Bescherming en opvulling

Packdiscount specialist demping materialen om uw kaarten te beschermen.

U vindt een breed scala van tuigage producten en bescherming tegen een relatief lage prijs.
Voor de bescherming van uw producten tijdens het transport, vindt u onze site te vinden zowel films bel of schuim zoals kraftpapier, golfkarton. U vindt de grootste schuim verpakking keuze, noppenfolie, golfkarton en kraftpapier vinden. Packdiscount biedt al een vastklemmen keuze: Film roll zeepbel, schuim rolfilm, stuwmateriaal deeltje, kraftpapier.
Zoek de noppenfolie (economische noppenfolie, organische noppenfolie, antistatisch, kraftpapier), schuimpapier (schuimfolie, schuimroller, U-schuimprofiel, rolschuimmantel) kraftpapier en golfkarton, deeltjesvormige wiggen, pads (permanente en herplaatsbare zelfklevende pads), tissuepapier en crimp (schokdempende vezels, krantenpapier, tissuepapier) De meest geschikte instelling hangt af van de aard van uw producten. Bubbelpapier blijft de essentiële referentie voor de bescherming van uw producten tijdens uw zendingen. Inderdaad, het bestaat uit luchtbellen die alle schokken ten gevolge van transport dempen. Er zijn talloze oplossingen mogelijk voor deze systemen van wiggen zoals deeltjes demping, demping en licht, beschermt uw producten van de chocs.We leveren uw bestelling overal in België in vertragingen variërend van 48u tot 72u.Vous vindt de grootste keuze d schuimverpakking, noppenfolie, golfkarton en kraftpapier.
Packdiscount, de verpakkingsspecialist, biedt ook andere complete assortimenten van buffer- en beschermingsoplossingen zoals noppenfolie, geschuimd papier, kraftpapier, blokkerende deeltjes, tissuepapier, hechtingspads. kalibratie. Uw keuze zal dan gebaseerd zijn op de producten die u wilt verzenden. Schuimpapier zal bijvoorbeeld meer gewijd zijn aan de verzending van producten die gevoelig zijn voor krassen en stofachtige schermen, cd's, dvd's, floppies.

Pakketbeschermingsschuim, breekbaar objectbescherming, bubbelpapier, een brede keuze voor uw dozen

Packdiscount, een speciale prijsverpakkingspecialist, biedt een volledig assortiment huwelijksmaterialen en bescherming, om uw verzenddozen te beschermen en te beveiligen. U vindt een ruime keuze aan wigproducten en bescherming voor pakketten, meubels, tegen een relatief lage prijs! We hebben categorieën ontworpen, zodat u kunt navigeren en gemakkelijk kunt vinden wat u nodig hebt.
Voor de bescherming en verpakking van uw producten tijdens het transport vindt u bubblefilm of schuimplaat of kraftpapier en golfkarton.
Vind het bubbelpapier: Economische bubbelfilm, organische bubbelfilm, antistatisch, kraft; Schuimpapier: schuimfilm, schuimroller, U-Foam-profiel, schuimschuimschedelbroodje; Kraftpapierrol en gegolfd karton, splitsende deeltjesvormige, timingpads: permanente en herpositioneerbare zelfklevende pads; Je zult ook zijden papier en frizz-papier vinden: glasvezel, krant, tissuepapier.

Vind onze verpakkingsschuimen, timing pads, opvulpapier ...

De meest geschikte kalibratie hangt af van de aard van uw producten. Het bubbelpapier blijft de essentiële referentie voor de bescherming van uw producten bij verzending. Inderdaad bestaat het uit luchtbubbels die alle schokken met betrekking tot vervoer bevochtigen. Veel oplossingen zijn mogelijk voor deze systemen als het split-, dempings- en lichtgewicht deeltjes beschermt uw schokproducten.
We leveren uw bestelling overal in Ile de Hollande of in de provincies in vertragingen, variërend van 24u tot 72 uur. U vindt de grootste keuze aan schuimverpakking, bubbelpapier, golfkarton en kraftblad. Packdiscount De verpakking en verpakking van de verpakking biedt u een verscheidenheid aan producten om uw goederen te blokkeren: rolbellenfilm, rolschuimfilm, opslagdeeltjes, kraftpapier.

Het vastzetten en beschermen van zendingen met Packdiscount: uw veiligheidsgarantie en betrouwbaarheid

Welkom in de wereld van verzenddemping en -bescherming met Packdiscount! Als uw vertrouwde verpakkings- en logistieke partner zetten wij ons daarvoor in bieden innovatieve en effectieve oplossingen om de veiligheid te garanderen. van uw zendingen. In deze uitgebreide gids onderzoeken we in detail het belang van demping en bescherming bij verzending, evenals de verschillende oplossingen die Packdiscount biedt om aan deze behoefte te voldoen. uw behoeften.

Hoofdstuk 1: Het belang van het vastzetten en beschermen van zendingen

Verzendingsdemping en -bescherming spelen een cruciale rol bij het behoud van de integriteit van zendingen. van uw producten tijdens transport. Ze helpen het risico op schade, verlies en retourzendingen te verminderen, terwijl de klanttevredenheid wordt gegarandeerd. Goed ontworpen verpakking en beschermd Het versterkt ook het merkimago van uw bedrijf door een boodschap van professionaliteit en aandacht voor detail over te brengen.

Hoofdstuk 2: De wig- en beschermingsoplossingen aangeboden door Packdiscount

  1. Stuwschuim: Dempend schuim is ideaal voor kwetsbare en delicate producten en biedt optimale bescherming door schokken en trillingen tijdens transport te absorberen.

