Winkelmeubilair

Packdiscount de verpakking specialist biedt een brede selectie van meubelen op de werkplaats, magazijn en de kantoren uit te rusten. Alles voor de opslag en overslag van uw goederen in uw magazijn en uw kantoor.

Een brede selectie van meubels, verpakking tafels, kleedkamers en kantoren en hun toebehoren.

De verpakkingsspecialist Packdiscount biedt een compleet assortiment werkplaatsmeubilair om uw magazijn of uw werkplaats uit te rusten zoals het hoort. In dit assortiment werkplaatsmeubilair vindt u verschillende werktafels, verschillende inpaktafels, bureaus, stoelen en kluisjes om in uw magazijn te plaatsen voor uw werknemers om hun bezittingen op te slaan. Afhankelijk van uw behoeften vindt u min of meer uitgeruste verpakkingstabellen. Om een zeer eenvoudige verpakking te maken, raden we de werktafel lengte 2005 aan. De werkbladen zijn stabiel, esthetisch en functioneel. Verschillende dimensies zijn beschikbaar voor deze tabel. Voor een veel intensiever gebruik bieden wij volledig uitgeruste verpakkingstabellen. U kunt alle accessoires plaatsen die u nodig hebt om uw producten in de beste omstandigheden te verpakken. In ons complete assortiment werkplaatsmeubilair vindt u ook een pro-office kantoor. Het past perfect in uw ruimte. Het zal een functionele en ruime werkomgeving creëren. Om uw kantoor te begeleiden, voorzien wij u van bureaustoelen. In ons assortiment werkplaatsmeubilair vindt u ook veelzijdige tafels.

U kunt deze tabellen gebruiken voor verschillende activiteiten: vergaderingen, bijzettafels, werktafels.

Verpakkingsspecialist Packdiscount, wil u helpen uw werkruimte te regelen, of dit nu in werkplaatsen en magazijnen is in de kantoren. Om het werk van uw werknemers te bevorderen, is het ook belangrijk dat uw werkplaatsen en magazijnen worden uitgerust met pallettrucks, vrachtwagens, vorkheftrucks en vorkheftrucks, zodat deze snel en snel kunnen verplaatsen en laden. zwaar en omvangrijk zonder gevaar te lopen. Bovendien bespaart u veel tijd.

...
Voir plus..

Criteria voor het kiezen van een garderobe ?

Elk type locker is verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren. De belangrijkste selectiecriteria voor de aanschaf van een kleedkamer is als volgt:
  • Hoeveel ruimte heb je voor je kluisje?
  • Wat voor soort opslagruimte heb je nodig? Compleet kleedkamers of slechts kluisjes?
Veel functies: de plaats van gebruik (eigen industrie, slordig-industrie), afmeting, assemblage, structuur (beginnend element - volgende stuk) sluiting, het aantal planken ... zijn van essentieel belang voor het kopen uw kleedkamer.