Heftafels

Professionele multi-purpose heftafels. De heftafels zijn leverbaar in verschillende capaciteiten 150-500kg. Hijstafels zijn vaak aanwezig in werkplaatsen of magazijnen omdat ze het mogelijk maken om pakketten zeer snel en gemakkelijk te verplaatsen of te upgraden.

Afhankelijk van de lading die u wilt verplaatsen of upgraden, biedt de Packdiscount-verpakkingsspecialist verschillende heftafels. In ons complete assortiment vindt u heftafels met belastingen tot 150 kg, heftafels met belastingen tot 250 kg en heftafels voor lasten tot 500 kg. Het gebruik van heftafels in uw magazijn of werkplaats heeft verschillende voordelen. Allereerst besparen ze u veel tijd. Bovendien zorgen ze ervoor dat uw werknemers onder betere omstandigheden kunnen werken omdat ze hun rug niet beschadigen door te zware lasten te verplaatsen en te upgraden. Onze heftafels zijn ook uitgerust met remmen om onbedoelde afdalingen te voorkomen. Kies uw enkele en / of dubbele tafel volgens uw behoeften, op basis van de hoogte en afhankelijk van de laadcapaciteit. Om zeker te zijn van de juiste heftafel, kunt u contact opnemen met ons team van experts. Ze weten hoe ze u moeten informeren en helpen u bij het kiezen van de heftafel die het best aan uw behoeften voldoet. Voor het verplaatsen van zware producten bieden wij complete series handling-trucks, industriële trucks of pallettrucks. We bieden ook rekken voor het opslaan van uw materiaal in het magazijn. Voorzie uw werkplaats of magazijn ook van rekken. Hiermee kunt u goederen of andere producten opslaan. Hiermee wordt u uit de ruimte gehaald en kunnen uw medewerkers onder betere omstandigheden werken. Rust ze ook uit met veiligheidsmessen en snijplotter zodat ze de ontvangen pakketten snel en gemakkelijk kunnen openen.

Desc

3 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina
 1. Heftafel 150Kg / Heftafels / Rayonnage Stockage Manutention
  Vanaf € 726,63

  Heftafel 150Kg

  1 referenties
 2. Heftafel 250Kg / Heftafels / Rayonnage Stockage Manutention
  Vanaf € 1.009,99

  Heftafel 250Kg

  1 referenties
 3. Heftafel 500Kg / Heftafels / Rayonnage Stockage Manutention
  Vanaf € 1.212,39

  Heftafel 500Kg

  1 referenties
Desc

3 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina

Consultez les articles les plus populaires

Heftafels : Informations complémentaires

Hoe een heftafel kiezen ?
Packdiscount biedt een breed scala aan heftafels voor het verplaatsen en upgraden van uw goederen en pakketten. Eenvoudig te gebruiken, de heftafel is een hefinrichting die veel tijd en een beter werkcomfort bespaart, omdat het de rug spaart. De heftafels zijn uitgerust met remmen om onbedoelde afdalingen te voorkomen. Kies uw enkele en / of dubbele tafel op basis van uw behoeften, afhankelijk van de hoogte en de laadcapaciteit. Als u hulp nodig heeft bij uw keuze, aarzel dan niet om ons te bellen voor advies van onze vertegenwoordigers.

To Top