Hoe wordt plastic dozen gebruiken voor opslag?

Een goed georganiseerde opslag maakt het mogelijk beter voorraadbeheer, een betere organisatie van de ruimte en vooral lagere kosten. Als u zich zorgen over de veiligheid van uw producten opgeslagen in de winkels en magazijnen zijn, dan moet u zeker leren veel meer over de voordelen van Packdiscount producten.

De plastic opbergdoos is het vlaggenschip product voor het opslaan en beveiligen van uw producten in het magazijn of op te slaan. Ze laten ongeëvenaarde bescherming tegen buitenelementen (temperatuur, vloeistoffen, zuren enz.).

Zoek in dit artikel de belangrijkste voordelen van het gebruik van plastic opbergdozen.

Hier zijn enkele tips voor het gebruik van plastic opbergdozen:

Je moet op te slaan, duidelijk aanwezig kleine onderdelen, voor het plukken en de behandeling van de producten op de site te vergemakkelijken, de beste oplossing is een duurzaam opslagsysteem dat bespaart u tijd en ruimte. Wij bezitten plastic opbergdozen, opslagbakken en interne bakken op onze online winkel.
U wilt handmatig of door automatisering producten op te slaan, het vervoer, moet je resistente containers (plastic opbergdoos) en gepalletiseerd met of zonder greep met massieve muren en fondsen of opengewerkte uitvoering met geperforeerde wanden en massief of geperforeerd fondsen.

Logistiek en levering zijn de kern van uw bedrijf, de beste manier om het optimaliseren van uw stromen en lege rendementen zijn opvouwbaar en stapelbaar bakken. De open ingangen hebben een goede grip van de volumineuze bakken en houders gesloten voor opslag van kleine onderdelen
Polypropyleen is zeer rigide en thermostatische hittebestendig (-20 ° C tot + 90 ° C). Zeer vormvast.
Polyethyleen stijf thermostatische hoge slagvastheid, oplosmiddelbestendige, niet-geleidend.

Geautomatiseerde industriële toepassing is het gebruik van houders met goede achtergrond voorkeur dat uitstekende mechanische stapelsterkte en slagvastheid.

Aarzel niet om onze catalogus te raadplegen voor meer informatie over wat onze kwalitatief hoogwaardige producten. Onze teams zijn ook tot uw beschikking om u te begeleiden in uw keuze.
To Top