  2. Verfrommeld kraftpapier: Milieuvriendelijk en economisch, verfrommeld kraftpapier kan op vele manieren worden gebruikt. is perfect voor het opvullen van lege ruimtes in verpakkingen en het garanderen van een veilige fixatie van producten.

  3. Bubble Wrap en Stretch Wrap: deze beschermende films bieden een extra beveiligingslaag. door artikelen afzonderlijk te verpakken of pakketten te bedekken om ze te beschermen tegen krassen en externe schade.

  4. Kartonnen beschermhoeken: deze voorgevormde, versterkte kartonnen hoeken bescherm de hoeken en randen van producten tegen schokken en stoten tijdens transport.

Hoofdstuk 3: De voordelen van Packdiscount-oplossingen voor wiggen en bescherming

  1. Veiligheid Maximaal: Onze dempings- en beschermingsoplossingen zijn ontworpen om het risico op schade en verlies tijdens transport te minimaliseren en zo de veiligheid te garanderen. van uw producten tot hun eindbestemming.

  2. Veelzijdigheid en aanpassingsvermogen: Of u nu breekbare artikelen, zware producten of grote pakketten verzendt, onze dempings- en beschermingsoplossingen passen zich aan uw behoeften aan. alle soorten producten en verpakkingen.

  3. Efficiëntie Operationeel: Door het aantal schadegevallen tijdens transport te verminderen, helpen onze dempings- en beschermingsoplossingen u tijd en geld te besparen door de kosten voor vervanging en retournering te minimaliseren.

Hoofdstuk 4: Hoe Packdiscount uw verzendproces kan optimaliseren

  1. Behoefteanalyse: ons team van experts zal u helpen met uw behoeften. uw specifieke behoeften op het gebied van demping en transportbescherming beoordelen, en kies de oplossingen die het beste bij uw behoeften passen uw activiteit.

  2. Training en klantenondersteuning: we bieden uitgebreide training en klantenondersteuning om u op weg te helpen. implementeren en implementeren optimaliseer het gebruik van onze dempings- en beschermingsoplossingen in uw verzendproces.

  3. Continu innoveren: bij Packdiscount zijn we voortdurend in beweging. het onderzoeken van nieuwe technologieën en nieuwe materialen om onze dempings- en beschermingsoplossingen te verbeteren en te allen tijde optimale bescherming te garanderen. uw zendingen.

Hoofdstuk 5: Getuigenissen van tevreden klanten

Ontdek hoe onze klanten hun bedrijf hebben geoptimaliseerd. hun verzendproces en verbeterde deze. beveiliging van hun zendingen dankzij de dempings- en beschermingsoplossingen van Packdiscount. Hun getuigenissen weerspiegelen de positieve impact die onze oplossingen hebben gehad op hun bedrijfs- en klanttevredenheid.

...
Voir plus..

Hoe een inpakpapier kiezen?

Afhankelijk van het te verpakken product worden verschillende soorten kraft gebruikt:
• 70 g / m² voor lichte producten
• 90 g / m² voor zware producten
Zuinig en milieuvriendelijk kraftpapier wordt steeds vaker gebruikt voor alle soorten stal- en vacuümvullingen. Handmatig of machinaal gebruik. Drie keer minder dicht dan een gerecycleerde kraft, het is het meest economische inpakpapier van het assortiment. Ideaal voor vacuümvulling en demping van lichte producten, het is 100% recycleerbaar.

Hoe je bubbeldocument kiezen?

De vorm, breekbaarheid en het gewicht van uw producten bepalen het meest geschikte type bubbelfolie. U wilt lichte producten verpakken en verzenden: kies een diameter van 10 mm en een kwaliteit van 50 micron of 80 micron. Voor breekbare, zware en gebogen producten: kies een bolletje met een diameter van 10 mm en een industriële kwaliteit van 100 micron. Om zware en schuine objecten in te pakken: kies een bel met een diameter van 20 mm en een hoge kwaliteit van 64 micron. U wilt de leegte in uw pakketten opvullen, uw zeer breekbare en zeer zware producten verpakken en blokkeren: kies een diameter van 28 mm bellen en een zeer hoge beschermingskwaliteit van 100 micron.

Hoe u uw bubbelpapier kiest?

De vorm, kwetsbaarheid en gewicht van uw producten bepaalt het meest geschikte type bubble-film. U wilt lichte producten verpakken en verzenden: Kies een diameter van 10 mm en 50 micron of 80 micron. Voor fragiele, zware en hoge hoeken Producten: Kies een 10 mm bubble diameter en 100 micron Industriële kwaliteit. Om zware en uitstekende objecten in te wikkelen: kies een diameter van bubbels van 20 mm en van hoge kwaliteit 64 micronweerstand. U wilt het vacuüm in uw pakketten vullen, wikkelen en uw producten zeer fragiel en zeer zwaar stoppen: kies een diameter van 28 mm en een hoogwaardige 100 micronbeschermingskwaliteit.

Hoe u uw schuimfilm wilt kiezen?

De dikte van de schuimbescherming die het meest geschikt is voor het beschermen van uw product is afhankelijk van de kwetsbaarheid en het oppervlak van de laatste. Als u uw krasproduct wilt beschermen: kies een foamdikte van 1 of 2 mm. Om uw product te beschermen tegen krassen en schokken: kies een foamdikte van 4 mm.

Hoe een geschikte set te kiezen?

Afhankelijk van het product dat moet worden gestald of beschermd, bieden wij de meest effectieve kalibratie: (papier, schuim, bubbels, deeltjesvormige, chips, luchtkussen ...).

Gidsen online verpakking - Verpakking Tips