vragen over recyclebare verpakkingen

Is het karton recycleerbaar ?

Karton is een recyclebaar product omdat het is gemaakt van natuurlijke materialen. Bovendien kan het tot 10 keer worden gerecycled. In de dozen vinden we wat kraft. Hierdoor kunnen ze extreem resistent zijn en biologisch afbreekbaar zijn. Door de vakjes te kiezen, beschermt u uw producten, maar handelt u ook in het voordeel van het milieu.

Wat is een biologisch afbreekbare verpakking?

Een verpakking is biologisch afbreekbaar als het kan ontbinden onder invloed van vocht, hitte, micro-organismen of zuurstof. Packdiscount neemt het behoud van de omgeving zeer serieus. Daarom is een groot deel van onze verpakking recyclebaar en soms zelfs biologisch afbreekbaar. De meeste van onze producten zijn gemaakt van kraft. Ze zijn zeer resistent en handelen in het voordeel van het milieu. Van onze biologisch afbreekbare producten bieden we noppenfolie die uiteenvallen in licht of warmte zodra deze is voltooid. Dit vereist geen speciale behandeling.

Waarom pallets recyclen?

Over het algemeen wordt het eerste gebruik van pallets gedaan in magazijnen. Ze kunnen goederen in bulk opslaan en verzenden.
Het kan voorkomen dat sommige pallets tijdens het transport worden beschadigd. Dat betekent echter niet dat ze niet werken. Om zeer snel herbruikbaar te zijn, hoeft u het bord alleen defect te vervangen. Anders kunnen pallets, en met name hout, worden gebruikt om meubels, tuinmeubelen te maken. Dit is een geweldige manier om ze te recyclen voor een ander gebruik. Om ze een betere uitstraling te geven, kun je een nagellak uitgeven. Ze zullen dan briljant meer esthetisch zijn voor de realisatie van meubels of een ander decoratief object. Geef niet het enige einde van leven aan je paletten het vuur. Geef ze een nieuw leven aan door meubels en decoraties te maken die zowel stijlvol als origineel zijn.

Biologisch afbreekbare voedselverpakking

Tegenwoordig staat het behoud van het milieu centraal en daarom kiezen zelfs fastfood- en cateringprofessionals voor de aanschaf van recycleerbare en biologisch afbreekbare voedselverpakkingen. Gemaakt van kraft en andere natuurlijke materialen, respecteren ze het milieu.
Om aan de behoeften van onze klanten te voldoen, bieden wij verschillende reeksen van biologisch afbreekbare en recycleerbare voedselverpakkingen die zich aanpast aan alle producten die worden aangeboden door professionals in deze branches. Naast het behoud van de omgeving, breng je een esthetische presentatie naar je gerechten, wat een garantie is voor kwaliteit voor je klanten. Omdat ze gemaakt zijn van kraft, beschermen deze recyclebare voedselverpakkingen uw maaltijden ook heel goed en verliest u geen kruimel.
To Top