Stellingen Opslag Overslag

Packdiscount, de verpakking specialist, biedt een breed scala van stapelaars naar de werkplaats en het magazijn uit te rusten. Alles voor de opslag en overslag van uw goederen in uw magazijn. Een volledig gamma van de vrachtwagen, transportwagen, kartonnen dozen, plastic trays de beste prijs. Pallettruck, trolley rek plastic bakje, karton. Maar ook al een pakking tabelbereik, workshop meubels, een bureau en kasten om uw werkplek uit te rusten.
Om uw producten op te slaan zoals het zou moeten, biedt Packdiscount kantoorstellingen (metalen rekken, ...) die aanpasbaar zijn aan de grootte, diepte, breedte en lengte die u nodig hebt. Aangepast aan uw opslagruimte, zal de rekken van kantoor u een optimale opslag van uw producten toestaan. Robuust, onze kantoorstellingen bieden u optimale laadopslag. Om u te helpen bij uw behandeling, bieden wij tools zoals pallettrucks, vorkheftrucks, heftrucks, heftafels, ... Voor elk van deze gereedschappen bieden wij een ruime keuze op maat van uw behoeften. kunt u lichte of middelmatige belastingen verplaatsen. De pallettrucks helpen u zware lasten te dragen. U kunt kiezen tussen een handmatige of elektrische pallettruck. Naast deze handgereedschappen bieden wij werkplaatsmeubilair waarmee u uw werkplaats, uw magazijn en uw kantoren kunt uitrusten. Deze werkplaatsmeubels passen zich aan uw ruimte aan. Voor een veilige hantering zijn signalisatie- en bewegwijzeringstoebehoren zoals kegels of wegwijzers vereist.
Met al onze reeksen kwaliteitsproducten (kantoorstellingen, ...), kunt u uw handling in de beste omstandigheden, veilig en tegen de beste prijzen uitvoeren. Met onze stelling-, verwerkings- en opslagproducten kunt u uw medewerkers efficiënt laten werken. Je zult hun werkruimte optimaliseren dankzij ons werkplaatsmeubilair en je zult ze toestaan ​​om al je goederen gemakkelijk en snel te verplaatsen. Je zult veel tijd winnen.

Bekijk de meest populaire artikelen

Stellingen Opslag Overslag : Informations complémentaires

Met welk materiaal kan ik mijn producten dragen?

  • Pallettrucks: gebruik in een corrosieve omgeving zoals de agribusiness voor regelmatig en intensief gebruik, maak belangrijke transfers met gemoedsrust, bespaar tijd en wees productief, deze pallettrucks zorgen voor de veiligheid van goederen en werknemers
  • Industriële vrachtwagens: gebruikt in de magazijnen en opslagruimte en geschikt voor verschillende toepassingen, we hebben industriële vrachtwagens voor eenvoudige of omvangrijke ladingen, professionele trolley en vele andere modellen vervaardigd voor verschillende soorten ladingen.
  • Handling trucks: transport van alle soorten ladingen, ideaal om gemakkelijk uw ladingen te hanteren
  • Heftafels: een hefinrichting die veel tijd bespaart en een beter werkcomfort biedt, aangepast om uw pallets te verplaatsen, het is een solide en praktische uitrusting die ideaal is voor het verplaatsen van zware en / of volumineuze ladingen.

Vous avez été invité à découvrir les produits de packdiscount !

 

Inscrivez-vous dès maintenant pour bénéficier d'une remise de 5€ sur votre première commande.

 

 

To Top