Plastic en karton enveloppen

Kartonnen en plastic envelop: oplossingen voor uw mailings

De verpakkingsspecialist Packdiscount biedt een reeks kartonnen enveloppen en plastic enveloppen om uw mailingexpedities tot een succes te maken. In dit assortiment vindt u de witte kartonnen envelop, de bruine kartonnen envelop met klevende sluiting, de economische knoeivaste plastic envelop, de fraudebestendige plastic envelop, de bruine kartonnen envelop, de witte kartonnen envelop, Tyvek-envelop, de Tyvek-envelop met balg, evenals de kartonnen envelop voor diskette en CD. Alle enveloppen die wij aanbieden zijn verkrijgbaar in verschillende maten om u een ruime keuze te geven en aan uw behoeften te voldoen. Elk van deze enveloppen  heeft zeer specifieke kenmerken. Dat is waarom u bij het kiezen van uw envelop moet weten wat uw behoeften zijn. Als u bijvoorbeeld cruciale documenten wilt verzenden, raden we u ten zeerste aan de Tyvek-hoes te gebruiken. Gemaakt van polyethyleen, dit maakt het zeer resistent, scheurvast en waterdicht. Hij is bestand tegen slecht weer en schokken tijdens het verzenden van uw post. Het is zeker dat met deze envelop uw cruciale documenten in perfecte staat aankomen, zonder te worden beschadigd. Witte kartonnen enveloppen en kartonnen enveloppen met zelfklevende sluiting worden sterk aanbevolen voor het verzenden van platte documenten. De stijfheid van deze envelop houdt uw documenten plat en kan niet worden beschadigd, gekreukt, ... De enveloppen van wit of bruin karton zijn ook ideaal voor het verzenden van documenten of kleine platte producten. Als u twijfelt tussen verschillende enveloppen, kunt u contact opnemen met ons team dat u op de hoogte stelt en u helpt bij het kiezen van de beste kartonnen enveloppen of plastic enveloppen.
Desc

Producten 1-9 van 11

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina
 1. Envelop karton met plakstrook / Plastic en karton enveloppen / Enveloppes et Pochettes
  Vanaf € 0,37

  Envelop karton met plakstrook

  4 referenties
 2. Monsterzak Tyvek / Plastic en karton enveloppen / Enveloppes et Pochettes
  Vanaf € 34,62

  Monsterzak Tyvek

  3 referenties
Desc

Producten 1-9 van 11

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina

Bekijk de meest populaire artikelen

Plastic en karton enveloppen : Informations complémentaires

In dat geval moet u de kartonnen sleeve kiezen?
De kartonnen hoes is bedoeld voor de verzending van al uw gerechten documenten. Het voordeel? Het is zeer zuinig! Zijn stijfheid maakt veilige verzending van uw documenten. Geen risico van vouwkarton met onze portemonnee! Net als onze andere tassen, de kartonnen sleeve is verkrijgbaar in verschillende maten voor alle maten te passen. Wij stellen met inbegrip van een kartonnen sleeve cd en diskette die schok dempen en te voorkomen dat het verlies van gegevens als gevolg van statische elektriciteit. U kunt ook ontdekken onze achterzak karton, sterker dan standaard envelop.
Hoe kunt u uw plastic zak kiezen?
De plastic hoes biedt meer veiligheid voor de verzending van uw belangrijke documenten. De plastische eigenschappen toestaan ​​dat het waterdicht en scheur-proof. De tamper-proof plastic hoes zal uw e-mail te beveiligen, terwijl ze te beschermen tegen vocht. U kunt zelfs uw plastic zakken af ​​te drukken voor uw gevoelige zendingen. Discount Pack biedt ook het Tyvek zakje. Afgezien van het feit dat het scheurvrij en waterbestendig Tyvek is ook recyclebaar. De Tyvek zakje het behoud van uw belangrijke documenten door zijn hoge weerstand.

Vous avez été invité à découvrir les produits de packdiscount !

 

Inscrivez-vous dès maintenant pour bénéficier d'une remise de 5€ sur votre première commande.

 

 

To Top