Monsterzak Envelop Noppenfolie

Noppenfolie of gewatteerd vak voor uw kwetsbare producten.
De bubble fungeert als een beschermende luchtkussen en schokdemping tijdens expedities. Packdiscount verpakking specialist biedt bubble enveloppen goedkoop. U vindt er een grote selectie van bubbel envelop scheepvaart voor de beste prijs te vinden. Ontdek een compleet aanbod van bubble omvat: veilige bubble enveloppen, bubble enveloppen plastic ... Krijg goedkope prijzen op de aankoop van de scheepvaart enveloppen zeepbel.

De noppenfolie is het perfecte etui om al uw kwetsbare producten te beschermen. De luchtkussens absorberen alle schokken tijdens transporten. Dat is wat hem een ​​zeer beschermend omhulsel maakt. Afhankelijk van de producten die u wilt verzenden, biedt de Packdiscount-verpakkingsspecialist u een compleet assortiment noppenfolie. In dit bereik vindt u de 90 g noppenfolie, de 125 g noppenfolie, de veilige noppenfolie, de plastic noppenfolie en de noppenfolie. Voor elk van deze bellenveloppen zijn verschillende afmetingen mogelijk in termen van opening en hoogte. U kunt ook de gewenste verpakking kiezen (pak van 200, verpakking van 100 ...). Elk van deze enveloppen heeft verschillende kenmerken. Uw keuze zal gebaseerd zijn op uw producten om te verzenden. Om zeker te zijn van de juiste bubbel envelop, kunt u een beroep doen op het advies van specialisten die al uw vragen zullen beantwoorden. 

Onze bubbelomslagen zijn zeer duurzaam en hebben een zelfklevende sluiting die uw koppeling onschendbaar maakt en uw zendingen veilig stelt. Andere enveloppen en verzenddozen zijn beschikbaar op onze website.  Met onze bubbel-enveloppen kunt u uw kwetsbare kleine producten veilig vervoeren. De luchtbellen in deze envelop of zak werken als schokbestendige kussens. Dit voorkomt schade tijdens het transport van uw pakket.

Desc

7 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina
Desc

7 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina

Bekijk de meest populaire artikelen

Monsterzak Envelop Noppenfolie : Informations complémentaires

Hoe maak je een bubbel envelop kiezen?
Wanneer men wil kleine breekbare voorwerpen te sturen, hebben we niet altijd denken te borrelen envelop, maar de laatste blijkt zeer nuttig en zuinig te zijn.
Waarom de bubbel envelop?
De huizenbubbel is eigenlijk een combinatie van twee materialen: een envelop kraftpapier om de stijfheid van de envelop te verzekeren en noppenfolie te wikkelen en een optimale bescherming van het product. Enveloppen bellen kan worden gebruikt voor het verzenden van allerlei items: USB-sleutels, sieraden, boeken, telefoon ... Inderdaad, dankzij de luchtbellen, de huizenbubbel op elk object, zwak of niet beschermen, stoten en schokken, en aldus een goede levering te garanderen, zonder het risico van het beschadigd product.
Hoe u de juiste grootte van de envelop kiezen?
Om de envelop die het beste past bij de grootte van uw object te vinden, moet u eerst de nodige maatregelen zijn lengte en breedte. Als het object een dikte van meer dan 1 cm, zal het voeg enkele centimeters meer voor elke zijde van de bubbel envelop zodat het object en terug over de zak.

Vous avez été invité à découvrir les produits de packdiscount !

 

Inscrivez-vous dès maintenant pour bénéficier d'une remise de 5€ sur votre première commande.

 

 

To Top