Verpakking voor flessen

Verpakkingsspecialist Packdiscount biedt u onder zijn volledige gamma e-commerceverpakkingen een reeks kartonnen dozen aan die speciaal bestemd zijn voor wijnflessen.

Met dit type kartonnen doos kunt u uw wijnflessen, glazen flessen of plastic flessen veilig verzenden zonder het risico te lopen dat ze kapot gaan of beschadigd raken tijdens de verzending. Voor een maximaal transport van uw kartonnen doos met daarin uw wijnflessen en glazen flessen adviseren wij u om uw koffers af te sluiten met plakband. Het zal onmogelijk zijn om uw pakket te openen zonder schade aan de doos. U kunt uw krat ook afsluiten met rekfolie.

Ons hele assortiment kartonnen dozen is resistent en praktisch voor al uw fleszendingen.

Dit komt door de wigvorming in de enkele groefversterking die in het lichaam is aangebracht. U kunt uw flessen wijn, champagne en uw glazen flessen (bieren, water, melk) zonder schokken neerzetten tijdens het transport. De capaciteit van de flesverpakking maakt het gebruik van meerdere glazen flessen mogelijk, dankzij het formaat voor 1, 3 of 6 flessen.

Elk product heeft zijn eigen verpakking! Als u uw flessen veilig wilt verzenden, zonder bang te zijn voor schokken tijdens het transport, weet dan dat er speciaal daarvoor ontworpen verpakkingen zijn.

Waar vind ik scherp geprijsde flesverpakkingen? Hoe beschermen ze uw goederen ? Ontdek alle nuttige informatie over flessenkartons.

Waar vind ik verpakkingen voor wijnflessen en andere glazen of plastic flessen ?

Packdiscount, verpakkingsspecialist, biedt u kwalitatieve flessendozen aan, tegen meer dan scherpe prijzen. In ons complete assortiment kratten en dozen voor flessen vindt u zeker de verpakking die aan uw wensen voldoet.

Een flesverzending gepland? Vertrouw op Packkorting! Ontdek onze verzendkistmodellen voor flessen om uw goederen veilig te verzenden.

...
Voir plus..
Filters
7 articles