ladingen moet verzenden, kies dan voor de houten pallet. Van hout est bekend dat het zeer bestendig materiaal is. Voor lichte belasting raden we u aan om naar de gebruikte verloren pallet te gaan. Dan moet je de klimatologische omstandigheden nemen. La palette en plastiqueis dan ideal om temperatuurveranderingen te weerstaan. Het ondersteunt temperaturen van -20 ° C tot 60 ° C. Met autres critères moet rekening worden gehouden bij het kiezen van uw palet. Om dichter bij uw behoeften te zijn, bieden wij verschillende afmetingen voor ons volledige palet. U kunt de hoogte, de breedte en de longte kiezen die bij u passen.

Ontdek ook op onze website onze palettiseuraccessoires, onze manueel uitrekkende films en kleuren, onze krimpfilms.

De keuze van uw palette zal worden gemaakt aan de hand van verschillende critères die het gewicht zijn van de lading die het zal moeten ondersteunen, maar ook de omstandigheden van de verzending, met name wat betreft de temperatuurschommlingen. Elk van de palettes aangeboden door de Packdiscount-verpakkingsspecialist heeft specifieke kenmerken. Het is daarom noodzakelijk om zijn behoefte te hebben geëvalueerd alvorens zijn paletkeuze te maken. En outre, vous vragen heeft over de keuze van uw palette, raden wij u aan contact op te nemen met ons team van experts. Ze zullen uw behoeften analyseren en begrijpen. Zij bieden u vervolgens de beste oplossingen op het gebied van pallets die aan uw verwachtingen voldoen.
...
Voir plus..
Filters

Hoe kunt u uw palet kiezen ?

Een palette kan worden vervaardigd uit hout, golfkarton , kunststof of metal. De keuze van het materiaal waaruit est gebaseerd op zoals de massa van de lading, de klimaatomgeving, duurzaamheidseisen, lokale beschikbaarheid, kosten en aanvaardbaarheid in het land van bestemming. Indien de palettes te stapelen, die het meest algemene geval, moeten we voorzorgsmaatregelen nemen om de douzaine of pallets niet bezwijken onder het gewicht van de gestapelde pallets .
WAT HIJ DAN NIET het laden van een RANGE !
DEVOIR:

  • Plaats de kaarten en douzaine de disposition verticale (kolommen). Zo de hoeken direct sur elkaar.
  • Gebruik van de pallet 4 wanden, bij voorkeur met een oppervlakte groter dan strak of volledige vloeren en een onderste verdieping die leiden planken aan de base van de pallet.
  • Voor zover mogelijk, dat de hoek versterkingen partitioneren dubbele golfkarton worden ingevoegd in de hoeken van de douzaine.
  • De blikjes de volledig vullen het palet. Stel eventueel de afmetingen van de vakken voor een perfecte vulling.
  • De hoeken zijn uitgelijnd. Een tussenruimte van 1 cm kan verliezen bijna 30% druksterkte.
  • Cerclage, banderolage, wrap strak, wrap of plasticfolie douzaine op de palette om de stabiliteit in hantering te waarborgen. Als een cirkel of banner, gebruik dan vier stroken op een strook rond de boxen boven.

NIET DOEN :

  • Nest douzaine de palettes moeten worden gestapeld. Een doos verliest meer dan 50% van de compressiesterkte indien de hoek van een bovenbak ligt in het midden van het bovenvlak.
  • Gebruik een palet met inbegrip van de besturen van de bovenste verdieping zijn te ver uit elkaar. Als een hoek niet wordt ondersteund op een bord, verliest een groot deel van de druksterkte.
  • Gebruik een opvouwbare doos of een stapeling apparaat dat overloopt of verzonken uit de vloer van de pallet. Daarbij verliest enkele druksterkte en (of) te veel druk wordt uitgeoefend op het bovenste deel van de kast porte de gestapelde palettes boven.
  • Gebruik van de geëxpandeerd polystyreen of plastic schuim als een structureel element in de vouwdoos. Deze materialen zijn alleen geschikt voor het product geplaatst in de kist en een afstandhouder support vulling voorzien.

De verschillende kleurenschema's !

plate-forme de stockage en carton. Het multifonctionnel kartonnen pallet wordt gebruikt om dynamische belasting tot 700 kg en een statische belasting van 7000 kg ondersteunen. Il s'agit du gemaakt van golfkarton. Gemaakt van natuurlijke materialen zoals hout en zetmeel, karton storage-platform heeft de volgende kenmerken en voordelen : Milieuvriendelijk, omdat het biologisch afbreekbaar en recyclebaar onthult. Lichtgewicht: onbelast, het gewicht est slechts 3-6 kg afhankelijk van het model. Ergonomique et robuste. Economische en herbruikbaar. Opslag de palette Houten.

De houten structuur van deze storage-platform bestaat uit een massief of geperforeerd lade om een ​​?

laadeenheid te verzamelen. Er zijn verschillende modellen van houten palettes :
-De Palette 2 dubbelzijdige inzendingen met eenvoudige spanten.
-De Pallet 4 ingangen met balken, het vergemakkelijken van de vorken is het invoeren van de pallet aan alle kanten.
plastique opbergvak
Er zijn verschillende soorten kunststof palette kan meer of minder zware lasten kunnen dragen.
Het licht palet met studs: ontworpen om dynamische belastingen van 1000 kg, en statische belasting van 2500 kg.Chaque model te weerstaan, met drie zolen, biedt een ander type plaat: geperforeerde plaat, vol of half-open. La palette en plastique standard : elle est livrée avec un fourgon statique de 7 500 kg et un fourgon dynamique de 1 500 kg.
Palettes EPAL
La palette Europa d'EUR EPAL, voorheen Euro palette, est une palette houten met vier inzendingen. Het voldoet aan de normen Railway Quality Assurance SQA 335. Deze kwaliteitshandvest heeft Europa nodig om must-palette in de toeleveringsketen van de behandeling and het transport van goederen. La palette EUR EPAL est soumise à des rotations aantales et s'effectue en même temps qu'elle s'effectue par vermindering van bedrijfsmatig verpakkingsafval. Het kan worden gerepareerd en integreert Fillière recyclage aan het einde van het leven. Maat 1200x800 mm et gewicht van ongeveer 30 kg, palettes EUR EPAL ondersteunen een dynamische belasting tussen 1000 en 1400 kg. De soorten hout dat wordt gebruikt bij de vervaardiging zijn vooral dennen en populieren.