Verpakking etenswaren

Je bent professioneel, individueel of zelfs een gemeenschap, kunnen wij uw voedselpakketten te leveren in heel Frankrijk binnen 24 / 72H. De verkoop van disposable verpakking van levensmiddelen die geschikt zijn voor contact met levensmiddelen, karton, kunststof, hout materiaal of bamboe en biologisch afbreekbare materialen, on Packdiscount.
Vind al onze voedselverpakkingen assortiment gegroepeerd per type product : catering trays, aluminium packaging, patisserie bakkerij, sandwiches, pizza, salades, pasta, wrap en frietjes,  transparant pots, tassen en boodschappentassen, papier en plastic folie. Ontdek op onze site Packdiscount voedselverpakking ingedeeld naar beroep. bestemd voor bakkers, fast food, slagers, grote distributies en andere transacties waarvoor voedselverpakking van goede kwaliteit is vereist. Wat uw vakgebied ook is, Packdiscount biedt u een volledige keuze aan voedselverpakkingen. U vindt ons assortiment wegwerpservies (handdoek, borden, tafelkleden) en hapjes voor recepties, feesten en buffetten, voedselverpakking, handdoeken in kleine verpakkingen tegen de beste prijs. Vind al onze assortimenten in voedselverpakkingen gegroepeerd op soort producten: wij bieden horecabakken - aluminium verpakkingen voor het bedekken en verpakken van uw voedsel, producten voor de bakkerij, banketbakker, broodjeszaak of voor pizza. We hebben ook iets te eten zoals borden, servetten, tafelkleden, glazen en bakfolie ...Kook, pak diners in prachtig wegwerpservies en wees trots op je presentatie. Ons aanbod bestaat uit cateringbakken, maaltijdtrays, saladekommen en verrines. Succesvolle recepties en presentaties, feesten en kwaliteitsbuffetten met onze speciale Traiteur-verpakkingen.
Voedselverpakking van beroep. Met onze voedselverpakkingen kookt en ontvangt u uw gasten zoals ze zouden moeten. al onze voedselverpakkingen zijn van kwaliteit en altijd voor de beste prijs.

Zoek een reeks ecologische voedselverpakkingen

Packdiscount is ook de specialist in voedselverpakkingen. En omdat de omgeving een van de Packdiscount-prioriteiten is, hebben we voor u geselecteerd een reeks van 100% recyclebare voedselverpakkingen. In deze selectie van producten ten gunste van duurzame ontwikkeling, vindt u in het bijzonder de fish'n-chips-lade, de potafwikkeling, de tassen bedekt, sandwich en paninis-sachets, dozen en cups in karton, aluminium en voedselfilms en vele andere producten tot nu toe.

Een ecologische verpakking, recyclebaar of zelfs biologisch afbreekbaar

Elk van zijn voedselpakketten is gemaakt van gerecycled of recyclebare materialen. Ze zijn 100% duurzame ontwikkeling. Het feit dat deze voedselpakketten met Kraft zijn gemaakt, brengt ook een natuurlijke kant naar uw product.

Onze verpakking voor cateringprofessionals, lade verpakking voedselverpakking, food card packaging, ontspan box ...

Gourmet dozen of Kraft-saladedozen met transparant deksel zijn erg handig voor het transporteren of behouden van voedsel. Bovendien laten ze uw klanten de samenstelling van uw maaltijden zien en brengt u een mooie presentatie van uw producten in de showcase. Dit kan uw klanten geruststellen. Het is hetzelfde voor transparante sandwichzakken. De transparantie van de tas maakt het mogelijk om uw product te tonen, maar stelt uw klanten ook in staat om de samenstelling van de sandwich te zien, wat kan een veiligheidsgarantie voor hen zijn. Met onze 100% recyclebare voedselpakketten, heb je alles wat je nodig hebt voor fastfood: sandwich en paninis-sachets, gastronomische dozen, saladedozen, pasta dozen, plastic bestek tassen, handdoeken, kartonnen cups, dozen hamburger, friet trays, etc.

Consultez les articles les plus populaires

Verpakking etenswaren : Informations complémentaires

Waarom Packdiscount?

Verpakking specialist in heel België, bieden wij een breed scala van verpakking om uw zendingen voor te bereiden. We hebben meer dan 4.000 référecences gewijd aan verpakkingen voor particulieren en professionals. Onze catering pakket selectie zal u toelaten om uw voedsel in het kader van de organisatie van de maaltijden en 's avonds te houden.

