Onze verschillende soorten vuilniszakken

Hoewel het slechts een vuilniszak, moet het nog steeds niet lichtvaardig worden gekozen indien hij wil de effectiviteit ervan te laten zien. Het is inderdaad een alledaags product, of het nu voor zaken of voor het dagelijks leven, en toch moet je rekening houden met bepaalde criteria om er zeker van te kunnen profiteren van alle voordelen van de laatste.

Het eerste criterium waarmee rekening moet worden gehouden is de keuze van het materiaal. Alle vuilniszakken aangeboden op de site Packdiscount zijn gemaakt van polyethyleen. We hebben deze keuze van het materiaal zoals het is beter bestand tegen scheuren. Of het nu in het kantoor of in de werkplaatsen en magazijnen, is het heel gebruikelijk voor strijdende objecten worden gegooid. Daarom is het van essentieel belang dat de vuilniszakken zijn bestand tegen snijden, scheuren, ... Bovendien is dit materiaal maakt uw afgesloten vuilniszak. Dit voorkomt dat vloeistoffen uw pand lekken en vervuilen. Door te kiezen voor vuilnis polyethyleen zakken, maak je de keuze uit een materiaal dat is zowel zeer duurzaam en milieuvriendelijk.

Zodra het gekozen materiaal is, moet u de capaciteit vinden die is aangepast aan uw behoeften. Als u al uw behoeften te voldoen, de specialist Packdiscount verpakking biedt verschillende formaten:

  • 50L
  • 110L
  • 130L
  • 170L

Ten slotte hebben al onze vuilniszakken een plastic koppeling. Hierdoor kunt u uw vuilniszak te sluiten en effectief voorkomt dat het afval uit de zak en bezoedelen uw pand.

Omdat onze vuilniszakken zijn duurzaam en waterdicht, het is duidelijk dat u alle soorten afval kan gooien met behoud van een zeer gezond, hetzij in uw bedrijf of thuis.
vuilniszak 50 litervuilniszak 110 litervuilniszak 130 litervuilniszak 170 liter

Vous avez été invité à découvrir les produits de packdiscount !

 

Inscrivez-vous dès maintenant pour bénéficier d'une remise de 5€ sur votre première commande.

 

 

To Top