Documentenhoesjes

Opbergvakken in de portieren zelfklevend papier om uw documenten te beschermen tijdens expedities. Met zijn klevende zijde, ze vasthouden bijna overal.Packdiscount verpakking specialist biedt zak deur niet duur document. Hier vindt u een ruime keuze aan zakken koffertje voor de beste prijs te vinden. Ontdek een compleet aanbod van lijm zakken: zakken aktentas afgedrukt ...

Geniet van goedkope prijs op de aankoop van zakken deur scheepvaart documenten. Packdiscount-verpakkingsspecialist biedt u een goedkope documenthouderzak.
U vindt hier een ruime keuze aan documentvakken tegen de beste prijs. Ontdek een compleet assortiment zelfklevende zakjes: bedrukte documentenbuidels ...
Profiteer van goedkope prijzen bij de aankoop van portemonnees met verzenddocumenten. De documentenzak vergezelt gewoonlijk uw dozen en dozen tijdens hun expedities omdat het hun opvolging waarborgt. Daarom biedt de verpakkingsspecialist Packdiscount een breed scala aan documenthouders. U vindt in dit bereik de zelfklevende documenthouder en de superlijm-documenthouder. Het grote voordeel van de portefeuille is dat deze kleefstof is. Het kan dus bijna overal blijven hangen.
Of het nu gaat om de zelfklevende documenthouder of de Super-lijm documenthouder, ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten. U kunt de opening, de hoogte, de verpakking of het afdrukken kiezen dat u op uw portefeuille wilt schrijven (inclusief documenten, ...).

De portemonnee is een must voor expedities omdat het een snelle en efficiënte identificatie van pakketten mogelijk maakt. Onze documentvakken beschermen uw documenten tegen de elementen en de rillingen van al uw documenten. Om ervoor te zorgen dat u de juiste grootte van uw portefeuille kiest, kunt u een beroep doen op het advies van onze experts. Ze brengen je alle antwoorden die je nodig hebt om de juiste portefeuille te kiezen.

Desc

2 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina
Desc

2 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina

Bekijk de meest populaire artikelen

Documentenhoesjes : Informations complémentaires

Kies een documenthouder met of zonder bedrukking ? 

Verzend met je pakjes de nodige documenten om ze allemaal te volgen met de documentvakken. Packdiscount biedt een breed scala aan volledig transparante of bedrukte zakjes die perfect zijn aangepast om aan dozen te bevestigen. De zakdocumenten met de afdruk "Documenten hier" vergezellen de verzending van al uw pakketten, maar kunnen ook bij de verzending van elk van uw pallets worden gevoegd. Zijn kleefstof maakt de bevestiging op alle steunen mogelijk en de stijfheid van deze verpakkingsoplossing maakt het gemakkelijker om de gewenste documenten te laten glijden.

Vous avez été invité à découvrir les produits de packdiscount !

 

Inscrivez-vous dès maintenant pour bénéficier d'une remise de 5€ sur votre première commande.

 

 

To Top