ONZE TIPS VOOR HET ZUIGEN VAN UW BEWEGENDE KARTONS

Slagen voor uw verhuisdozen
Het maken van een zet is geen voor de hand liggende taak en is zowel een belangrijk moment in een leven. Het is een fase die vaak gekoppeld is aan een verandering van leven, een nieuwe kans, een reconstructie, ... De verhuizing is een mengeling van opwinding en grote stress. Omdat je aan alles moet denken en geen details moet verwaarlozen, vraagt ​​bewegen om een ​​uitstekende organisatie en de uitvoering van een planning die absoluut niet mag worden overschreden. De checklist is een effectieve manier om jezelf in alle stadia te vinden.

Kartonnen maken is altijd een gecompliceerde taak. Inderdaad, het is noodzakelijk om te worden uitgerust met kaarten die zijn aangepast aan elk van uw objecten. We kunnen snel overweldigd worden. Daarom is een uitstekende organisatie vereist zodra u de kaarten moet maken. De meest effectieve manier is om te schrijven op de vakken waarop ze overeenkomen. Het is een handige manier om jezelf daar te vinden wanneer je ze maakt, maar ook wanneer je ze uitpakt in je nieuwe woonplaats.

Om te voorkomen dat je in stress moet bewegen, raden we je aan om twee maanden van tevoren je kaarten te maken. Begin met het plaatsen van de dingen die u niet zult gebruiken in uw dozen en bewaar alleen de essentiële zaken binnen handbereik. Voor kleding, begin met het wegleggen van degenen die buiten het seizoen zijn. Door een zet te doen, kun je ook je bezittingen doorzoeken. Bewaar een of twee vakken om dingen in te plaatsen die je gooit of doneert aan verenigingen.

Zoals we al zeiden, vereist een succesvolle verhuizing een zeer goede organisatie. Daarom raden we aan dat u uw producten van dezelfde grootte en hetzelfde gewicht samenbrengt. Het eenvoudigste is om blokken karton per kamer te laten bewegen. Bewaar ze samen, het vergemakkelijkt ook het uitpakken als u in uw nieuwe huis of in uw nieuwe appartement bent. Om de weg te vinden, kiest u de methode die al tientallen jaren wordt bewezen: de pen-methode! Schrijf de namen van de stukjes op je kaarten. U kunt ook kleurlabels of stickers gebruiken om uw weg te vinden.

Omdat we weten dat verplaatsen nooit een gemakkelijke taak is, hebben we voor u deze handleiding gemaakt die is bedoeld voor het organiseren van een verhuizing en de juiste materiaalkeuze om dit te bereiken.

Met deze gids kiest u welke kaarten u moet kiezen, hoe u elk van uw producten moet beschermen en tenslotte hoe u al uw dozen kunt sluiten om verlies van objecten te voorkomen.

Bescherm mijn objecten in verhuisdozenKies de aangepaste verhuisdoosDozensluitingen en moving kits
To Top