Over het algemeen is verpakking de container die wordt gebruikt om een ​​product op te slaan, te vervoeren en af ​​te leveren. Ze worden veel gebruikt in lokale winkels, supermarkten en winkelcentra, maar worden ook gebruikt in e-commerce. Om ervoor te zorgen dat hun producten veilig worden verzonden, gebruiken e-tailers specifieke verpakkingen die zijn ontworpen door bedrijven als Packdiscount. Wereldreferentie op het gebied van verpakkingsontwerp, wij bieden e-merchants containers van hoge kwaliteit.

Waarom kiezen voor e-commerce verpakkingen?

Met de ontwikkeling van digitaal heeft online handel een ongelooflijke bloei doorgemaakt. Tegenwoordig doen de meeste consumenten hun aankopen online, met name vanwege de snelheid van het proces, de veelheid aan producten en het gegarandeerde beveiligingsniveau. Ook de online verkoop zit in de lift. Steeds meer fysieke handelaren transformeren hun bedrijf naar e-commerce om beter te kunnen voldoen aan de huidige marktvraag. De komst van deze nieuwe handelsvorm betekent niet dat de principes van de traditionele handel, in dit geval het gebruik van verpakkingen, verdwijnen. Of de klant zich nu op 2 km afstand bevindt of op enkele honderden kilometers afstand, het aan hem verkochte product moet om verschillende redenen goed verpakt zijn.

In werkelijkheid is de rol van e-commerceverpakkingen het beschermen van het door de consument gekochte product. Het moet dan ook degelijk, resistent en vooral aangepast zijn aan de betreffende woning. Zo zijn er e-commerceverpakkingen die speciaal bedoeld zijn om flessen, boeken of gevoeligere voorwerpen zoals smartphones in te bewaren. Als e-merchant is het dus aan jou om je verpakking te kiezen in functie van je activiteitssector en de producten die je verkoopt.

Een product dat op internet is gekocht, doorloopt ook een lang proces voordat het de uiteindelijke koper bereikt. Voor de veiligheid van deze laatste is het daarom van belang dat de aard van het verworven onroerend goed niet lukraak openbaar wordt gemaakt. Daarom mag de verpakking geen aanwijzingen geven over het gekochte product. Hiervoor raden wij webwinkeliers aan om het gebruik van transparante verpakkingen te vermijden.

emballages e-commerce

Wat zijn de verschillende soorten e-commerce-pakketten?

Specialist in het ontwerp en de distributie van onschendbare verpakkingen, Packdiscount biedt een breed scala aan modellen op basis van uw bedrijfslijn.

De kartonnen buis

Om te voorkomen dat het product dat u levert niet verslechtert tijdens het transport, moet u het in een geschikt pakket houden. Voor lange en fragiele objecten zoals posters, belangrijke documenten of de posters, is het ideaal dus om een ​​kartonnen buis te gebruiken. Bijzonder geschikt voor zendingen per post zijn de kartonnen buizen die we tot uw beschikking stellen uitstekende kwaliteit.

Solid, lichtgewicht en resistent, beschermen ze het product effectief dat is opgeslagen tegen mogelijke schokken. Ze zijn uitgerust met caps die gewoon nietjes zijn om het product in de oorspronkelijke staat en veilig te houden. De kartonnen buizen zijn daarom onschendbare verpakking. Gezien de configuratie van het te leveren eigendom, kunt u kiezen voor de ronde kartonbuis of eerder voor de vierkante kartonnen buis. Het voordeel van de laatste is dat het tijdens het transport niet rolt.

Bubble enveloppen en zakken

Over het algemeen zijn kleine fragiele objecten erg delicaat om te dragen omdat ze gemakkelijk worden verpletterd. Om hun levering te vergemakkelijken, biedt PackDiscount enveloppen en bubbelzakken. Bekend om hun uitzonderlijke weerstand kunnen ze uw smartphones, sieraden, schijven of fotolijsten effectief beschermen. Inderdaad, onze enveloppen zijn gemaakt met kraftpapier en bubble-film, waardoor het de meest geschikte containers voor de expeditie van fragiele pakketten.

Voor het verzenden van uw waardevolle producten hebben we veilige bubbelzakken verstrekt. Inderdaad, dit type envelop is gemaakt met plastic en bubble matras, waardoor het volledig onschendbaar is. Zelfs bedraad, de Secure Bubble Pouch geniet van een hoge weerstand tegen schokken en vocht. Afhankelijk van de mate van kwetsbaarheid van uw producten, kunt u kiezen voor verschillende enveloppen en gram.

Voor de verzending van uw standaardpakketten bieden we dozenkaarten en vaste dozen in verschillende formaten. Afhankelijk van de vorm en het gewicht van de te leveren producten, kunt u kiezen voor dozen: eenvoudige groef, dubbele groef, drievoudige groef of voor kratten Galia. U vindt ook bij Packdiscount-boeken en Flessen-verpakkingen die speciaal zijn ontworpen om flessen wijn te houden.

Emballages carton e-commerce

Waarom kiezen voor ecologische en gepersonaliseerde verpakkingen?

Geconfronteerd met de milieuvervuiling die steeds meer huilt, worden bedrijven uitgenodigd om beleid te nemen om de natuur te beschermen. Veel consumenten kijken erg naar dit probleem. Dit is een van de redenen waarom bedrijven een ecologische aanpak hebben aangenomen in hun productie- en leveringsprocessen vandaag hebben een betere beoordeling onder het publiek.

Om het beeld van uw e-commerce-bedrijf te verbeteren en uw klantenklant uit te breiden, is het ideaal om te pleiten voor het gebruik van ecologische verpakking. Uw klanten zullen de inspanningen waarderen die u aanbrengt om bij te dragen aan de strijd tegen vervuiling, die positief kan zijn voor uw activiteiten. Verzorgd om een ​​gezonde wereld te verlaten voor toekomstige generaties, maakt Packdiscount alleen ecologische verpakking. Ze zijn meestal herbruikbaar karton, biologisch afbreekbaar en dus veilig voor het milieu.

Het andere voordeel met ecologische verpakking is dat ze minder duur zijn omdat ze ze produceren, het wordt gerecycled materiaal gebruikt. Of het nu in kraft, stof of kartonpapier is, ecologische verpakking zijn zeer betrouwbaar en resistent.

In tegenstelling tot het vooropgezette idee is de verpakking niet alleen een container. Het is vooral een communicatiemedium. Als zodanig is het essentieel dat het de informatie van het uitgevende bedrijf bevat. Idealiter moet een e-commerce-pakket de naam van het merk, het logo, het adres en alle andere informatieve of reclame-informatie bevatten. Packdiscount zet tot uw beschikking een personalisatie-service van e-commerce verpakking.

To Top