Hoe de juiste vuilniszak kiezen ?

De juiste vuilniszak kiezen
Of het nu voor het dagelijks leven of het bedrijfsleven is, vuilzakken zijn essentieel voor een goede hygiëne. Om hun rol perfect te vervullen, moeten ze zowel discreet, effectief als sterk zijn.

Omdat het hun doel is om uw gebouwen schoon te houden, moeten ze aan bepaalde criteria voldoen. Onder hen is er met name de kracht, de weerstand en vooral de strakheid. Er is inderdaad niets ergers dan vuilniszakken die geen vloeistoffen bevatten. Uiteraard moeten ze alle soorten afval kunnen bevatten, ongeacht de sector van activiteit.

Om u te helpen de beste vuilniszak te kiezen die aan al uw verwachtingen voldoet, biedt de Packdiscount-verpakkingsspecialist u een gids over "Hoe u de juiste vuilniszak kiest".

Als u meer informatie wilt over de vuilniszakken of over onze andere producten, kunt u contact opnemen met ons team van experts op 01 71 63 15 00. Zij zullen u alle antwoorden op uw vragen kunnen brengen.

Om uw gebouwen schoon te houden, kunt u ook op onze website al onze reinigingsproducten en reinigingsoplossingen vinden om u een schoon en aangenaam onderkomen te bieden.

Criteria voor het kiezen van de juiste vuilniszakOnze verschillende vuilniszakkenVuilniszakken aangepast aan uw bedrijf

Accessoires die complementair zijn aan hygiëne

Naast de vuilniszakken, adviseren wij u om al uw werknemers uit te rusten met handschoenen en poetsrollen. Deze twee producten maken ook deel uit van het essentiële om bedrijfspanden schoon en aangenaam voor iedereen te moeten houden.

Wanneer u in magazijnen werkt, zijn werkhandschoenen verplicht. Ze laten uw werknemers veilig werken. Afhankelijk van uw behoeften en uw activiteit zijn er verschillende soorten handschoenen. U vindt werkhandschoenen, palmhandschoenen met latexcoating, gebreide picot-handschoenen of vinylhandschoenen. Deze handschoenen bieden u veiligheid en hygiëne op het werk.

Dan is het belangrijk dat uw bedrijf veegspoelen heeft, zodat deze regelmatig en effectief kunnen worden gereinigd zonder sporen achter te laten. Met efficiënte afveegdrollen blijft er geen spoor van olie of andere vloeistof achter op uw winkelmeubilair, op uw machines, ... om aan alle behoeften van iedereen te voldoen, de spoelen van Vegen is verkrijgbaar in verschillende maten, afhankelijk van de grootte van de oppervlakken die moeten worden gereinigd.

To Top