Vragen en antwoorden over kraft

Vragen over kraft
Wat betekent kraft?

De term "kraft" betekent "sterkte" en komt uit het Duits. Omdat het een zeer bestendig materiaal is, wordt het sterk gebruikt op het gebied van verpakkingen. Afhankelijk van de context waarin het kraftpapier wordt gebruikt, kan het uw goederen beschermen tegen schokken of bestand zijn tegen zware ladingen wanneer het wordt omgezet in karton of postbus.
Meestal wordt de kraft in zijn natuurlijke kleur gehouden, maar het is mogelijk om het in andere kleuren te vinden, zoals bijvoorbeeld wit. Het voordeel van Kraft is dat het een natuurlijk product is dat 100% recycleerbaar is. Verpakkingen gemaakt van kraftpapier handelen dus in het voordeel van het milieu.

Kraftpapier dat blijft hangen?

Van al onze producten gemaakt van kraft en plakkerig, hebben we een hele reeks enveloppen en zakjes. Of het nu gaat om commerciële enveloppen of kartonnen mappen, ze hebben allemaal een uitstekende sterkte en zijn uitgerust met een zelfklevende tape. Het voordeel van de lijm op de enveloppen is dat deze tijdens de verzending een uitstekende beveiliging biedt. Dus of u nu kiest voor de commerciële envelop of de kartonnen hoes, u weet zeker dat al uw documenten in goede staat bij de ontvanger aankomen. Welke kleur u ook kiest uit de envelop of zak, uw belangrijke documenten blijven uit het zicht.
Naast klevende enveloppen en zakjes zijn er ook kartonnen dozen met zelfklevende sluitingen. Dit is bijvoorbeeld het geval van verpakkingen voor boeken, self-checkout en bodem dozen, ... Toch, niets belet u om extra verpakking lijm toe te voegen. Elk van deze bieden we perfect aan op de oppervlakken van kraft.

Kraft envelop, welke postzegel?

Omdat kraft een zeer duurzaam materiaal is, wordt het gebruikt in vele soorten verpakkingen, waaronder enveloppen en zakjes. Dat is de reden waarom de Packdiscount-verpakkingsspecialist u verschillende soorten enveloppen en kraftzakken biedt. U vindt zakjes en kraft-enveloppen met verschillende maten en gewichten. De keuze van de stempel moet worden gemaakt op basis van het gewicht van uw envelop. Hoe groter de envelop, hoe meer stempels je nodig hebt. Met onze kraft-enveloppen kunt u uw zware en belangrijke documenten veilig verzenden. Bovendien houdt het zakje of de envelop van kraftpapier uw belangrijke documenten tegen nieuwsgierige blikken.

Welk kraftpapier voor kartonnen meubels?

Om aan alle behoeften van de markt te voldoen, zijn er dozen van alle soorten, zodat ze zich aan alle producten kunnen aanpassen.
Zo vindt u dozen met verschillende diktes (enkele, dubbele of drievoudige fluit), geschikt voor specifieke producten (verpakking voor flessen, voor boeken, voor lange producten, ...).
Voor het verpakken en verzenden van zware en omvangrijke artikelen zoals meubels, is het het beste om te kiezen voor kartons met drie grepen. De driedubbele dikte van het karton zal zeer zware ladingen tot 500 kg ondersteunen. Dit is dus het soort karton dat gebruikt wordt voor het verpakken van bewegende meubels. Hoewel triple-flute-kartonnen dozen zeer beschermend zijn, is het toch het beste om uw meubels extra te beschermen. Hiervoor adviseren wij kraftpapier en golfkarton. Dit laatste is precies bedoeld om fragiele en vooral omvangrijke producten te verpakken. Dit is ook het geval van meubels. Met golfkarton worden uw meubels beschermd tegen schokken en worden ze niet beschadigd.
Vergeet natuurlijk niet om uw kratten te sluiten met een van onze verpakkingslijmen. Ze zullen een zeer hoge beveiliging brengen. Bovendien hechten al onze lijmen zich perfect aan kraft- en andere soorten oppervlakken.

Wat te doen met handgeschept papier?

Kraft is een multifunctioneel materiaal dat in veel contexten kan worden gebruikt. Dit is wat het op het gebied van verpakkingen interessant maakt.
Allereerst kan kraft worden gebruikt om zeer resistente kaarten te maken. Of het nu gaat om singles, dubbele of drievoudige fluiten, kartonnen dozen met kraft zijn zeer duurzaam en beschermen producten tegen schokken die ze kunnen hebben tijdens opslag of verzending.
Vervolgens kan het kraftpapier worden gebruikt als een wig- en beschermingsoplossing. Wanneer u kwetsbare producten verzendt, kunt u uw kratten en brievenbussen vullen met kraftpapier zodat de producten tegen schokken worden beschermd. Stukjes kraftpapier worden ook vaak gebruikt door slagers en varkensslager om vlees of ander voedsel in te pakken voor een betere bewaring. Inderdaad, kraftpapier kan zonder problemen in contact komen met voedsel. Zeer resistent, het kraftpapier scheurt niet en weerstaat de mogelijke achteruitgang.
Het kan ook worden omgezet in een envelop of in geschenkverpakkingen. Als een envelop beschermt het uw belangrijke documenten tijdens verzending. Als cadeauzakje kun je heel snel je cadeaus inpakken. 

To Top