Om redenen van bruikbaarheid en met het oog op bevredigende aanvragen, zowel nationaal als internationaal, bieden de meeste bedrijven de mogelijkheid om online bestellingen te plaatsen. Dus, zodra het product door de klant is geselecteerd, wordt de bestelling verzonden. Om deze expeditie te vergemakkelijken, zorgt u voor de veiligheid van de goederen en zorgt u voor de naleving, de kwaliteit van de verpakking is van het grootste belang. Naast sterk, moeten de gekozen accessoires voldoen aan de verwachtingen van de consument, evenals in effectienormen voor het verpakken van bepaalde producten, inclusief voedselproducten. Kartonnen verpakkingen en kratten zijn geschikt voor de meeste zendingen en stellen u in staat om uw zendingen te optimaliseren. U wordt al dit soort verpakking verteld.

Overzicht

De voordelen van kiezen voor kartonnen pakketten en kratten
Vaste verpakking
Een veelzijdig accessoire
De diversiteit aan formaten
Een ecologische oplossing
De criteria van keuze van een doos of kartonnen doos
De fluiten
Kartonnen kratmodellen
De voordelen van kiezen voor kartonnen pakketten en kratten

Als er veel mogelijkheden voor u beschikbaar zijn voor de keuze van de verpakking, is het karton de optie bij uitstek. Voor Oorzaak is het een praktisch accessoire waarvan het gebruik geschikt is voor de meeste producten om te verzenden.

Vaste verpakking

In tegenstelling tot wat gewoonlijk gezegd wordt, wordt het karton geteld tot de meest resistente verpakking die bestaat. Wanneer men een kassier maakt, is het in staat om grote kosten te ondersteunen. Het is ook dankzij deze weerstand dat deze kwestie populair is tijdens verhuizingen. Een kartonnen verpakking dankt zijn kracht aan de samenstelling, inclusief de muur die uit verschillende papers kan bestaan. Dit is het hoofdelement dat de weerstand van de apparatuur bepaalt en in feite het vermogen om zware belastingen te houden. Als u op zoek bent naar een kwaliteitspakket, ontdek een selectie van kartonnen dozen die zeker aan uw behoeften voldoen.

boîte carton

Een veelzijdig accessoire

Het karton is niet alleen gewaardeerd om zijn weerstand, de veelzijdige kant is ook een van de beste vermogen. Inderdaad, het materiaal kan worden aangepast met de grootste faciliteit voor veel logistiek gebruik. U hebt de mogelijkheid om het een transportfonds voor uw verschillende leveringen of voor een verhuizing te maken. Het kan ook worden gebruikt voor zendingen van kleine pakketten, verpakking verpakking voor elk type producten: medicijnen, speelgoed, computer, voedsel, enz. Evenzo is het karton voor de opslag van sommige archieven ook een uitstekende oplossing.

De diversiteit aan formaten

Het karton is erg handig, de fabrikanten zijn de afgelopen jaren niet opgehouden om verschillende soorten verpakkingsindelingen aan te bieden. Vandaag, ongeacht uw behoeften, zult u gemakkelijk een model vinden dat bij u past. Of het nu gaat om een ​​klein of een groot pakket, er zijn perfect aangepaste formaten. Bovendien, door kartonnen verpakking te kiezen, is de grondstoffenopslag in transporttrucks handiger. Pakketten worden gehandhaafd in evenwicht en veilig in het transport.

Een ecologische oplossing

Zoals u weet, is karton een ecologisch accessoire. Voor bedrijven die gespecialiseerd zijn in voedselverzending, is dit de ideale verpakking. Hiermee kunt u met betrekking tot de wet in goede staat staan ​​met betrekking tot de verwachtingen van de meeste consumenten. Recyclebaar en biologisch afbreekbaar, het karton is milieuvriendelijk.

De criteria van keuze van een doos of kartonnen doos

Voor een betere optimalisatie van uw zendingen, moet u het juiste pakket kiezen. De kartonnen kratten die op de markt worden verkocht, worden gedifferentieerd op verschillende punten waarmee u rekening moet houden.

emballage carton

De fluiten

De groef is wat de weerstand van het accessoire definieert. Het bestaat uit een gegolfd papier en beide zijden, een planpapier. We onderscheiden verschillende soorten groeven. De eerste, de eenvoudige groef is alleen uitgerust met een laag gegolfd papier. Het kan worden gebruikt voor lichte of vaste objecten. Voor een fragiel product is de eenvoudige groef echter duidelijk niet de oplossing. Het heeft een maximale laadcapaciteit van 30 kg.

De dubbele groef is een andere vorm van groove. Zoals de naam suggereert, is het samengesteld uit twee lagen golfpapier, die het grotere weerstand geeft in vergelijking met het vorige model. Dit is de juiste keuze om een ​​betere schokbeveiliging te garanderen die plaatsvindt tijdens zendingen. Evenzo beschermt de dubbele groove effectief uw goederen van temperatuurvariaties. U kunt het gebruiken voor objecten met een gewicht tot 70 kg. Dit type krat ondersteunt perfectie de stapel.

Ten slotte is er ook het triple floss-model. Dit zijn de meest resistente kartonnen kisten met, zoals je kunt twijfelen, drie verschillende lagen groeven. Deze accessoires zijn in staat om pakketten van 500 kg en moeilijke omstandigheden van zendingen te ondersteunen. Dat het object licht of zwaar wordt vervoerd, er is een goede kans dat de drievoudige groef aan uw verwachtingen voldoet.

Kartonnen kratmodellen

Afgezien van de groef die de weerstand van het pakket bepaalt, kunt u ook rekening houden met het kistmodel om te beslissen. We onderscheiden verschillende modellen om te beginnen met het standaarddoos dat er een van de meest gebruikte is. Handig voor het transporteren van merchandise, is dit kartonnen kratmodel verkrijgbaar in verschillende versies. U kunt een standaardpakket vinden met één, twee of drie groeven volgens uw behoeften.

Galia Caisse is een andere kartonnen doos, maar vooral voor de automobielsector. Fabrikanten bedenken in Simpel zoals in Double Groove. Ten slotte zijn er VPC-kratten en kartonnen kratten ontworpen voor het transport van glazen of flessen. Dankzij een specifieke structuur worden de objecten tijdens zendingen comfortabel op zijn plaats gehouden.

Samenvattend, verpakking en kartonnen kratten zijn ideaal voor het bevorderen van optimalisatie van uw zendingen. Goedkoper, ecologisch, praktisch, je hebt alles om te winnen door te kiezen voor deze oplossing. Wat betreft de keuze van de goede kassa, zoals we zojuist hebben uitgelegd, rekening houden met uw behoeften om het groefmodel en het type geld te kiezen.