Kartonnen exportdozen

De drievoudige golfkarton verpakking is ontworpen voor zeer zware en zeer broos. Packdiscount verpakking specialist biedt goedkope kartonnen verpakkingen.
U vindt er een grote selectie van kartonnen dozen voor de beste prijs te vinden. Deze triple wall dozen worden gebruikt voor opslag, verpakking en transport.

Kartonnen exportdozen zijn gestempeld LNE waarborgen van de kwaliteit en de sterkte van karton en RESY voor recycleerbare verpakkingen. De drie groeven en buiten kraft kartonnen dozen uitstekende weerstand tegen breken en impact. Onze dozen hebben ook een goede grip van de banden wanneer ze gesloten. Het drievoudige golfkarton is speciaal bedoeld voor zeer zware en zeer kwetsbare producten en waarvan verzending over een lange afstand wordt uitgevoerd. De drievoudige groef biedt extreme weerstand tegen schokken en andere beschadigingen. De triple-flopkarton is bestand tegen alle soorten transport. Om onze klanten een ruime keuze te bieden, bieden we deze kartonnen drievoudige groef in verschillende afmetingen aan. U kunt contact opnemen met ons team om de juiste maat van uw doos te kiezen.

Om uw zeer zware en zeer breekbare producten een zeer hoge bescherming te geven, raden wij u ten stelligste aan om uw producten te blokkeren met behulp van onze kalibratie-accessoires zoals noppenfolie, kraftpapier, noppenfolie, enz. Naast worden beschermd door de drievoudige fluit, uw producten zullen ook worden beschermd tegen elkaar in uw triple-flute doos. Om uw krat manipulatiebestendig te maken, wordt het gebruik van rekbare films en kleefstoffen sterk aanbevolen. De rekfolie beschermt uw goederen tegen slecht weer en andere schade, en de kleefstof verzegelt uw kartonnen doos.

Desc

1 product

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina
Desc

1 product

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina

Bekijk de meest populaire artikelen

Kartonnen exportdozen : Informations complémentaires

In welk geval gebruik je een kartonnen doos met drie fluiten ?
De kartonnen doos met drievoudige groef is speciaal bedoeld voor zware en zeer breekbare producten, maar ook voor een hoge toegevoegde waarde. Het triple-flute-bord is ontworpen voor lange-afstandszendingen: luchttransport, of export in container-, zee- en railvervoer. Evenals voor het verplaatsen van omvangrijke en zware voorwerpen.

Vous avez été invité à découvrir les produits de packdiscount !

 

Inscrivez-vous dès maintenant pour bénéficier d'une remise de 5€ sur votre première commande.

 

 

To Top