Vuilniszakken: wat zijn de criteria

Je vraagt ​​je af welke criteria je ondersteunt om zeker te zijn om de juiste vuilniszak te kiezen? Allereerst moet u weten welk gebruik u ervan zult maken en vooral voor welke soorten afval. Als uw afval bijvoorbeeld zwaar en omvangrijk is, moet u een vuilniszak kiezen die erg sterk en zeer bestendig is. Als uw afval vloeistoffen bevat, zorg dan dat uw vuilniszak een zeer goede afdichting heeft om te voorkomen dat vloeistoffen zich overal verspreiden.

Dan moet je ook je vuilniszak kiezen, afhankelijk van waar je hem hebt neergezet. Voor afvalcontainers in het magazijn is het bijvoorbeeld belangrijk dat uw tas groot is, met een grote capaciteit om te voorkomen dat u te vaak gebruikt en tijd verspilt. Geef daarom de voorkeur aan vuilniszakken met een capaciteit tussen 110 en 170 L. Zo voorkom je dat je te veel gebruikt en kun je geld besparen. Bovendien, met een grote capaciteit, kunt u groot grof vuil kwijt, ... Voor kantoorafval heeft het echter de voorkeur dat de tas klein is met een kleine capaciteit, zodat deze discreet is en dat hij niet te veel in vergelijking met de rest van de kamer. Inderdaad, de vuilniszak is niet het meest esthetische element in een kantoor.

Om u een kwaliteitsweerstand te garanderen, zijn al onze afvalzakken gemaakt in 70 micron. Dit maakt ze zeer resistent tegen tranen, ... Polyethyleen is ook een garantie voor vertrouwen in de sterkte van de vuilniszak.

vuilniszak 50 litervuilniszak 110 litervuilniszak 130 litervuilniszak 170 liter
To Top