Tas en Zak etenswaren

Packdiscount heeft een volledig aanbod van hoogwaardige tassen en zakken voedsel geselecteerd om u te beschermen en uw voedsel te dragen. U vindt er een brede selectie van boterhamzakjes voor de bakkerij, snacks, fast food ...
Om aan al uw behoeften te voldoen, heeft de Packdiscount-verpakkingsspecialist de beschikking over een compleet assortiment zak- en sachetvoedsel om uw broodjes, uw panini's, uw baguettes van brood, ... in ons assortiment te verpakken. panini bags, sandwich bags, transparante sandwich bags, kraft sandwich bags en neutrale sandwiches. Voor warme broodjes, de ideale tas is de panini tas. Dankzij deze voedselzak kun je je warme broodje eten zonder het risico te lopen om je handen te verbranden. De tas en de transparante voedselzak zijn ideaal om een ​​mooie presentatie te geven aan je boterham in het venster van je bakkerij, je bistro, je cafetaria of je broodjeszaak. Dankzij de transparantie van deze tas en de voedselzak kunnen uw klanten de volledige samenstelling van uw broodjes bekijken. Dit kan hen geruststellen. Ons assortiment sandwichzakken bestaat ook uit een kraft-sandwichzak met een doorzichtig venster en transparante neutrale broodjeszakken. Deze voedselverpakking is zeer resistent en laat de inhoud van de sandwich in de etalage zien. Dit biedt een garantie voor kwaliteit en veiligheid voor de klant. Deze boterhamzakken worden ook gebruikt om een ​​stokbrood mee te nemen. Ontdek ook ons ​​wegwerpservies op onze website. Met onze voedselzakken en -zakken kunt u alle soorten broodjes inpakken. Dit is de reden waarom deze voedselverpakkingen erg populair zijn bij bakkerijen, snacks en andere soorten fast food.

Desc

4 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina
Desc

4 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina

Consultez les articles les plus populaires

Tas en Zak etenswaren : Informations complémentaires

Nog steeds met betrekking tot restauranteigenaren, bieden wij een assortiment aan sandwichzakken. Wat zijn de ecologische tassen?
  • Witte kraftpapier-sandwichzak
  • Bruine kraftpapier-sandwichbag met venster Wat zijn de praktische zakken?
  • Neutrale sandwichzak: altijd bij de hand
  • Panini-tas voor snelle verpakking
To Top