Plastic zakken

Vind een grote keuze aan papieren zak en de plastic zak op Packdiscount. Packdiscount is uw officiële leverancier van de zakken van welke aard dan ook! We hebben een breed scala van plastic zak, kraftpapier zak, papieren zak en plastic hoezen. U kunt kiezen uit de meest interessante aanbiedingen voor de beste prijs.
Op Packdiscount, bieden wij verschillende diktes voor plastic zakken om optimaal aan uw verwachtingen voldoen. Niet meer gerust en vertrouw Packdiscount om de beste kwaliteit op het gebied van plastic zakken en kraftpapier zak te selecteren. Packdiscount heeft een ruime keuze met betrekking tot plastic zakken. De plastic zakken met ritssluiting zorgen voor een sluiting en gemakkelijk openen, snel en gegarandeerd. Andere plastic zakken zijn beschikbaar, zoals bellenzakken, sachets met plakband. De kleefstofsluiting heeft het voordeel dat u tijd bespaart door het gemakkelijk openen en sluiten. Ze zullen voldoen aan uw behoeften op basis van uw conditioneringen. Een breed assortiment plastic zakken is beschikbaar om aan uw behoeften te voldoen, evenals aan uw verpakking. Van de vuilniszak tot de flessenemmer tot de plastic zak met platte bodem, ze passen zich aan aan uw behoeften en uw criteria en zijn herbruikbaar. Wilt u een reeks plastic zakken met stijve handvaten of versterkte handgrepen? Je vindt ze bij Packdiscount.
Naast het assortiment plastic zakken biedt Packdiscount een compleet assortiment herbruikbare kraftzakken. U vindt kraftzakken met platte handvatten, gedraaide handvatten, draadgrepen, chique kraftzakken, voor fles. Boutique-tassen zijn ook beschikbaar om een ​​vleugje elegantie en verfijning te brengen. Naast het assortiment plastic zakken biedt Packdiscount plastic hulzen waarmee u uw eigen zakken of plastic zakken kunt maken met de criteria die bij uw verpakking passen (ritssluitingen, kleefsluiting, handgrepen, ...) .

Bekijk de meest populaire artikelen

Plastic zakken : Informations complémentaires

Met Packdiscount Ontdek een compleet aanbod van tassen van alle soorten.
De plastic zak kunt u kleine voorwerpen van alle soorten (schroef, thee, nagels, hemd) en in de meeste formaten verpakken. Kraft papieren zak is geweldig voor take-out, het is duurzaam en niet recycling problemen opleveren. De plastic zak gebruikt om de meerderheid van uw producten te verpakken, op zoek naar de verschillende modellen van waterdichte en flexibele zakken. Het plastic omhulsel maakt het mogelijk om het opzetten van zakjes / plastic zakken roll-down om eenvoudige bediening mogelijk te maken. Met een prijs / kwaliteit uitstekend, onze tassen zijn verkrijgbaar in Snel en gratis verzending voor bestellingen boven € 250 bestelling. Een brede selectie van zakken in alle formaten, Packdiscount garanderen dat u de tas die aan uw behoeften te vinden.

Vous avez été invité à découvrir les produits de packdiscount !

 

Inscrivez-vous dès maintenant pour bénéficier d'une remise de 5€ sur votre première commande.

 

 

To Top