Enveloppen en Monsterzakken

Packdiscount biedt een grote diversiteit aan bubble enveloppen, plastic zakken, kartonnen zakken, kraftpapier zakken. U zult Packdiscount vinden hele reeks van enveloppen en gevoerde zakken voor de beste prijs. Gevoerde zakken van bellen of schuim, plastic hoezen, zakelijke enveloppen, document enveloppen ...
Dit zijn de soorten enveloppen en pouches die Packdiscount aanbiedt: kartonnen hoes, zelfklevende zakjes, plastic enveloppen, kraft-enveloppen, ... Afhankelijk van het gewicht van de producten die u wilt verzenden, vindt u de envelop of hoes die is aangepast aan uw snelle verzending. De keuze van uw portemonnee of envelop wordt ook gemaakt op basis van de beveiliging die u nodig hebt (zelfklevende enveloppen). Voor het snel verzenden van platte documenten, is de kartonnen hoes het meest aangepast aan uw behoeften. De meest geschikte oplossingen voor een snelle en gevoelige verzending zijn de zakjes en plastic enveloppen omdat ze onschendbaar zijn.
Onze zakjes en zelfklevende plastic enveloppen beschermen uw producten tegen verzending naar hun bestemming. Als u cd's of diskettes wilt verzenden, is de witte kartonnen hoes het meest geschikt voor snelle verzending per koerier of post. Ontdek de rest van ons portfolio met portefeuilles en enveloppen.
Al onze enveloppen en zakjes worden per pakket verkocht. Denk voor al uw snelle zendingen aan expreszendingen overal in Frankrijk, ongeacht de bestemming. Je ontvangt je pakjes de volgende dag. Om zeker te zijn en zeker om het juiste type envelop of hoes te kiezen, kunt u contact opnemen met ons team van experts. Zij zullen u helpen de beste envelop- of zakoplossing te kiezen die aan uw behoeften voldoet. Elk van onze envelop- of buideltypes is verkrijgbaar in verschillende maten om u een ruime keuze te geven.

Bekijk de meest populaire artikelen

Enveloppen en Monsterzakken : Informations complémentaires

Hoe het formaat van een envelop kiezen?

De envelop is erg handig voor het handmatig invoegen van uw documenten (type A5, A4 ...). Om de juiste envelopgrootte te kiezen, moet een extra marge van 2 cm opening en 1 cm diepte worden toegestaan. Envelop of buidel? Enveloppen worden gekenmerkt door een sluitlip aan de lange zijde. De zakken hebben hun zelfklevende of zelfklevende sluitlip aan de korte zijde.

Vous avez été invité à découvrir les produits de packdiscount !

 

Inscrivez-vous dès maintenant pour bénéficier d'une remise de 5€ sur votre première commande.

 

 

To Top