Wat de verpakking van levensmiddelen kiezen?

Je moet een maaltijd, een avond of een zakelijk diner te organiseren?
Packdiscount heeft de oplossing. Sterker nog, we hebben een breed scala van verpakkingen voor catering aan de meer succesvolle uw feest evenementen. Alle elementen voor het servies zijn beschikbaar voor verkoop op onze website. Ontdek onze glazen voet transparant en onze champagne fluiten, ideaal voor toast tijdens grote evenementen! U kunt ook voor te bereiden en te houden salades en andere preparaten door onze verschillende bowls.
 

Onze betrokkenheid: bio en herbruikbare verpakkingen.

Ben je gevoelig voor de bescherming van het milieu? Packdiscount biedt een breed scala aan gecertificeerde en gerecycleerde producten: biologisch afbreekbare podia, afbreekbare luchtbellenproducten en gerecycleerde dozen. We willen de verpakking van de verpakking met uitstekende milieuprestaties, we zijn ook zeer attent voor de milieucertificeringen van de gehele toeleveringsketen. We selecteren ook leveranciers die deelnemen aan meer milieuvriendelijke benodigdheden.

Natuurlijke en composteerbare materialen: Bio en Bamboo Paper

In de recycling van papier of karton zijn dit cellulosevezels die worden verkregen, waardoor de vervaardiging van een nieuwe pulp mogelijk is. Vandaar het belang van het sorteren van afval om dit proces te bereiken met een sterke impact op het milieu. Worstelen tegen ontbossing, water- en energiebronnen, gerecycled papier is een extreem positief alternatief voor duurzame ontwikkeling!
Natuurlijke hulpbron, hout is ook hernieuwbare energie. Isolerend, economisch, gezond, duurzaam, hernieuwbaar, hout heeft ook een lage milieu-impact: houtvezel slaat een deel van de koolstof op, waardoor vervuiling wordt verminderd door koolstofdioxide. Het ecologische saldo wordt bewaard gebleven. Het concept van duurzame ontwikkeling richt zich op het gemotiveerde management van onze bossen: labels maken het mogelijk om te garanderen dat het hout is afgeleid van duurzaam beheerde bossen: zoals de FSC (Forest Sturship Council) label. Deze wereldwijde organisatie is van toepassing op het bevorderen van ecologisch beheer (rekening houdend met fauna en flora: fortt, water). Het FSC is ook sociaal verantwoordelijk en economisch voor bossen op mondiaal niveau. De FSC-certificering omvat zowel het bosbeheersysteem als het bedrijfsleven, de verwerking en de marketing van het product: we weten waar het hout van onze verpakking vandaan komt! Het FSC-label garandeert u dat het product is ontworpen met respect voor verantwoord bosbeheer.
Bamboe is een snelgroeiende plant die veel voordelen biedt voor duurzame ontwikkeling: het bestrijden van ontbossing, het optimaliseren van de rendement, het beperken van waterbronnen door de lage behoeften, deze plant heeft ook diepgaande wortels en winterhardheid om het gebruik van pesticiden te beperken.
Ecologische bescherming beschikbaar op onze website

Packdiscount brengt een echt belang voor de bescherming van het milieu en speelt een rol ten gunste van duurzame ontwikkeling. Het is om deze reden, als een expert op de verpakking, stellen we om uw beschikking verschillende reeksen van 100% ecologische producten! Dus, in ons assortiment timing- en beschermingsapparatuur, vindt u dus een complete selectie van 100% natuurlijke, recyclebare en biologisch afbreekbare producten. U zult voornamelijk ecologische bescherming vinden, zoals organische bubbelfilm, kraftpapier, gebraden gerechten of witte krantenprint. De stikvezels zijn gemaakt van gerecycled kraftpapier, dus het is een oplossing van ecologische bescherming. Kraft kan ondertussen worden gebruikt als bescherming en timingoplossing. Aangezien het is ontworpen van 100% natuurlijke producten, is het een ecologische oplossing, handelend ten gunste van duurzame ontwikkeling. Het voordeel van kraftpapier is dat het geschikt is voor voedsel. Het is om deze reden dat de kelkbomen en slagers het gebruiken om vlees in te pakken.

To Top