De stapelbak oplossing pakhuisopslag

Packdiscount is de expert in verpakking te verzenden, te beschermen, verpakken en opslaan van uw producten tegen een lagere kostprijs.

Het organiseren van een magazijn is belangrijk wanneer het je lukt ontvangsten en voorraden uitgangen, dus is het essentieel om een perfecte opslag voor kostenreducties hebben.

Packdiscount is er om u te adviseren, breng je de methoden en accessoires worden gebruikt.

 

De kunststof stapelbak zorgt voor een eenvoudige opslag in magazijnen en voor opslag van goederen voor transport veilig. De stapelbak is ingericht op een pallet te laden, is een onmisbaar voor palletisering en pakhuisopslag.

Inderdaad, onze stapelen container Europese norm is eenvoudig te stapelen. Plastic gestapeld houder is gemaakt van hard kunststof versterkt polypropyleen. Onze stapelen houder een plug tray, robuuste hoge sterkte, hoge weerstand en zeer zuinig met afmetingen die geschikt zijn voor paletten Europese normen.

De gladde achtergrond is perfect voor gebruik op transportbanden of dynamische opslag.

 

Het stapelen container is ideaal voor de opslag in het magazijn, maar ook voor het transport. Zijn lange en zeer sterk laadvermogen maken het een must in het magazijn. Het maximaliseren en het optimaliseren van de belasting zijn sterke punten voor opslag.

Daarnaast is de stapelbare lade europa standaard schokbestendig, zuren en chemicaliën en biedt eenvoudig toegang tot uw producten in het magazijn.

 

Plastic stapelen container is gegarandeerd een kwaliteit bak die aan de strengste Europese eisen en normen voldoet ontvangen.

Aarzel niet om onze catalogus te raadplegen voor meer informatie over wat onze kwalitatief hoogwaardige producten. Onze teams zijn ook tot uw beschikking om u te begeleiden in uw keuze +33160181210.

Vous avez été invité à découvrir les produits de packdiscount !

 

Inscrivez-vous dès maintenant pour bénéficier d'une remise de 5€ sur votre première commande.

 

 

To Top