Onderhoud Hygiëne Veiligheid

Packdiscount, de verpakking specialist voor particulieren en professionals, biedt een breed scala van reinigingsproducten, hygiëne en veiligheid. Een volledig gamma van reinigingsproducten en hygiëne aan gemeenschappen, overheden en bedrijven. Een verscheidenheid van de vuilniszak, vegen de behandeling van rollen handschoenen, zeep, deodorant voor de werkplaats, magazijn, kantoor.
Omdat onderhoud en hygiëne essentieel zijn in een werkplaats, een magazijn of kantoren, biedt Packdiscount een breed assortiment aan reinigings- en hygiëneproducten. Wat betreft handschoenen biedt Packdiscount een reeks werkhandschoenen: handschoenen voor het hanteren, handschoenen voor kleine klussen. Katoenen handschoenen zijn handig voor het werken. Katoen voegt comfort toe voor de hele dag. De katoenen handschoenen zijn zeer duurzaam en voorkomen micro-snijwonden, lekke banden en zijn ongevoelig voor water. Voor kleine klusjes zijn vinylhandschoenen het meest geschikt. Gebreide handschoenen met puntige stiften zijn handig voor het hanteren van gladde voorwerpen. Voor onderhoud en hygiëne zijn accessoires van essentieel belang, zoals afveegproducten en reinigingsproducten. Onder de afvegende producten biedt Packdiscount theedoeken, handdoeken, schoonmaakspoelen, vodden. Deze afveegproducten worden vergezeld door reinigingsproducten zoals wascrèmes, zeepdispensers, alle oppervlakken reinigen.. Met al deze producten bent u verzekerd van een gegarandeerde onderhouds- en hygiënekwaliteit. In haar assortiment producten voor onderhoudshygiëne en veiligheid biedt Packdiscount textiel zoals jassen en broeken, maar ook veiligheidsschoenen. Naast textiel, handschoenen, vegen en onderhoudsproducten, bieden wij ook machines (stofzuigers, zelfreinigers) voor onderhoud en hygiëne gegarandeerd.
Met al zijn kwaliteitsproducten garandeert Packdiscount u onderhoud, hygiëne en veiligheid op het werk, altijd tegen de beste prijzen. Voor andere vragen, raden we u aan om contact op te nemen met ons team van experts. Zij zullen u de beste producten van onderhoud, hygiëne en veiligheid kunnen aanbieden.

Bekijk de meest populaire artikelen

Onderhoud Hygiëne Veiligheid : Informations complémentaires

Werk veilig met onze apparatuur:
  • Handschoenen: palm-gecoate latex katoenen handschoen, werkhandschoenen, handschoenen van vinyl, handschoenen van gebreid picot
  • Werkkleding: veiligheidsschoenen, broeken, jas
Om uw pand te behouden:
  • Vegen: spoelen, papieren handdoeken, spoelen voor wanddispenser, papieren dispenser
  • Schoonmaak en onderhoud: waswagen, handcrème, zeepdispenser, vuilniszak, allesreiniger

Vous avez été invité à découvrir les produits de packdiscount !

 

Inscrivez-vous dès maintenant pour bénéficier d'une remise de 5€ sur votre première commande.

 

 

To Top