Plastic zak

Plastic verpakking zakken.
Zorgen voor een doeltreffende bescherming van uw producten met onze plastic zakken. een grote selectie van plastic zakken voor de beste prijs. Packdiscount verpakking specialist voor de beste prijs, biedt goedkope plastic zakken.
Ontdek een compleet aanbod van plastic zakken: rits zak zak bubble zak met plakband ... die zal voldoen aan uw verpakkingen Haal het beste prijs op de aankoop van plastic zakken en verpakkingen voor al uw boodschappen pakketten door middel Packdiscount. Met de plastic zakken die worden aangeboden door de verpakkingsspecialist Packdiscount kunt u al uw producten verpakken. U kunt uw producten veilig verzenden, omdat ze worden beschermd door onze hoogwaardige plastic zakken. Om dichter bij uw behoeften te zijn, bieden wij een compleet assortiment plastic zakken, zoals een plastic zak van 50 of 100 micron, de plastic zak met zelfklevende sluiting, met ritssluiting, met sluiting met schuif. Om u nog meer keuze te bieden, bieden wij verschillende dimensies in termen van hoogte en opening. Transparante zakken maken het gemakkelijk om uw producten in een oogwenk te identificeren, waardoor u veel tijd bespaart. De plastic zak met ritssluiting of tape is erg handig omdat hij heel gemakkelijk en heel snel opent en sluit. Dankzij onze plastic zakken worden uw producten beschermd tegen stof. Of de plastic zak nu 50 of 100 micron is, hij zal tijdens de expeditie van uw expedities zeer scheurbestendig zijn. De keuze van uw plastic zak zal gebaseerd zijn op de producten die u wilt inpakken. Sommige plastic zakken zijn efficiënter dan andere, afhankelijk van wat u moet inpakken. De plastic draagtas is vaak degene die de voorkeur heeft boven andere voor textielverpakkingen zoals T-shirts of overhemden. Uw keuze zal ook gebaseerd zijn op de sluiting die u verkiest, dat wil zeggen, zelfklevende tape-sluiting, ritssluiting, ritssluiting, ... Al onze plastic zakken zijn van kwaliteit en altijd voor de beste prijs .

Desc

7 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina
Desc

7 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina

Bekijk de meest populaire artikelen

Plastic zak : Informations complémentaires

Hoe de weerstand van verschillende plastic zakken weten?

Alle plastic zakken niet dezelfde sterkte hebben en deze zal variëren afhankelijk van de geselecteerde micronnage. De micronnage overeen met de grootte van de vezels en in ons geval zij kunststofvezels. Zo is het mogelijk om plastic zakken vinden 20 micron, dun en zwak die algemeen worden gebruikt voor lichte producten met een gewicht van minder dan 1 kg tegenstelling plastic zakken 40 of 50 micron die ze geschikt voor zwaardere producten zoals spijkers, schroeven, etc. Merk echter op dat de plastic zakken niet meer dan 3 kg, anders kan breken. Voor zwaardere producten (meer dan 10kg), raden wij u kiezen voor tassen van 100 micron, zie 150 of 200 micron. Deze plastic zakken zijn zeer duurzaam en geschikt voor zeer zware producten (tabellen, gereedschap, granules, ....). En voor comfort, ook ontdekken onze plastic zakje met ritssluiting modellen die gemak te bieden wanneer je je tas te sluiten.
Waarom kiezen voor een plastic zak met plakband?
Te pakken, pakketten en presenteer uw producten, het hele team van Packdiscount biedt tal van plastic zak modellen, waaronder de plastic zak met plakband. De kunststofzak met plakband is een model dat weerstand bij verpakking en functionaliteit biedt. Inderdaad, tape zakken eenvoudig en snel te sluiten grotere efficiëntie bij het sluiten. Het hebben van een flap 4cm u sluiten, maar u de tas ook gemakkelijk te openen. Bovendien onze plastic zakken met plakstrip bevat een luchtgat om het maximale volume van het pakket na het sluiten te verminderen. Als u wilt kwetsbare producten te pakken, ook ontdekken onze plastic zak bubble zelfklevende sluiting. Deze tas kan de bescherming van uw gevoelige en wrap producten.

Vous avez été invité à découvrir les produits de packdiscount !

 

Inscrivez-vous dès maintenant pour bénéficier d'une remise de 5€ sur votre première commande.

 

 

To Top