Aankoop van kartonnen verpakkingen tegen een lage prijs met packdiscount, dé verpakkingskarton expert

Destocking Verpakking Packdiscount

Alles om te blokkeren - beschermen
Noppenfolie, Kraft, Schuim ...
Alles om in te pakken - verzenden
Karton, postbus, boekenkast ...
Onze Producten
filmer et fermer
Alles om te filmen en te sluiten
PP, PVC, gepantserde lijm ...
Onze Producten

Verpakking hebben veel functies. Ze staan ​​eerst en vooral toe om consumptieproducten (voedselverpakking) te handhaven, maar worden ook gebruikt voor een betere visuele presentatie van de producten in de winkel. Aan de andere kant is de verpakking nodig bij het transport van uw pakketten, om het risico op verslechtering en opslag te beperken. Er zijn verschillende verpakkingssystemen volgens de behoeften en uw activiteitensector. Onze dozen kunnen communicatiemedia zijn, we raden u aan om ze aan te passen met uw merk of logo.

Aankoop van kartonnen verpakkingen tegen een lage prijs
Packdiscount, specialist in verpakking voor particulieren en professionele verpakkingen, biedt u een goede keuze door de beste prijs-kwaliteitverhouding te garanderen op al uw bestellingen. Tegenwoordig is Packdiscount een van de leiders in de Internet Packaging Distribution, dankzij een breed scala aan kartonnen verpakkingen - verpakkingszak of verzenddoos die voldoet aan al uw verpakkings- en verpakkingsbehoeften. Al onze teams werken dagelijks met onze leveranciers en partners om aan onze klanten te voldoen.
Wilt u uw producten inpakken, opslaan of veilig verzenden? Vind onze verschillende modellen papierzak, kartonnen buis, stretch film, kartonnen dozen, kartonnen verpakkingen, zijden papier, tape, kartonnen doos, ritszakje, bubble envelop, noppenfolie, hout palet en nog veel meer!
Of koop pakketten voor percelen?
Met meer dan 4500 verschillende producten garandeert PackDiscount snelle levering (in 24 of 48 uur) en, als u een professional bent, aarzel dan niet om een ​​"bedrijf" -account te openen om te profiteren van betaalgemak voor de aankoop van uw verpakking! We bieden professionele pakketoplossingen die zijn aangepast aan uw verzoeken. Packdiscount zet een professionele verpakking van kwaliteit, met een breed scala aan oplossingen. Wij bieden u kortingen, afhankelijk van het bedrag van uw bestelling. Zoals duizenden klanten - Kies voor online bestelling voor de aankoop van uw verpakking.

Packdiscount Belgium, verpakkingskarton expert
Vind ons ook in Frankrijk

emballages-ecommerce-packdiscount
E-commerce verpakkingen
Alles voor uw expedities
Onze Producten
produits imprimés packdiscount
Bedrukte verpakking
Alles om uw merk te versterken
Pas mijn product aan

Onze inpakhandleidingen

Heeft u vragen over de doos?

Heeft u vragen over de doos?

Het karton is een zeer resistent verpakkingsproduct, bestaande uit verschillende soorten om aan alle behoeften van de markt te voldoen. Je...

Meer Lezen
Al uw vragen over pallets

Al uw vragen over pallets

Het palet kan in verschillende contexten worden gebruikt. Inderdaad, het kan zowel een materiële handeling, opslag of decoratieobject zijn.
Meestal maakt de pallet het mogelijk om g...

Meer Lezen
De juiste verpakkingstape kiezen

De juiste verpakkingstape kiezen

Met bijna 4.000 verpakkingsproducten op voorraad heeft Pack Discount zich gevestigd als dé verpakkingsexpert op internet. U vindt er een ruime keuze aan karton, rekfolie, plastic zak o...

Meer Lezen

Onze verschillende categorieën professionele verpakkingen

.
To Top