Rust zijn magazijn uit voor de opslag van goederen

Opslag apparatuur
Logistieke gebouwen of magazijnen bestaan om verschillende redenen. Het belangrijkste is de opslag van goederen. Omdat er kleine en grote bedrijven zijn, zijn er ook kleine en grote magazijnen. Inderdaad, het varieert afhankelijk van de activiteit en vooral het aantal en volume van producten om op te slaan, voor te bereiden, in te pakken en te verzenden. Zo kan een magazijn ook honderden vierkante meters maken, zoals duizenden vierkante meters. Om zichzelf daar te kunnen vinden, is het essentieel om een goede organisatie te hebben en een uitrusting in de schappen te passeren. Deze bieden betere opslag en dus een betere organisatie. Het is dan gemakkelijker om goederen op te slaan of te zoeken om ze voor te bereiden of te verzenden.

Voor de opslag van goederen raden wij u aan palletstellingen en rekken uit te rusten.

Wat is rekken?

Een plank is een metalen plank die uit meerdere tafels bestaat. Het is bedoeld om verschillende producten op te slaan, zoals dozen, pakjes en andere soorten voorwerpen gemaakt van hout, glas, metaal, plastic, enz. Over het algemeen worden de producten hoog op de planken bewaard. De ruimte wordt maximaal benut en het werk wordt vergemakkelijkt omdat het gemakkelijker is om goederen op hoogte te vangen bij het gebruik van bijvoorbeeld pallettrucks. Om aan al uw behoeften te voldoen en u aan te passen aan het gewicht en het aantal producten dat u moet opslaan, zijn er verschillende soorten rekken. 

Hoe kies je je rekken?

Met bepaalde criteria moet rekening worden gehouden bij het kiezen van de juiste schappen. Het eerste criterium om te analyseren is het type product dat u wilt opslaan. Zijn dit archiefdocumenten of zwaar gereedschap of goederen? Hiermee kunt u bemiddelen tussen een licht, middelzwaar of zwaar rack.

  • Lichte planken

Lichte rekken hebben de voorkeur als u lichte en lichte producten wilt bewaren. Het is meestal in dit type rekken dat we archiefbestanden of hulpmiddelen en reserveonderdelen opslaan. Het zijn ook deze opgeslagen producten die handmatig kunnen worden verwerkt en vooral gemakkelijk bereikbaar zijn.

  • Mid-zware rekken

Deze planken kunnen zwaardere lasten dragen dan documentdozen of reserveonderdelen. Zwaardere en grotere producten kunnen daar worden opgeslagen. Je kunt zwaardere kartons en zelfs banden plaatsen als je in de automobielsector werkt.

  • Zware stellingen

Ten slotte moet voor elke opslag van zware en omvangrijke goederen zware stellingen worden gekozen. Ze moeten worden gebruikt zodra u behandelingsapparatuur zoals heftafels of palletwagens moet gebruiken om uw goederen op te halen of te verplaatsen.

Een andere oplossing: bakken en kratten

Zoals we hebben kunnen zeggen, zijn de magazijnen grote gebieden die moeten worden uitgerust, zodat het werk georganiseerd en efficiënter is. Schappen zijn nodig zodra u zware en ruimtebesparende producten moet opslaan. Voor het opslaan en opslaan van kleine onderdelen raden we echter kartonbakken  of plastic bakken aan. Met dit type opslag kunnen uw medewerkers alle gereedschappen bij de hand hebben, zoals schroeven, spijkers, snijders, ...

Bakken en trakkenschappen

Vous avez été invité à découvrir les produits de packdiscount !

 

Inscrivez-vous dès maintenant pour bénéficier d'une remise de 5€ sur votre première commande.

 

 

To Top