Plastic draagtassen

Promotionele tassen: gepersonaliseerde boetiekverpakkingen

In onze huidige samenleving is het imago van groot belang geworden. Tussen zijn en verschijnen wordt alles wat we reflecteren nu weerspiegeld en gecontroleerd. Dit dictaat van uiterlijk wordt nog meer gevoeld op het gebied van kleding. Vertel me hoe je je kleedt en ik zeg je wie je bent. Confectiewinkels hebben geen andere keuze dan deze trend te volgen en een passend imago en communicatie aan te nemen. Elk detail telt, vooral in het tijdperk van sociale netwerken en telecommunicatie. De boetiektas is het meest effectieve reclamemiddel op dit gebied.

Een handtas met daarop een luxe merk

Het is onmogelijk om een ​​confectiewinkel te verlaten zonder een boetiektas van kraftpapier! Daarom is de boetiektas een geweldig reclamemiddel. Hiermee kunt u uw logo op grote schaal overbrengen, waarbij u elke klant in uw winkel als reclameagent gebruikt. U kunt bedrukken wat u maar wilt op de papieren zak, uw logo, de naam van uw winkel, in de stijl die het beste de geest van uw winkel weergeeft.

Packdiscount, de verpakkingsspecialist, raadt de kraft papieren zak met platte handgrepen aan. Deze papieren zak is elegant en biedt meer comfort aan de gebruiker.

...
Voir plus..
Filters
4 articles