Monsterzak Envelop Foam

Schuim of schuim zak envelop voor uw kwetsbare producten.
Het schuim werkt als een anti-kras bescherming tijdens expédtions uw delicate produtis. Packdiscount verpakking specialist biedt goedkope schuim enveloppen. U vindt er een grote selectie van enveloppen schuim tarieven voor verzendingen. Ontdek een compleet aanbod van schuimenveloppen.

Krijg goedkope prijzen op de aankoop van de scheepvaart schuim enveloppen. De schuimenvelop is ideaal voor zendingen van kwetsbare en krasgevoelige producten zoals schermen, smartphones, cd's, dvd's ... Om u een ruime keuze te bieden, biedt de verpakkingsspecialist Packdiscount een compleet assortiment schuim envelop. U zult verschillende afmetingen vinden zodat het pouch-schuim perfect op uw product past om te verzenden. U kunt de hoogte, de opening, de verpakking en de hoeveelheid pallet kiezen die bij u passen. Om ervoor te zorgen dat u de juiste maat van uw schuimenvelop kiest, kunt u een beroep doen op ons team van experts. Ze geven u alle advies dat u nodig hebt om het juiste schuimzakje te kiezen. De foamfolie beschermt uw gevoelige oppervlakken tegen krassen en schuren tijdens de hele expeditie. De witte kraftdeken geeft kracht, lichtheid en esthetiek aan uw schuimenvelop.

Al onze schuimenveloppen hebben een zelfklevende sluiting die uw zending veilig beveiligt en uw envelop tegen manipulatie beveiligt. Het verzenden van uw pakketten zal veilig en in alle sereniteit gebeuren. Als u kwetsbare producten wilt verzenden, raden we ook onze enveloppen en bubbeltassen aan. De bubbels in deze envelop fungeren als schokbestendige kussens. Dankzij dit zullen uw producten geen enkele schok en geen verslechtering ondergaan tijdens hun verzending.

Desc

2 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina
Desc

2 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina

Bekijk de meest populaire artikelen

Monsterzak Envelop Foam : Informations complémentaires

Wilt u de bescherming van uw zendingen versterken? 

Ter bescherming van uw kleine, lichte en breekbare producten, zoals: brillen, horloges, kiest u voor het schuimzakje! Dit verzendetui bevat een beschermend schuim om uw product te blokkeren en zo het risico van schokken en breken te voorkomen. Lichtgewicht en recyclebaar, deze verzendingsvelop garandeert uw goederen tegen schokken, maar ook mogelijke krasse, envelopp Jiffy

Vous avez été invité à découvrir les produits de packdiscount !

 

Inscrivez-vous dès maintenant pour bénéficier d'une remise de 5€ sur votre première commande.

 

 

To Top