Documentenhoesjes - Kleef transportdocumenten op uw verpakkingen

Expert verpakking zoals zak aktetas, Packdiscount biedt een breed scala van professionele verpakking voor de verzending van uw goederen en producten. Aanwezig zijn op heel België, te ontdekken zonder verder uitstel onze verpakkingen selectie voor uw bedrijf.

De belangstelling voor het bezit van een reeks pocket document houder

Als u de verzending van een artikel onder ogen, de deur broekzakken documenten zijn onmisbaar en zeer voordelig voor een aantal punten.
 
Ten eerste heb je de mogelijkheid om schriftelijke informatie over uw pakket aan te geven om het schip door het deksel deur zelfklevend papier, ongeacht het medium dat wordt gebruikt om uw goederen verzenden. Inderdaad, onze covers gemaakt om te passen op alle media. Zodat u ze kunt koppelen aan uw dozen, pallets en verpakkingen van alle soorten.

Het belangrijkste voordeel van het gebruik van dit soort producten is om de identificatie van de goederen, waar het een soms moeilijke reis met meerdere transit punten moeten maken te vergemakkelijken. Rigide en veilig, zal de zak deur tussen document toestaan ​​dat anderen weten het bijhouden van uw zendingen, zodat ze veiliger.

Ontdek ons ​​gamma portemonnee koffertje

Documenthoes zelfhechtend : Deze tas is ideaal voor een eenvoudige en effectieve identificatie van al uw administratie. Essentieel voor al uw zendingen, het product heeft een zelfklevende sluiting die uw documenten beschermt tegen beschadiging tijdens het transport.

Documenthoes zelfhechtend Super : Ontworpen versterkte transparante polyethyleen zak die houdt de registratie van de "bijgevoegde documenten heeft de mogelijkheid om te worden geplakt op al uw verpakkingsmaterialen. De stevige sluiting beschermt uw archieven en archieven te beschermen tegen weer en hartzeer, bijvoorbeeld.

Wij verzekeren rendement en de levering via ons platform paimement veilig. Als u een bestelling waarvan het bedrag hoger is dan € 250 te plaatsen, wordt u aangeboden de levering van uw producten.
Voor meer informatie over onze inzet voor de professionele verpakking te leren, neem dan contact met ons op via 01 60 18 12 10, zal ons team zorgen om u te begeleiden bij uw inspanningen.

Vous avez été invité à découvrir les produits de packdiscount !

 

Inscrivez-vous dès maintenant pour bénéficier d'une remise de 5€ sur votre première commande.

 

 

To Top