Packdiscount wordt het verpakken van specialist op het internet voor particulieren en professionals en biedt een breed scala van producten voor de beste prijs, zeer snel geleverd (tussen 24 uur en 48 uur van de tijd) en vrij. U vindt altijd op onze site in de doos goedkope karton, voor gebruik dat is het beste voor u, omdat onze prioriteit is uw tevredenheid. Zo proberen we u regelmatig nieuws op het gebied van verpakking om uw praktijk meer zendingen te maken.
 De kartonnen doos is een essentieel product voor het bedrijf, omdat je het kunt gebruiken op vele manieren.

De opbergbox karton goedkoop voor de scheepvaart

Wij bieden kartonnen dozen goedkope opslag. Deze box karton goedkoop is perfect voor snelle zendingen, economisch en veilig. Met onze kwaliteit producten tegen de beste prijzen en ons deskundig advies voor een succesvolle mailings met kartonnen dozen, wordt u tevreden elke keer!
Boven alles, om zeker te zijn van een succesvolle mailing met een kartonnen doos, kiezen voor de beste referentie. Bij Discount Pack, heb je de keuze tussen verschillende dozen van bruin of wit scheepvaart. U kunt op elk ogenblik een Pack Discount expert om u te begeleiden in uw zoektocht naar de ideale verpakking kartonnen doos. In feite is ons sales team is beschikbaar voor elke klant voor eventuele adviezen.
Vind de doos gids

 Goederenvervoer

US vakbonden bieden de gecombineerde voordelen van duurzaam, economisch en geschikt voor lichte lasten en semi-minor dragen.
De Amerikaanse zaak is een kartonnen doos goedkope formidabel om uw goederen te vervoeren! Inderdaad, vervaardigd van hoogste kwaliteit papier, karton dat wordt geprezen voor het transporteren van lichte lasten, middelzware en enigszins breekbaar. De tas VS is zeer economisch en past perfect te transporteren producten zoals punctie en barsten weerstaat. Om ervoor te zorgen kwaliteit producten aan onze klanten, al onze Amerikaanse dozen, doos in goedkope karton, zijn gelabeld L.N.E. (Nationale Testing Laboratory).

De opslag kartons

Gebruik onze kartonnen doos om uw goederen op te slaan, kan dit een oplossing voor een goed beheer en de opslag van uw magazijn.
We hebben grote en kleine modellen als dat nodig is. De kartonnen doos goedkope opslag is je beste vriend om u te helpen in uw bedrijf. Liever eenvoudige groove.

Verschillende grooves:

De kartonnen doos goedkope heeft een aantal groeven voor diverse toepassingen.

Eenvoudige grooves: geschikt voor opslag van lichte producten en angst niet het geval.
Zo wordt de kartonnen doos perfect aangepast aan kleding of linnen bevatten.
U zult ook in staat zijn om voedsel industriële goederen die het niet nodig om cool te zijn op te slaan.

Twin grooves: duurzamer dan zijn zusje (de enige fluit kartonnen geval), dubbele drum groove helpt bevatten de meest gevoelige producten. Het is een aanrader voor een verhuizing, bezitten paar dozen dual groove om extra schokbestendigheid te bieden.

Triple grooves: gereserveerd voor zware en kwetsbare producten met een sterke toegevoegde waarde. niet dragende producten.
Deze drievoudige golfkarton is speciaal ontworpen voor interlokale expedities luchtvaartmaatschappij of de uitvoer van de verpakking, zee- en spoor.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze sales afdeling die graag uw vragen te beantwoorden en u te adviseren zal zijn.

Vous avez été invité à découvrir les produits de packdiscount !

 

Inscrivez-vous dès maintenant pour bénéficier d'une remise de 5€ sur votre première commande.

 

 

To Top