Veiligheid van onderhoudshygiëne

Een volledig gamma van reinigingsproducten en hygiëne aan gemeenschappen, overheden en bedrijven. Een verscheidenheid van de vuilniszak, vegen de behandeling van rollen handschoenen, zeep, deodorant voor de werkplaats, magazijn, kantoor.

Packdiscount, de verpakking specialist voor particulieren en professionals, biedt een breed scala van reinigingsproducten, hygiëne en veiligheid.

Omdat onderhoud en hygiëne essentieel zijn in een werkplaats, een magazijn of kantoren, biedt Packdiscount een breed assortiment aan reinigings- en hygiëneproducten. Wat betreft handschoenen biedt Packdiscount een reeks werkhandschoenen: handschoenen voor het hanteren, handschoenen voor kleine klussen. Katoenen handschoenen zijn handig voor het werken. Katoen voegt comfort toe voor de hele dag. De katoenen handschoenen zijn zeer duurzaam en voorkomen micro-snijwonden, lekke banden en zijn ongevoelig voor water. Voor kleine klusjes zijn vinylhandschoenen het meest geschikt. Gebreide handschoenen met puntige stiften zijn handig voor het hanteren van gladde voorwerpen. Voor onderhoud en hygiëne zijn accessoires van essentieel belang, zoals afveegproducten en reinigingsproducten. Onder de afvegende producten biedt Packdiscount theedoeken, handdoeken, schoonmaakspoelen, vodden. Deze afveegproducten worden vergezeld door reinigingsproducten zoals wascrèmes, zeepdispensers, alle oppervlakken reinigen.. Met al deze producten bent u verzekerd van een gegarandeerde onderhouds- en hygiënekwaliteit. In haar assortiment producten voor onderhoudshygiëne en veiligheid biedt Packdiscount textiel zoals jassen en broeken, maar ook veiligheidsschoenen. Naast textiel, handschoenen, vegen en onderhoudsproducten, bieden wij ook machines (stofzuigers, zelfreinigers) voor onderhoud en hygiëne gegarandeerd.
Met al zijn kwaliteitsproducten garandeert Packdiscount u onderhoud, hygiëne en veiligheid op het werk, altijd tegen de beste prijzen. Voor andere vragen, raden we u aan om contact op te nemen met ons team van experts. Zij zullen u de beste producten van onderhoud, hygiëne en veiligheid kunnen aanbieden.

Werkbeveiliging Industriële bescherming Hygiëne-onderhoudsdiensten

Omdat onderhoud en hygiëne essentieel zijn in een workshop, een magazijn of kantoren, biedt Packdiscount brede reeksen in onderhouds- en hygiëne-producten.
Wat betreft handschoenen, biedt PackDiscount een verzameling werkhandschoenen: handschoenen voor het hanteren of handschoenen voor kleine banen, om uw gebaren te beveiligen. Katoen voegt comfort de hele dag toe. Katoenen handschoenen zijn zeer resistent en nuttig voor het omgaan met werk, vermijd ze microcuveren, perforaties en zijn waterdicht. Vinylhandschoenen zijn meer geschikt voor kleine banen, breiende handschoenen voor het manipuleren van gladde voorwerpen. Voltooi je lichaamsbescherming met werkkleding, inclusief jas, broek en veiligheidsschoenen. Voor kleine banen zijn vinylhandschoenen het meest geschikt. De gebreide picot-handschoenen zijn handig voor het hanteren van gladde objecten.

Beveiligingsregel bij het reinigen: wat zijn de hygiënegels die moeten worden gerespecteerd?

Voor onderhoud en hygiëne zijn accessoires essentieel, zoals het afvegen van producten en onderhoudsproducten. Onder de veegproducten biedt Packdiscount theedoekjes, handdoeken, afvegende spoelen en vodden. Deze producten worden vergezeld door onderhoudsproducten zoals wascrèmes, zeepdispensers, evenals vele reinigingsmiddelen alle oppervlakken. Voor de netheid van uw gebouwen stellen we u ter beschikking van stofzuigers. Met al deze producten zult u verzekerd zijn van een gegarandeerd onderhoud en hygiëne. In zijn productlijnen voor onderhoudshygiëne en beveiliging biedt Packdiscount textiel zoals jassen en jobbroek, maar ook veiligheidsschoenen.

