Container Export

Export dozen voor de export en verre expedities. Packdiscount verpakking specialist biedt goedkope kartonnen verpakkingen. Hier vindt u een ruime keuze aan het verpakken van containers voor de beste prijs te vinden. Ontdek een compleet aanbod van triple golfkarton containers met studs ...Krijg goedkope prijzen op de aankoop van zeecontainers.

Om uw export te vergemakkelijken, biedt de verpakkingsspecialist Packdiscount een breed assortiment exportcontainers voor uw expedities over lange afstanden. Door de dubbele groef zijn deze containers exportcontainers zeer goed bestand tegen schokken. De exportcontainer is ook palletiseerbaar. In ons assortiment exportcontainers vindt u de kartonnen container, de palletbox en de kartonnen container met Neotainer pad. Elk van deze exportcontainers is zeer resistent. Om elk ongeluk te voorkomen, raden wij aan om kalibratie in uw exportcontainers te gebruiken. Om uw exportcontainers te beschermen, raden we ook het gebruik van plastic folie aan, transparant, zwart of gekleurd. Deze rekfolie beschermt uw exportcontainers tegen tranen, slecht weer. Of het nu gaat om de opslag van uw exportcontainers of tijdens de verzending, ze worden volledig beschermd.

Of het nu voor de kartonnen container, de palletboxpallet of de kartonnen container met plastic pad is, er zijn verschillende afmetingen om dichter bij uw behoeften te passen. Denk aan het sluiten van uw exportcontainer met ons volledige assortiment kleefbanden. Alle producten die beschikbaar zijn op onze site zijn van kwaliteit en altijd tegen de beste prijzen. Neem voor meer tips contact op met ons team van specialisten. Zij zullen u helpen bij het kiezen van de beste containerkist. Ontdek ook onze andere soorten kratten en dozen zoals flesverpakkingen, Galia kartonnen doos, ...

Desc

3 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina
Desc

3 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina

Consultez les articles les plus populaires

Container Export : Informations complémentaires

Kartonnen verpakking voor de export en verre expedities. U vindt een ruime keuze aan telescopische dozen en dozen met variabele hoogte tegen de beste prijs. Packdiscount verpakking specialist biedt kartonnen verpakkingen goedkoop. Hier vindt u een ruime keuze aan het verpakken van containers voor de beste prijs te vinden. Ontdek een compleet aanbod van triple golfkarton container met studs ... Geniet van goedkope prijs op de aankoop van zeecontainers.

To Top