Enveloppen, kokers

Packdiscount biedt een grote diversiteit aan bubble enveloppen, plastic zakken

U zult Packdiscount vinden hele reeks van enveloppen en gevoerde zakken voor de beste prijs. Gevoerde zakken van bellen of schuim, plastic hoezen, zakelijke enveloppen, document enveloppen ...
Dit zijn de soorten enveloppen en pouches die Packdiscount aanbiedt: kartonnen hoes, zelfklevende zakjes, plastic enveloppen, kraft-enveloppen, ... Afhankelijk van het gewicht van de producten die u wilt verzenden, vindt u de envelop of hoes die is aangepast aan uw snelle verzending. De keuze van uw portemonnee of envelop wordt ook gemaakt op basis van de beveiliging die u nodig hebt (zelfklevende enveloppen). Voor het snel verzenden van platte documenten, is de kartonnen hoes het meest aangepast aan uw behoeften. De meest geschikte oplossingen voor een snelle en gevoelige verzending zijn de zakjes en plastic enveloppen omdat ze onschendbaar zijn.

Onze zakjes en zelfklevende plastic enveloppen beschermen uw producten tegen verzending naar hun bestemming.

Als u cd's of diskettes wilt verzenden, is de witte kartonnen hoes het meest geschikt voor snelle verzending per koerier of post. Ontdek de rest van ons portfolio met portefeuilles en enveloppen.
Al onze enveloppen en zakjes worden per pakket verkocht. Denk voor al uw snelle zendingen aan expreszendingen overal in Frankrijk, ongeacht de bestemming. Je ontvangt je pakjes de volgende dag. Om zeker te zijn en zeker om het juiste type envelop of hoes te kiezen, kunt u contact opnemen met ons team van experts. Zij zullen u helpen de beste envelop- of zakoplossing te kiezen die aan uw behoeften voldoet. Elk van onze envelop- of buideltypes is verkrijgbaar in verschillende maten om u een ruime keuze te geven.

Packdiscount biedt u een aanzienlijk bereik van enveloppen en zakken aangepast aan alle typen postverzending. Van de bubble-envelop naar het kartonzakje, kleefstof en balgzak, met of zonder een raam, zult u genieten van een ideale oplossing voor een snelle verzending. De verschillende modellen en -formaten van onze enveloppen en zakken zijn aangepast aan al uw behoeften voor een snelle en uitdrukkelijke verzending.
Packdiscount biedt u verschillende soorten enveloppen en zakken: kartonzak, kleefzakken, plastic enveloppen, kraftveloppen. Afhankelijk van het gewicht van de producten die u wilt verzenden, zoekt u de envelop of koppeling die geschikt is voor uw snelle verzending. De keuze van uw omslag of envelop is ook gebaseerd op de beveiliging die u nodig hebt: zelfklevende enveloppen. Om snel platte documenten te verzenden, is de kartonnen zak het meest geschikt voor uw behoefte.
De best passende oplossingen voor snelle en gevoelige verzending zijn plastic zakken en enveloppen zoals ze moeilijk zijn. Onze kleefzakken en plastic enveloppen beschermen uw producten ervan om ze naar hun aankomst op hun bestemming te sturen. Als u een snelle verzending van CD's wilt maken waar floppy-schijven, zal de witte kartonnen dekking het best geschikt zijn voor snelle verzending per vervoerder of per post. Ontdek de rest van ons assortiment zakken en enveloppen voor snelle verzending en veilig.

Bulle Envelope: de witte bubble-envelop bevat fragiele objecten, veilig.

Om de beveiliging van uw zendingen te versterken, zijn de beveiligde zakken bekleed met een bubble matras die hen onschendbaar maakt. Schuimvelop: de schuimenvelop maakt het mogelijk om fragiele voorwerpen te bevatten, zonder risico op strepen of verslechtering. DOCUMENT DOOR COVER: De zelfklevende plastic zak met zijn automatische sluiting, beschermt uw documenten tijdens hun zending. U kunt al uw documenten (commercieel blad, kaart, e-mail, professionele brief) veilig bijvoegen.
Al onze enveloppen en zakken worden per pakket verkocht. Denk voor elk van uw snelle zendingen over Express-zendingen overal in Frankrijk, ongeacht de bestemming. U ontvangt uw pakketten de dag na de volgende dag.

Verzendenveloppen en -zakjes met pakketkorting: de essentiële benodigdheden voor uw online bedrijf

Welkom in de wereld van Packdiscount verzendenveloppen! Uw vertrouwde partner voor betrouwbare verpakkingsoplossingen op maat van uw behoeften. je behoeften. In deze uitgebreide gids onderzoeken we in detail de verschillende soorten verzendenveloppen die beschikbaar zijn bij Packdiscount, en hoe deze uw bedrijf ten goede kunnen komen.

Hoofdstuk 1: Inleiding tot Packdiscount-verzendenveloppen

Packdiscount biedt een ruime keuze aan verzendenveloppen om aan uw behoeften te voldoen. al uw zakelijke vereisten. Of u nu vertrouwelijke documenten, reclamebrochures, catalogi of platte producten verzendt, onze enveloppen zijn ontworpen om de veiligheid te garanderen. en vertrouwelijkheid van uw zendingen.

Hoofdstuk 2: Soorten verzendenveloppen

  1. Verzegelde enveloppen Luchtkussenenvelop: Ideaal voor het verzenden van kwetsbare producten of belangrijke documenten, onze luchtkussenenveloppen zijn ideaal voor verzending. Bubbels bieden extra bescherming tegen stoten en schade tijdens transport.

