Verpakking etenswaren

Je bent professioneel, individueel of zelfs een gemeenschap, kunnen wij uw voedselpakketten te leveren in heel Frankrijk binnen 24 / 72H. De verkoop van disposable verpakking van levensmiddelen die geschikt zijn voor contact met levensmiddelen, karton, kunststof, hout materiaal of bamboe en biologisch afbreekbare materialen, on Packdiscount.
Vind al onze voedselverpakkingen assortiment gegroepeerd per type product : catering trays, aluminium packaging, patisserie bakkerij, sandwiches, pizza, salades, pasta, wrap en frietjes,  transparant pots, tassen en boodschappentassen, papier en plastic folie. Ontdek op onze site Packdiscount voedselverpakking ingedeeld naar beroep. bestemd voor bakkers, fast food, slagers, grote distributies en andere transacties waarvoor voedselverpakking van goede kwaliteit is vereist. Wat uw vakgebied ook is, Packdiscount biedt u een volledige keuze aan voedselverpakkingen. U vindt ons assortiment wegwerpservies (handdoek, borden, tafelkleden) en hapjes voor recepties, feesten en buffetten, voedselverpakking, handdoeken in kleine verpakkingen tegen de beste prijs. Vind al onze assortimenten in voedselverpakkingen gegroepeerd op soort producten: wij bieden horecabakken - aluminium verpakkingen voor het bedekken en verpakken van uw voedsel, producten voor de bakkerij, banketbakker, broodjeszaak of voor pizza. We hebben ook iets te eten zoals borden, servetten, tafelkleden, glazen en bakfolie ...Kook, pak diners in prachtig wegwerpservies en wees trots op je presentatie. Ons aanbod bestaat uit cateringbakken, maaltijdtrays, saladekommen en verrines. Succesvolle recepties en presentaties, feesten en kwaliteitsbuffetten met onze speciale Traiteur-verpakkingen.
Voedselverpakking van beroep. Met onze voedselverpakkingen kookt en ontvangt u uw gasten zoals ze zouden moeten. al onze voedselverpakkingen zijn van kwaliteit en altijd voor de beste prijs.Bekijk de meest populaire artikelen

Verpakking etenswaren : Informations complémentaires

Waarom Packdiscount?
Verpakking specialist in heel België, bieden wij een breed scala van verpakking om uw zendingen voor te bereiden. We hebben meer dan 4.000 référecences gewijd aan verpakkingen voor particulieren en professionals. Onze catering pakket selectie zal u toelaten om uw voedsel in het kader van de organisatie van de maaltijden en 's avonds te houden.
Wat de verpakking van levensmiddelen kiezen?
Je moet een maaltijd, een avond of een zakelijk diner te organiseren?
Packdiscount heeft de oplossing. Sterker nog, we hebben een breed scala van verpakkingen voor catering aan de meer succesvolle uw feest evenementen. Alle elementen voor het servies zijn beschikbaar voor verkoop op onze website. Ontdek onze glazen voet transparant en onze champagne fluiten, ideaal voor toast tijdens grote evenementen! U kunt ook voor te bereiden en te houden salades en andere preparaten door onze verschillende bowls.

Vous avez été invité à découvrir les produits de packdiscount !

 

Inscrivez-vous dès maintenant pour bénéficier d'une remise de 5€ sur votre première commande.

 

 

To Top