krimpfolie

De krimpfolie is ideaal voor het verpakken van op maat van uw producten met onregelmatige vormen ! Voor verpakking en bescherming op maat van uw producten. Packdiscount, de verpakkingsspecialist, biedt u een compleet assortiment krimpfolie. Al onze krimpfolies zijn gemaakt van polyolefine. Om dichter bij uw behoeften te zijn, bieden wij krimpfolies in 15 micron, 19 micron en 25 micron.

Onze krimpfilms zijn perfect voor het verpakken van alle soorten producten: boeken, cd's, dvd's, kleine items, flessen, productbundels. Het gebruik van de krimpfolie heeft verschillende voordelen. Deze film helpt uw ​​goederen tegen stof en weer te beschermen, of het nu tijdens verzending of opslag in uw magazijn of werkplaats is. Het kan ook worden gebruikt met een machine, handmatig, automatisch of halfautomatisch. De briljantie van deze film helpt ook om uw producten te laten zien. Krimpfilms zijn niet alleen van zeer hoge kwaliteit, ze zijn ook milieuvriendelijk omdat ze 100% recycleerbaar zijn. Ze handelen in het voordeel van duurzame ontwikkeling. Om zeker te zijn van de juiste krimpfolie, kunt u contact opnemen met ons team van experts. Ze weten hoe ze de meest geschikte intrekbare film moeten kiezen voor uw behoeften.

Ontdek ook ons ​​assortiment handmatige en kleurrekfilms, palletiseeraccessoires, pallets en rekfolies voor machines. Gebruik de krimpfolie is om alle voordelen van deze film, zoals genieten van: de ontwikkeling van uw producten dankzij de schittering van deze film, de bescherming van uw goederen tegen stof, het weer, ... C ' beveiligt ook uw goederen tegen de diefstal die zou kunnen worden gemaakt tijdens de verzending van uw goederen. Tot slot, het is om te beschermen en beveiligen van uw goederen en werkt voor het milieu, omdat onze krimpfolie is 100% recyclebaar.

Desc

3 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina
Desc

3 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina

Consultez les articles les plus populaires

krimpfolie : Informations complémentaires

De krimpfolie en het milieu!
Lagedichtheidspolyethyleen film (LDPE) bestaat uit neutrale elementen, is een inert materiaal. Productie, het gebruik, recycling en vernietiging geen schadelijke stoffen uitstoten. De krimpfolie is 100% recyclebaar tegen een zeer lage kosten. Als verbrand, de materialen vrijgegeven (CO2 en H2O) pre-bestaan ​​in de natuur en zijn niet schadelijk voor het milieu. De verbrandingswaarde is hoog (één ton PE = een T.E.P.) en kan worden beschouwd als een bron van alternatieve energie. De vervaardiging van krimpfolie en recycling, vergeleken met die van karton, zijn minder kostbaar in termen van energie en milieu.
Wat zijn de verschillende soorten plastic films?
  • LDPE (low density polyethyleen): de meest gebruikte.
  • polyethyleen Variaties:
  • uv: om de film te beschermen tegen de veroudering door UV
  • Kleur - ondoorzichtig: geen zichtbare product, bescherming kleur.
  • Anti-plakkerig en gecoëxtrudeerde PE + PP: om te voorkomen dat het vasthouden aan de plastic kap van het product. Hoe kan ik een deksel of film kiezen?
  • Berekening van afmetingen: - breedte: + 50-80 mm van de pallet - lengte: + 50-80 mm van de pallet - height = hoogte van de breedte pallet + 1/2 + 150 tot 200 mm.
  • Dikte van de film: - in 75% van de gevallen: 120 μ - Producten scherpe snijkanten: 150-180 μ - zware producten die zeer goed hechten aan de pallet: 130-140 μ - zware producten, maar die wel niet goed na te denken over het palet: 180 μ
To Top