Wegwerpservies

Kies wegwerp gerechten uit een brede selectie en ons aanbod van etenswaren. U zult kopjes, bekers maar roerwerken en roerstaafjes vinden.Wij bieden een uitgebreid assortiment van glazen, fluiten en plastic bekers ...
Disposable servies is voor zowel professionals als particulieren. Inderdaad, als u een cocktailparty organiseert, een groot evenement, of als u op het gebied van fastfood werkt, zal wegwerpservies van grote hulp zijn. Daarom biedt de verpakkingsspecialist Packdiscount u een compleet assortiment wegwerpservies. In dit assortiment vindt u bestek, champagnefluiten, biologisch afbreekbare bamboekoppen, kartonnen bekers, bestekzakken, witte katoenen handdoeken en transparant glaswerk. Alles wat u nodig hebt om uw cocktailparty, evenement of fastfoodbedrijf te laten plaatsvinden, is binnen dit bereik. Champagnefluiten zijn ideaal voor cocktails. Ze zijn allebei erg elegant en zeer resistent. Onze bekers zijn ook resistent en recyclebaar. Met onze bekers heb je niet het probleem van gebroken glas. De afgedekte buidels zijn erg handig voor fast food, omdat ze uw klanten in staat stellen om al het bestek dat ze nodig hebben in een enkele tas te hebben. Begeleid je wegwerpservies met onze voedselpotten en -kommen. Vind in onze online catalogus al onze zakelijke categorieën (bakkerij en gebak, snacks, traiteurs ...) en onze verschillende verpakkingen voor salades, wrap of onze bakpapier en aluminium om uw eten en conditie te beschermen. Met ons wegwerpservies, maak je cocktails en recepties tot een succes. U vindt alles wat u nodig heeft in dit assortiment wegwerpservies. Al onze assortimenten van voedselverpakkingen zijn van kwaliteit en altijd tegen de beste prijzen.

Desc

6 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina
Desc

6 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina

Consultez les articles les plus populaires

Wegwerpservies : Informations complémentaires

Wanneer kan ik wegwerpservies kopen?
Je hebt een receptie, een cocktail, je zit in het fastfood, we stellen je voor om het wegwerpservies mee te nemen. We hebben een assortiment met bestek, witte katoenen servetten, bestek, transparant glaswerk. Met PackDiscount proeft u champagne in deze prachtige fluiten van hoge kwaliteit, elegant en transparant.

To Top