Vragen en antwoorden over voedselverpakking

Vragen over voedselverpakkingen
Wat is voedselverpakking?

Voedselverpakking is de set ondersteuningen voor het bevatten van producten die bedoeld zijn voor voedselconsumptie. Voedselverpakkingen zijn voornamelijk bedoeld voor professionals, omdat ze het mogelijk maken om de gerechten beter te bewaren en ook hun transport vergemakkelijken, met name met betrekking tot het fastfood. Er zijn verschillende reeksen professionele voedselverpakkingen om aan elke maaltijd aan te passen: sandwiches, salades, bereide gerechten, wraps, ... Sommige van onze verpakkingen zijn ook geschikt voor warme en koude gerechten. Zo vindt u driehoekige gebakdozen om uw cake of pizza, sandwichzakken, hamburgerdozen, dozen voor salades ... te plaatsen. Al onze voedselverpakkingen zijn ontworpen om de warmte of koude, evenals de smaak van de producten. Ze zijn ook bedoeld om het transport en de proeverij van maaltijden te vergemakkelijken. Voor beter voedselbehoud en om verspilling te voorkomen, bieden wij ook aluminiumfolie en voedselpapier aan. Voor het verpakken van sommige voedingsmiddelen lijkt geruimd kraftpapier als een ideale oplossing. Bovendien wordt het veel gebruikt door slagers en varkensslager om vlees en ander voedsel in te pakken. In voedsel en fastfood is voedselbehoud essentieel, daarom bieden wij een breed assortiment aan voedselverpakkingen.

Voedselverpakking voor take-away

Wanneer u in fastfood werkt, is het van essentieel belang dat u voedselverpakkingen krijgt die overeenkomen met producten of gerechten die worden verkocht. Ze moeten ook het transport van maaltijden vergemakkelijken en op de best mogelijke manier houden. Ze moeten daarom zorgvuldig worden geselecteerd en van zeer goede kwaliteit zijn. De kwaliteit van de maaltijd hangt inderdaad ook af van de kwaliteit van de verpakking van levensmiddelen. De laatste moet dus in staat zijn om de hitte of de kou te behouden. Ze moeten ook uw producten zoals salades benadrukken. Naast de verpakking, moeten fastfood- en foodserviceprofessionals ook wegwerpservies kunnen aanbieden zoals bedekte tassen of kopjes en servetten. Deze aanvullende producten zijn er om uw klanten extra comfort te bieden tijdens hun proeverij.

Welk voedselpakket kiezen?

De keuze van de professionele verpakking van levensmiddelen zijn afhankelijk van het soort voedsel dat je te bieden. Om de keuze te laten, bieden wij een compleet assortiment verpakkingen, afhankelijk van wat u te bieden. U kunt zakken en broodjes, hamburgers dozen, potten voor wrap vinden, schalen voor salades, gebak dozen ... Al onze verpakking van levensmiddelen voldoen aan de behoeften van de voedingsindustrie en fast food, of slagers, slagers, bakkers, banketbakkers en fast food. Slagerijen en vleeswaren voorbeeld zal meer voedsel papier en kraftpapier riem te gebruiken om in te pakken en het gebruik van hun producten. Bakkers en banketbakkers liever gebruik maken van broodzakken, kommen en het gebak dozen om sandwiches, baguettes, quiche aandelen, salades ... De snacks op hun beurt hebben meer kans om de bakken te gebruiken dienen friet, wikkel de potten of hamburgers dozen aan de Griekse of andere sandwich dienen. Wij streven ernaar om voedselpakketten die zowel aantrekkelijk en effectief te bieden. Het is belangrijk dat de maaltijden worden tentoongesteld aan het oog van de klant te trekken. Dit is de reden waarom de meeste van onze verpakking van levensmiddelen zijn ofwel volledig transparant of hebben een transparante deksel. Naast de esthetische en markeer uw producten, gerust te stellen zij uw klanten, omdat ze kunnen de samenstelling van elk van uw gerechten.
Naast de verpakking van levensmiddelen, bieden wij wegwerp gerechten. Dit laatste is erg handig als het zorgt voor extra comfort voor uw klanten bij het proeven van hun snelle maaltijd.

To Top