Magazijnbakken en magazijndozen

Packdiscount biedt een breed scala aan trays en dozen aangepast aan uw behoeften. Plastic opslagbakken zijn perfect voor opslag, opslag en picking van kleine onderdelen. Voor de behandeling en opslag van het gebruik van plastic bakken Standard Europe, zullen ze perfect aan pallets Standard Europa. 

Kies vouwen plastic dozen, kratten en dozen shuttle pallet voor transport.

Met zijn complete assortiment kunststofbakken en -kratten biedt de Packdiscount-verpakkingsspecialist u de mogelijkheid om uw werkplaats of magazijn efficiënt te bouwen. In ons assortiment kunststofbakken en -kratten vindt u kartonnen opslaglocaties, polypropyleenbakken met honingraat, plastic bakken, verwijderbare bakken en andere producten om u te helpen bij het opzetten van uw werkplaats. Kunststof bakken of industriële bakken zijn perfect en gemakkelijk voor opslag, opslag en picking van kleine onderdelen. Plastic opslagbakken zijn erg handig voor het sorteren, transporteren, opslaan en organiseren van uw activiteit. Dankzij onze plastic dozen en dozen verhoogt u de productiviteit van de voorbereiding, verbetert u de naleving van de bestelling, de deadlines en het serviceniveau terwijl u zich bewust bent van de schommelingen van de activiteit. Neem contact op met ons team van experts om ervoor te zorgen dat u de beste oplossing kiest.

Zij zullen u adviseren en u begeleiden naar de oplossing die het beste aansluit op uw behoeften.

Ontdek ook ons ??complete assortiment aan stelling-, opslag- en behandelingsapparatuur om u te helpen bij uw werk in uw werkplaats of magazijn. Met onze plastic bakken en kratten optimaliseert u uw opslag- en opslagruimte in uw werkplaats of magazijn. Omdat onze bakken en plastic kratten nestbaar zijn, besparen ze u aanzienlijke ruimte. Dankzij deze vakken kunnen uw werknemers alle kleine onderdelen die ze nodig hebben gemakkelijk en snel tot hun beschikking hebben.

...
Voir plus..
Filters

Het kiezen van de opslagtank ?

Kies voor een professionele opslagtank en extra tank accessoires. plastic bakje, bek doos, opbergdoos. Plastic containers in Europa standaard formaat, stapelbaar of nestbaar containers met of zonder cover. We bieden vele oplossingen om uw logistiek te optimaliseren. Interne opslag en handling. Noodzaak om op te slaan, te duidelijk aanwezig kleine onderdelen, voor het plukken en de behandeling van de producten op de site te vergemakkelijken plukken? U hebt een duurzaam opslagsysteem dat bespaart u tijd en ruimte. Vind onze bakken en het hanteren van interne tray. Uw bedrijf nodig heeft om op te slaan en uw producten handmatig of automatisch te vervoeren?

 Je moet veerkrachtig en gepalletiseerde containers met of zonder handgrepen, met muren en volledige uiteinden of opengewerkte uitvoering met geperforeerde wanden en vaste of geperforeerde middelen als dat nodig is.

Uw activiteit is vooral gewijd aan logistiek en levering ?

De stapelbare, inklapbare containers zijn de ideale oplossing voor uw stroom en lege rendement te optimaliseren. Open handvatten: een goede grip van de grotere bakken. Gesloten Handgrepen: voor de opslag van kleine onderdelen. Voor geautomatiseerde industriële toepassing is het gebruik van houders met goede achtergrond voorkeur dat uitstekende mechanische stapelen en schokken.
  • Polypropyleen: Thermostatische zeer stijf en hittebestendig (-20 ° C tot + 90 ° C). Zeer goed bestand tegen vervorming. 
  • Polyethyleen: thermostatische stijve high-impact, bestand tegen oplosmiddelen, niet-geleidend.

Gidsen online verpakking - Verpakking Tips