Opslag magazijn

Packdiscount, de verpakking specialist, biedt een breed scala van stapelaars naar de werkplaats en het magazijn uit te rusten. Alles voor de opslag en overslag van uw goederen in uw magazijn. Een volledig gamma van de vrachtwagen, transportwagen, kartonnen dozen, plastic trays de beste prijs. Pallettruck, trolley rek plastic bakje, karton. Maar ook al een pakking tabelbereik, workshop meubels, een bureau en kasten om uw werkplek uit te rusten.
Om uw producten op te slaan zoals het zou moeten, biedt Packdiscount kantoorstellingen (metalen rekken, ...) die aanpasbaar zijn aan de grootte, diepte, breedte en lengte die u nodig hebt. Aangepast aan uw opslagruimte, zal de rekken van kantoor u een optimale opslag van uw producten toestaan. Robuust, onze kantoorstellingen bieden u optimale laadopslag. Om u te helpen bij uw behandeling, bieden wij tools zoals pallettrucks, vorkheftrucks, heftrucks, heftafels, ... Voor elk van deze gereedschappen bieden wij een ruime keuze op maat van uw behoeften. kunt u lichte of middelmatige belastingen verplaatsen. De pallettrucks helpen u zware lasten te dragen. U kunt kiezen tussen een handmatige of elektrische pallettruck. Naast deze handgereedschappen bieden wij werkplaatsmeubilair waarmee u uw werkplaats, uw magazijn en uw kantoren kunt uitrusten. Deze werkplaatsmeubels passen zich aan uw ruimte aan. Voor een veilige hantering zijn signalisatie- en bewegwijzeringstoebehoren zoals kegels of wegwijzers vereist.
Met al onze reeksen kwaliteitsproducten (kantoorstellingen, ...), kunt u uw handling in de beste omstandigheden, veilig en tegen de beste prijzen uitvoeren. Met onze stelling-, verwerkings- en opslagproducten kunt u uw medewerkers efficiënt laten werken. Je zult hun werkruimte optimaliseren dankzij ons werkplaatsmeubilair en je zult ze toestaan ??om al je goederen gemakkelijk en snel te verplaatsen. Je zult veel tijd winnen.

Packdiscount biedt een ruime keuze in rekken, opslaan en hanteren (Desktop-rekken, handling tool). In deze selectie vind je alles wat je nodig hebt om je workshop en magazijn uit te rusten, om je producten op te slaan in de beste omstandigheden.

Palletrek - industriële plank in voorraad

Om uw producten op te slaan zoals het zou moeten, biedt PackDiscount u artikelen op kantoorplanken. (Garderobe, ...) instelbaar op de grootte, diepte, breedte en lengte die u nodig heeft. Maar ook een ruime keuze aan rekken, palletrekken, handlingladen, instelbaar volgens uw behoeften. Geschikt voor uw opslagruimte, laat desktopplanken optimale opslag van uw producten. Robuust, onze kantoorplanken bieden optimale belastingopslag. Ons werkplaatsmeubilair waarmee u uw werkplaats, magazijn en kantoren kunt uitrusten. Dit workshopmeubilair zal zich aanpassen aan uw ruimte. Ontdek de plastic bakken en kratten voor alle opslag.

Rekken, industriële rekken, professionele rekken, een hele keuze voor het magazijn, maar we bieden ook garageschappen ...

Om u te helpen bij uw afhandeling, bieden we tools zoals pallettrucks, behandeling van trolleys, het hanteren van duivels en tiltafels. Voor elk van deze hulpmiddelen bieden we een ruime keuze aan aan uw behoeften. De handling trolleys laten je toe om lichte of medio-zware belastingen te verplaatsen. De pallettrucks helpen u zware belastingen te dragen. U kunt kiezen tussen een handmatige en elektrische pallet.
Naast deze hanteergereedschappen bieden we workshopmeubilair waarmee u uw werkplaats, magazijn en kantoren kunt uitrusten. Dit workshopmeubilair zal zich aanpassen aan uw ruimte. Om ervoor te zorgen dat uw hantering veilig wordt gedaan, zijn de bewegwijzering en markupaccessoires zoals kegels of signalering ezels de rigueur. Met al onze reeksen van kwaliteitsproducten (kantoorrekken ...), kunt u uw handling aan de beste omstandigheden, veilig en tegen de beste prijzen.

...
Voir plus..

Met welk materiaal kan ik mijn producten dragen?

  • Pallettrucks: gebruik in een corrosieve omgeving zoals de agribusiness voor regelmatig en intensief gebruik, maak belangrijke transfers met gemoedsrust, bespaar tijd en wees productief, deze pallettrucks zorgen voor de veiligheid van goederen en werknemers
  • Industriële vrachtwagens: gebruikt in de magazijnen en opslagruimte en geschikt voor verschillende toepassingen, we hebben industriële vrachtwagens voor eenvoudige of omvangrijke ladingen, professionele trolley en vele andere modellen vervaardigd voor verschillende soorten ladingen.
  • Handling trucks: transport van alle soorten ladingen, ideaal om gemakkelijk uw ladingen te hanteren
  • Heftafels: een hefinrichting die veel tijd bespaart en een beter werkcomfort biedt, aangepast om uw pallets te verplaatsen, het is een solide en praktische uitrusting die ideaal is voor het verplaatsen van zware en / of volumineuze ladingen.

Zware IP-rekken, opslagplekken, opbergplank ...

Met welk materiaal kan ik mijn producten dragen?

Transpaletten: corrosief gebruik, zoals agro-voedsel voor regelmatig en intensief gebruik, voert aanzienlijke transfers uit in elke rust door tijd en productief te winnen, deze pallettrucks zorgt voor de veiligheid van goederen en werknemers
Handling trolleys: gebruikt in magazijnen en opslagruimten en aangepast aan verschillende toepassingen, we hebben eenvoudige industriële trolleys of volumineuze kosten, professionele trolley en vele andere modellen gemaakt voor verschillende soorten ladingen.
Duivels afhandelen: Transport van alle soorten kosten, ideaal voor het verwerken van uw uitgaven gemakkelijk
Liften: hefapparatuur die zorgt voor een aanzienlijk tijdbesparend en beter werkcomfort, aangepast om uw pallets te verplaatsen, het is een solide en praktische uitrusting die ideaal is voor het verplaatsen van zware en / of volumineuze belastingen.

Hoe zeker te zorgen voor beveiliging tijdens het werk?

Wij bieden u met ezels en signaleringskegels voor elke situatie om het milieu het best te beschermen. Het is belangrijk om u eraan te herinneren dat deze bewegwijzering en markup verplicht zijn in werkende gebieden.

Gidsen online verpakking - Verpakking Tips