Verpakkingstape

Adhesive verpakking tape
Vind een assortiment verpakkingen tapes, linten aangepaste lijmen, PVC-lijmen of polyrpopylène . De verpakking tapes bieden gesloten kartonnen dozen voor de verzending. Packdiscount is de specialist voor polypro verpakking tape, PVC ... voor particulieren en professionals. Hier vindt u een ruime keuze aan verpakkingen kleefstoffen voor de beste prijs te vinden. Convey imago van uw bedrijf met op maat gemaakte zelfklevende tapes. Beveilig uw zendingen en zendingen door de versterkte plakband. Ontdek een compleet aanbod van de verpakking tapes voor het afdichten van kartonnen dozen, PO Box. 

Om de sluiting van uw verpakkingskratten en -dozen te garanderen, biedt de Packdiscount-verpakkingsspecialist u een compleet assortiment verpakkingstape. In dit assortiment vindt u bijvoorbeeld Hot Melt polypropyleen kleefband, economisch polypropyleen kleefband, PVC kleefband, kleefsealer, enz. PVC-tape is zeer goed bestand tegen scheuren, vocht en temperatuurschommelingen. Deze is verkrijgbaar in verschillende kleuren (bruin of transparant) met verschillende inscripties (garantietape, breekbaar). Het is ook mogelijk om verschillende maten te kiezen, afhankelijk van uw verpakkingsdozen. Hot Melt Polypropylene Plakband is de meest economische kleefstof. Het gebruik ervan wordt aanbevolen voor het sluiten van lichte pakketten (tot 20 kg). In ons assortiment verpakkingsplakband vindt u ook gereedschappen waarmee u uw verpakkingskartons sneller en gemakkelijker kunt sluiten. U vindt kleefmiddeldispensers, kleefsets, spuitpistolen, ...

Ontdek op onze site ons assortiment aan banden van hoogwaardige verpakkingslijmen en voor de beste prijzen. De keuze van uw verpakkingstape zal gebaseerd zijn op het gebruik dat u ervan maakt. Als u twijfelt tussen verschillende kleefbanden voor verpakking, raden wij u aan om contact op te nemen met ons team van experts. Zij zullen u weten te informeren en u helpen bij het kiezen van de beste verpakkingslijmoplossingen. In ieder geval is de plakband die u kiest van zeer hoge kwaliteit en altijd tegen de beste prijzen.

Desc

Producten 1-9 van 14

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina
 1. 3M zelfklevende 3M-tapes / Verpakkingstape / Adhésifs et Cerclage
  Vanaf € 1,46

  3M zelfklevende 3M-tapes

  8 referenties
 2. Polypropyleen tape Hotmelt / Verpakkingstape / Adhésifs et Cerclage
  Vanaf € 1,27

  Polypropyleen tape Hotmelt

  2 referenties
 3. Voordelige Polypropyleen Tape / Verpakkingstape / Adhésifs et Cerclage
  Vanaf € 1,56

  Voordelige Polypropyleen Tape

  2 referenties
 4. Polypropyleen Tape / Verpakkingstape / Adhésifs et Cerclage
  Vanaf € 2,41

  Polypropyleen Tape

  4 referenties
 5. PVC Tape / Verpakkingstape / Adhésifs et Cerclage
  Vanaf € 4,44

  PVC Tape

  4 referenties
 6. PVC Tape / Verpakkingstape / Adhésifs et Cerclage
  Vanaf € 1,14

  PVC Tape

  5 referenties
Desc

Producten 1-9 van 14

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina

Bekijk de meest populaire artikelen

Verpakkingstape : Informations complémentaires

Wat tape verpakking te kiezen voor uw zending?
Er zijn veel verpakkingen plakstrips, zodat u kunt aanpassen van u afhankelijk van de aard van uw zending. Ten eerste, het niveau van de inhoud, kunt u kiezen voor de polypropyleen tape. Dit is de meest voorkomende lijmen omdat het bestand is tegen temperatuurwisselingen, in tegenstelling tot PVC tape. Maar de lijm PVC verpakking biedt een hoge breeksterkte. Tot slot, als u wilt deelnemen aan een duurzame ontwikkeling, met behulp van de kraft tape, dat is volledig recyclebaar. Voor een betere grip, voel je vrij om de versterkte band te kiezen. U kunt ook uw pakket door het kiezen van een gekleurd plakband of gedrukte tape. Ze laten je een boodschap over te brengen en over te brengen van het imago van uw bedrijf.
Hoe kunt u uw tape te houden?
De status van uw pakket lijm is erg belangrijk om de effectiviteit in uw mailings te garanderen. Sterker nog, hij is het die het onderhoud van uw bezittingen in uw pakket bepaalt en voorkomt het risico van opening. Of het nu een stille lijm of versterkte kleefstof, of een ander type van de verpakking tape, moet je nadenken over je bewaarcondities voor uw aankoop. Sterker nog, ze zijn net zo belangrijk als het kiezen van uw verpakking tape zelf. Daarom dient de weg te zijn van warmtebronnen variatie. De ideale bewaartemperatuur van uw verpakking tape is tussen de 18 en 25 ° C. Nu weet je alles om optimaal gebruik te maken van de lijm verpakking te maken!
Als u vragen heeft over onze producten, neem dan contact met ons op via telefoonnummer 01 60 18 12 10.

Vous avez été invité à découvrir les produits de packdiscount !

 

Inscrivez-vous dès maintenant pour bénéficier d'une remise de 5€ sur votre première commande.

 

 

To Top