Supply chain zonder pallet europa, onmogelijk!

Wat is de Europese palet?

De pallets is een accessoire ontworpen om de hantering, opslag en transport van goederen te stroomlijnen. De relevante idee innovatie is het opladen herstelmodus standaardiseren van onderen door een minimum hoogte van een stijf plaatdeel. Het kopen van europa palet is essentieel, omdat ze essentieel zijn verbruiksartikelen binnen supply chains. Het kopen van europa pallets gebruikt voor het opslaan en veel producten te vervoeren.

Het palet niet duur europa voert verschillende rotaties en draagt ​​bij tot de vermindering van industrieel verpakkingsafval. Het kan worden gerepareerd en voorzien van recycling sector aan het einde van het leven. Afmeting van 1200x800 mm en een gewicht van ongeveer 30 kg, een EUR pallet EPAL ondersteunt een dynamische belasting tussen 1000 en 1400 kg. De soort hout dat wordt gebruikt in de vervaardiging ervan zijn voornamelijk dennen en populieren.

 
Waarom Europa pallet is een must in de supply chain?

De verkoop van pallet Europa is wijdverspreid in de verpakking, transport laden en opslag. De stroomopwaartse en stroomafwaartse compatibiliteit pallets heeft gevolgen voor de producten, verpakkingen, verpakkingen, dozen, containers, containers ... Dit is noodzakelijkerwijs zeer bestudeerd in de kenmerken vormen, in plaats van het zwaartepunt en gewicht mogelijk gerbages definiëren.

De pallet europa goedkope houten vier ingangen die voldoet aan de eisen van de UIC 435-2-0 (productie) en 435-4-OR (voor reparatie) en de "Technical Regulations" EPAL. Het voldoet ook aan de normen Railway Quality Assurance SQA 335. Dit kwaliteitshandvest liet de Europese palet onvermijdelijk in de supply chain afhandeling en het transport van goederen.

Het kopen van europa pallet, handling steun is essentieel om de handel tussen de partners in de supply chain te verbeteren. De goedkope Europese pallet draagt ​​bij aan een verbeterde productiviteit van de fysieke operaties.
 
Voor vragen, neem dan contact op met onze gespecialiseerde teams op +33160181210, zij staan ​​tot uw beschikking te ontmoeten en begeleiden u in uw aankopen.

To Top