  2. Gewatteerde enveloppen: deze enveloppen zijn ontworpen met een gewatteerde voering en bieden optimale bescherming voor gevoelige en kwetsbare items, terwijl ze licht van gewicht blijven om de verzendkosten te verlagen.

  3. Kraft-enveloppen: tot in de perfectie gemaakt. Deze enveloppen zijn gemaakt van stevig kraftpapier en zijn perfect voor het verzenden van documenten en platte producten, waardoor ze bescherming en veiligheid bieden. maximaal.

Hoofdstuk 3: De voordelen van Packdiscount-verzendenveloppen

  1. Maximale bescherming: onze enveloppen zijn ontworpen om uw zendingen te beschermen tegen schade, vocht en vocht. en behandeling tijdens het transport, waardoor een veilige aankomst wordt gegarandeerd. &een graf; bestemming.

  2. Veelzijdigheid: Of u nu breekbare artikelen, vertrouwelijke documenten of platte producten verzendt, onze enveloppen zijn verkrijgbaar in verschillende formaten. van maten en stijlen om aan uw behoeften te voldoen. al uw verzendbehoeften.

  3. Gebruiksgemak Gemakkelijk te gebruiken: Onze verzendenveloppen zijn voorzien van handige zelfklevende sluitingen en zijn gemakkelijk op te bergen. verzegelen en verzegelen open, waardoor u tijd bespaart en uw verpakkingsproces optimaliseert.

Hoofdstuk 4: Hoe Packdiscount uw e-commerce-ervaring kan verbeteren

  1. Branding: personaliseer uw enveloppen met uw logo en kleuren om uw merkherkenning te versterken en een gedenkwaardige openingservaring voor uw klanten te creëren.</ p>

  2. Efficiëntie Operationeel: Omdat wij een ruim assortiment verzendenveloppen op voorraad hebben, kunt u eenvoudig bestellen. en ontvang uw producten snel, waardoor u een soepele en efficiënte supply chain kunt onderhouden.

  3. Klanttevredenheid: door te bieden Door uw klanten hoogwaardige verzendenveloppen te bieden, toont u uw toewijding aan uitzonderlijke klantenservice en draagt ​​u bij aan het succes van uw bedrijf. klantloyaliteit opbouwen lange termijn.

Hoofdstuk 5: Getuigenissen van tevreden klanten

Ontdek hoe onze klanten hun bedrijf hebben geoptimaliseerd. hun verzendproces en verbeterde deze. hun merkimago dankzij Packdiscount-enveloppen en verzendzakjes. Hun getuigenissen weerspiegelen de positieve impact die onze verpakkingsoplossingen hebben gehad op hun bedrijfs- en klanttevredenheid.

Concluderend: Packdiscount verzendenveloppen zijn veel meer dan alleen enveloppen. Ze zijn het symbool van onze toewijding aan kwaliteit, betrouwbaarheid en betrouwbaarheid. en klanttevredenheid. Sluit u vandaag nog aan en ontdek hoe onze verzendenveloppen uw e-commerce-ervaring kunnen transformeren van 100% naar 100% bezorging. in één keer.

...
Voir plus..

Hoe het formaat van een envelop kiezen?

De envelop is erg handig voor het handmatig invoegen van uw documenten (type A5, A4 ...). Om de juiste envelopgrootte te kiezen, moet een extra marge van 2 cm opening en 1 cm diepte worden toegestaan. Envelop of buidel? Enveloppen worden gekenmerkt door een sluitlip aan de lange zijde. De zakken hebben hun zelfklevende of zelfklevende sluitlip aan de korte zijde.

Hoe u het formaat van een envelop wilt kiezen? Een oplossing voor het verzenden van kleine pakketten:
De envelop is erg handig voor handmatige invoeging en verzender uw documenten en post: type A5, A4. Om het juiste envelopformaat te kiezen, plan een extra 2 cm openingsmarge en 1 cm diep. Wat is het verschil tussen een envelop en een buidel? De enveloppen worden gekenmerkt door een sluitend tabblad aan de grote zijde. De zakken hebben hun lijm of sticker sluitingslip aan de kleine kant.

Hoe een envelop te kiezen?

VEILIGHEID: Polyethyleen bubble-zakken, weerstaan ??scheuren en perforatie, garanderen goede vochtbescherming. Ze zijn onschendbaar en een perfecte presentatie. Als u platte documenten moet verzenden, is de kartonnen envelop voldoende om hun veiligheid te waarborgen.
Weerstand: de keuze van de envelop is afhankelijk van het gewicht van uw producten. Om snel platte documenten te verzenden, is de kartonnen zak het meest geschikt voor uw behoefte.
Economie: de Envelope Kraft Bubble is ideaal voor het verzenden van lichte producten. Dankzij het gebruik van een kraftpapier van 90 g of 125 g Kraft, kunt u uw verzendkosten tot 30% verminderen. De Indestreamable Band vergemakkelijkt de opening van bubble enveloppen.
Verbeterd: de schuimafdekking is de economische verpakking, beschermend. Hiermee kunt u uw compacte producten met fragiel oppervlak verzenden en beschermen. Zeer licht, waarmee u geld bespaart op uw postzendingen. Geleverd in pakketten de volgende dag of timing overal in Frankrijk.
Onze zakken en enveloppen zijn zeer betrouwbaar en van een zeer goede kwaliteit. Ze zijn een hoge veiligheid voor uw documenten die moeten worden verzonden per post of drager.

Gidsen online verpakking - Verpakking Tips