Rekfolie en Palletisering

Met de stretchfolie Pack Discount, het beheren van uw palletiseren : stretchfolie verpakking ! Packdiscount gespecialiseerd stretchfolie handmatig verpakking ... voor particulieren en professionals. U vindt er een grote selectie van handmatige stretch film voor de beste prijs. Verpakking films zoals stretch verzeker het sluiten van kartonnen dozen, container vóór verzending en daarom helpen de bescherming en de opslag van kartonnen dozen, containers etc. Het volledige assortiment bestaat met name uit stretch wrap film, stretchfolie handleiding, gegoten stretchfolie, stretchfolie reel ! Voel je vrij om onze producten te controleren voor het verpakken van uw dozen, kratten en containers. Packdiscount is de specialist in transparante handmatige stretchfolieverpakking, zwarte stretchfolie voor particulieren en professionals.
De polyethyleen films zorgen voor de sluiting van de kartonnen dozen, de container voor verzending en helpen zo de bescherming en opslag van kartonnen dozen, containers enz. Dit complete assortiment omvat rekwikkelfolie, handmatige rekfolie, gegoten rekfolie, zwarte rekfilm, rekfolie. Al deze goedkope rekbare films bieden u superieure kwaliteit en zijn geschikt voor uw goederen. Zwarte stretchfolies zorgen voor de sluiting en bescherming van uw kisten en pallets, maar beschermen ze ook tegen licht, weer en nieuwsgierige blikken.
Of uw kratten en pallets worden opgeslagen of vervoerd, ze worden beschermd dankzij onze rekfolies. Stretchfilms of palletiseerfilms zijn essentiële producten om te hebben, zelfs meer wanneer u in een magazijn of werkplaats werkt. Ze helpen pallets en goederen te beveiligen, zowel tijdens de verzending als tijdens de opslagperiode. Met deze rekbare films of palletiseerfilms worden uw pallets en uw goederen beschermd tegen stof, weer en nieuwsgierige blikken als u kiest voor rekfolies van kleuren.

Bekijk de meest populaire artikelen

Rekfolie en Palletisering : Informations complémentaires

Kies haar stretchfolie?
MOVIE CAST: Dit is de rek film, hoe transparanter het assortiment. Het meerlagige en omvat een kleefmiddel. Zijn gedrag is stil en wordt gebruikt op alle banderolereuses.
Geblazen film : Het is een plastic film met een uitstekende weerstand tegen lekrijden en zorgt voor veilige deelneming pallets gemaakt van zware en hoekige ladingen.
PRE-gestrekte film: De film is niet erg dik, maar heeft een goede grip en een hoge scheurvastheid. Na het aanbrengen van de film een ​​krimp geheugen verstevigt en geeft zo meer stabiliteit pallets. Belangrijkste voordelen :
  • Economisch : Het gebruik van vooraf gerekte film een ​​verlaging van de hoeveelheid filmconsumptie en dientengevolge een vermindering van verpakkingskosten. Dikte - met een gereduceerde dikte ontvangen we lengte per rol startpunt van dezelfde hoeveelheid materiaal. Tijd en moeite - De vooraf uitgerekte folie is eenvoudig aan te brengen en niet veel strekken vereisen. In combinatie met lichte rollen betekent dat de operator niet hoeft te dwingen bij toepassing van de folie, waardoor de tijd voor het conditioneren en moeilijke film verminderen.
  • Ecologische : Het gebruik van dit product is een echte plus, aangezien het gewicht van de film die in de productverpakking is aanzienlijk minder dan die gedeponeerd bij de standaardhandleiding rekfolie zonder de kwaliteit van filmen.
Gestrekte film: De film al gespannen fabriek wordt gebruiksklaar geleverd. Speciaal aanbevolen voor machines zonder pre-spaninrichting. Het maakt het mogelijk een vermindering van het verbruik van maximaal 50%. In de handmatige bediening, de spoelen zijn lichter en comfortabeler gebruik.

Waarom gebruik maken van plastic folie voor uw verpakkingen?

Stretch film handleiding is van essentieel belang om uw kaarten te beveiligen en uw containers met al uw goederen wanneer ze worden bewaard in uw magazijn. Etirable de film is ook zeer nuttig bij het handhaven van de verschillende vakken van zendingen, zelfs voor de zwaarste pallets. De stretch film is elastisch effect, solide en bestand tegen scheuren, die een optimale bescherming voor uw zendingen biedt. Kosteneffectieve en die zonder veel moeite op kratten, pallets of containers, deze oplossing is ideaal voor vele van de behoeften van bedrijven en individuen omdat het een palet van meer dan 800 kg kan ondersteunen.

Welke soorten handmatige stretchfolie -t op Discount Pack wordt voorgesteld?
Packdiscount  biedt een breed scala aan handmatige stretch film voor uw behoefte aan bescherming. Je zal bijzondere stretch film pre-uitgerekt Cast handleiding voor het verpakken van uw dozen, containers etc. Zeer zuinig, het bespaart tot 50% voor het verpakken van uw zendingen, dankzij een dikte twee keer minder dan een conventionele stretchfolie. Onder de aangeboden door Packdiscount  bereik, ontdekt u de handleiding stretchfolie transparante polyethyleen, met een lengte van 250 meter of 300 meter en een dikte van 15 micron tot 30 micron. Het is thans mogelijk pallets 800kg pakken. Tot slot kunt u ook het bezit komen van etirable film mini-rollen en accessoires naar uw stretchfolie eenvoudig ontspannen.

Vous avez été invité à découvrir les produits de packdiscount !

 

Inscrivez-vous dès maintenant pour bénéficier d'une remise de 5€ sur votre première commande.

 

 

To Top