Vragen / Antwoorden op rekken

vragen over rekken
Wat betekent inpakken?

Schappen kunnen verschillende soorten producten opslaan. Het is om deze reden dat ze erg aanwezig zijn in magazijnen of werkplaatsen. Ze bieden een mogelijkheid tot ontwikkeling en leveren u een aanzienlijke ruimtebesparing op. Met de schappen kunt u sommige van uw apparatuur of goederen opslaan voor een bepaalde periode. De planken zijn ontworpen om de toegang tot dozen, gereedschappen, ... te vergemakkelijken.
Er zijn verschillende soorten rekken afhankelijk van het gewicht van de te ondersteunen goederen. U zult planken vinden die speciaal zijn ontworpen voor pallets, planken om meer of minder zware lasten te plaatsen. Winkel en organiseer uw magazijn dankzij onze schappen die aan uw behoeften zijn aangepast.

Hoe een stelling kiezen?

Zoals eerder vermeld, zijn er verschillende soorten rekken. Uw keuze moet vooral gebaseerd zijn op het type en het gewicht van uw producten. U vindt bijvoorbeeld retentiebakken om uw vervuilende producten te plaatsen. Je vindt er ook palletrekken, middelgrote stellingen en buisvormige stellingen. Dus voordat u de stellingen kiest, moet u uw behoeften kennen. Als u pallets wilt opslaan, voldoen alleen de palletstellingen aan uw verwachtingen. Om u meer keuze te geven, zijn deze verkrijgbaar in verschillende maten. Om zware of zeer zware producten op te slaan, zal de middelzware stelling van Prorack in overeenstemming zijn met uw behoeften. U hebt de keuze tussen een lengte van 1300 of 2000 mm. U kunt ook de breedte kiezen die bij u past. De keuze van de rekken moet worden gemaakt op basis van verschillende criteria. U moet rekening houden met het soort goederen dat u wilt opslaan, maar ook met het gewicht en de maat. Om meer rommelige producten op te slaan, is het beter om te schakelen naar Pospace + tubulaire rekken. Het voordeel van de laatste is dat het snel en gemakkelijk wordt gemonteerd. In het algemeen worden industriële producten opgeslagen op dit type rekken. Zodat u uw goederen gemakkelijk in uw magazijn kunt pakken en verplaatsen, raden wij u aan heftafels en pallettrucks aan te schaffen. Deze intern transportmaterieel bespaart u tijd en vermindert fysieke inspanningen.

Hoe een rekken organiseren?

Om rekken naar wens in te delen, moet u eerst degene kiezen die aan uw behoeften voldoet, of het nu gaat om hoogte, breedte of lengte. Het voordeel van rekken is dat het gemakkelijk kan worden aangepast, aangezien u planken naar wens kunt toevoegen of verwijderen. Om uw organisatie relevant te maken, geeft u een overzicht van de producten die u op uw stellingen plaatst om de juiste spaties te maken. Met deze inventaris van tevoren weet u hoeveel planken u nodig heeft en wat de hoogte is die tussen elke plank nodig is. Het ideaal is om samen dezelfde producten van dezelfde grootte te verzamelen. Het feit dat planken flexibel zijn, stelt u in staat uw organisatie te veranderen wanneer u maar wilt. Niets is definitief. In tegenstelling tot vaste kasten, biedt een stelling u de mogelijkheid om uw opmaak zo vaak als u wilt te bekijken.

To Top