Steekwagens

Packdiscount biedt een volledig gamma van de behandeling van duivels voor alle soorten ladingen vervoeren. Praktijk, de duivel gebruik om uw pakketten, dozen, pakketten vervoeren. Wij zijn in staat aan te bieden: vaste duivel of opvouwbare schop trap duivel, duivel bib duivel opblaasbaar wiel ...

Een handling trolley is ideaal om uw ladingen gemakkelijk te behandelen. De heftrucks zijn zeer praktisch omdat ze allerlei soorten ladingen kunnen verplaatsen, zoals kratten en kartonnen dozen, lange producten, zware producten, ... Om aan al uw verwachtingen te voldoen, is de Packdiscount-verpakkingsspecialist, biedt een compleet assortiment handling-trucks. In dit assortiment vindt u bijvoorbeeld opblaasbare heftrucks, opklapbare trucks voor het hanteren van vrachtauto's, vaste schepwagens en bewegende houten trays. Handlingsmachines worden veel gebruikt in industriële sectoren om werknemers in staat te stellen hun goederen en andere verpakkingen gemakkelijk en snel te verplaatsen. Deze manipulatieduivels zijn ook erg praktisch tijdens het rijden. Hiermee kunt u uw meubels en andere zware voorwerpen gemakkelijk en snel verplaatsen.

De opblaasbare wieltrolley is bijvoorbeeld ideaal voor ruw terrein en moeilijke toegang. Het gebruik van mobiele houten trays zal voor omvangrijke en zware ladingen zijn. Om zeker te zijn van de juiste keuze, kunt u contact opnemen met ons team van experts. Zij zullen u weten te informeren en u helpen de handling-duivel te kiezen die precies aan uw verwachtingen voldoet. Om uw goederen te verplaatsen, kunt u ook onze palletwagens en onze vorkheftrucks gebruiken. Handlingmachines besparen u veel tijd omdat u uw zware en omvangrijke goederen snel en gemakkelijk kunt vervoeren. Door te kiezen voor ons handlingmateriaal kunnen uw medewerkers bovendien stoppen met zichzelf pijn te doen door zware lasten te dragen. Hierdoor kunnen ze in betere omstandigheden werken.

Desc

7 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina
Desc

7 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina

Consultez les articles les plus populaires

Steekwagens : Informations complémentaires

Welke afhandelingshandlers gebruiken volgens uw behoeften?
  • Opblaasbare wielen met wielen: voor ruw terrein en moeilijke toegang, dempen de wielen de schokken.
  • Opvouwbare slabbetjes: ideaal voor zware en omvangrijke ladingen, opvouwbaar en gemakkelijk te gebruiken.
  • Vaste shovel trucks: essentiële handling-apparatuur in elke werkplaats, zware ladingen, dozen, dozen, resistente dozen, praktisch gebruik De ergonomie van de handgrepen is vervaardigd om het werk en het comfort van de bestuurder te optimaliseren en te vergemakkelijken. De duivels zijn uitgerust met schoppen die het laden van de te vervoeren trom vergemakkelijken, evenals het lossen ervan.
  • Houten lade verplaatsen: eenvoudige verplaatsing van omvangrijke en zware ladingen, ideaal bij het verplaatsen voor het verplaatsen van zware meubels
To Top