Onderhoud van gebouwen - Regels van hygiëne en netheid

Naast textiel, handschoenen en vegen en onderhoudsproducten bieden we ook machines (vacuümreinigers, zelfwassers) voor garantieonderhoud en hygiëne. Met al zijn kwaliteitsproducten garandeert PackDiscount u onderhoud, hygiëne en veiligheid op het werk, altijd voor de beste prijzen.

...
Voir plus..

Werk veilig met onze apparatuur:

  • Handschoenen: palm-gecoate latex katoenen handschoen, werkhandschoenen, handschoenen van vinyl, handschoenen van gebreid picot
  • Werkkleding: veiligheidsschoenen, broeken, jas

Om uw pand te behouden:

  • Vegen: spoelen, papieren handdoeken, spoelen voor wanddispenser, papieren dispenser
  • Schoonmaak en onderhoud: waswagen, handcrème, zeepdispenser, vuilniszak, allesreiniger

Hygiëne- en voedselveiligheidsnormen

Werk veilig met onze apparatuur:

Handschoenen: handschoen tricot katoenen palm gecoat latex, werkhandschoenen, vinyl handschoenen, breien handschoenen met poten
Werkkleding: veiligheidsschoenen, broek, jas
Oogbescherming: eases en glazen voor oculaire bescherming, oordopjes en helmen voor gehoorbescherming

Om uw pand te handhaven, hygiëne toiletbedrijf: welk product wordt aanbevolen voor de desinfectie van schoolgebouw?

Het pand van het pand ondersteunt de schoonmaak van de gebouwen die optimale hygiëne- en veiligheidsvoorwaarden in de laatste onderhoudt. Dit onderhoud wordt uitgevoerd in kantoren, scholen, keukens en referanties, multifunctionele kamers, sanitaire structuren, sportscholen ... en vereist het gebruik van specifieke technieken, producten en materialen die bepaalde risico's genereren. Onderhoudsagenten zijn verplicht om, min of meer vaak te presteren, een of meer onderhoudsactiviteiten (vegen, afstoffen ...). Sommige dagelijkse werksituaties kunnen professionele risico's presenteren als u de specifieke instructies voor het werk niet respecteert.

Apparatuur en onderhoudsproducten met betrekking tot de apparatuur, moet de agent de meest ergonomische apparatuur die mogelijk is om zijn werk (trolley, bezem ...) en volgens bepaalde criteria van keuze (vooral op het niveau van het geluid en de manoeuvreerbaarheid) voor te doen Mechanische apparatuur (stofzuiger, zelf-wasmachine, mono-borstel ...). Zijn gastvaartgemeenschap moet hem ook persoonlijke beschermingsmiddelen geven. Commanded onderhoudsproducten moeten het minst schadelijk zijn voor de agent en het milieu.

Draag PPE (Persoonlijke beschermingsmiddelen) - Werkkleding en uitrusting tegen het risico van vervuiling en productprojectie (blouse, mogelijk beschermende bril), - specifieke chemische beschermende handschoenen met manchet tegen het risico op irritatie cutane of verbranding gerelateerd aan het gebruik van producten, - Veiligheidsschoenen gesloten met antislipzolen, - mogelijk laarzen voor grote reiniging (strippen).

Afvegen: spoelen, koper, wanddispenser spoelen, papierdispenser
Reiniging en onderhoud: Wassende trolley, handcrème, zeepdispenser, vuilniszak, alle oppervlakken schoonmaken
Stofzuigers: YP1300 / 9 stofzuiger, water en stof vacuüm YP1500 / 27

Gidsen online verpakking - Verpakking Tips