Bakje Voedsel

Packdiscount expert in voeding, maar vooral plastic bakje verpakking, biedt een brede selectie van plastic verpakkingen voor levensmiddelen. Een brede selectie van dienbladen aan het dagelijks leven van elke gast te vergemakkelijken. Wij bieden een levensmiddel lade met deksel, een afsluitbare container voor een perfecte hygiëne, of kommen voor salade, een keuze wordt aangeboden aan het beste voldoen aan de behoeften van alle klanten die willen koken en gemakkelijk op te slaan hun food.
Een voedingsmiddel lade om veilig te kunnen dragen haar gerechten, of haar eten in de beste omstandigheden te houden. Met onze oplossingen voor voedselopvang kunt u eenvoudig uw maaltijden bereiden en opslaan. Het voordeel van deze dienbladen is dat u naast het opslaan van maaltijden ook kunt eten in deze trays. Ze zijn ideaal voor de verkoop van afhaalmaaltijden in fastfoodrestaurants. In ons assortiment voedselbakken vindt u de vis'n'chips-bakplaat, de frites en de driehoekige gebakendoos. De vis'n'chip-voedsellade is ideaal voor het bevatten van fastfoodgerechten zoals bereide gerechten, sandwiches, friet, kebab ... De gerechten kunnen zowel warm als koud zijn. Deze lade is 100% recyclebaar. Het voordeel van de fritesbak is dat deze vetvrij is. De driehoekige gebakendoos kan warme gerechten bevatten, zoals koude gerechten. Gemaakt van kraft, het is zeer resistent. Voor een betere bewaring van uw snelle maaltijden heeft u ook voedselrekfilms. De voedselbakken zijn goed voor zowel professionals als particulieren. Als professional kunt u verschillende soorten trays gebruiken, afhankelijk van de afhaalservice die u aanbiedt. Voor uw klanten zullen deze dienbladen hen in staat stellen om hun maaltijd te eten terwijl ze op straat lopen.

Desc

3 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina
 1. Bakje Fish'n chip / Bakje Voedsel / Emballages Alimentaires
  Vanaf € 90,33

  Bakje Fish'n chip

  1 referenties
 2. Bakje frites / Bakje Voedsel / Emballages Alimentaires
  Vanaf € 90,33

  Bakje frites

  1 referenties
Desc

3 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina

Consultez les articles les plus populaires

Bakje Voedsel : Informations complémentaires

Packdiscount zit ook in het eten. Onder onze nieuwigheden hebben we drie modellen kartonnen trays voor fast food. De bijzonderheid van de driehoekige banketbakkersdoos is dat je hem in de magnetron kunt doen. Dit is een handige oplossing om uw maaltijden te houden en ze vervolgens op te warmen.
To Top